Tištěný spoj
Tištěný spoj
mám takový dotaz. chci uďlat ťišťnej spoj metodou lasreová tiskárna a matnej totopapír . dá se to natisknout i na něco jinýho než na ten matnej fotopapir ? pač já ho nemůžu nikde sehnat. jestli s tim máte někdo zkušnost prosím oradu . Díky
Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 23.01.2010 17:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název. Nad T už háček být nemusí.
Důvod: Upraven název. Nad T už háček být nemusí.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Re: Ťištěný spoj
Nauč se psát.core88 píše:mám takový dotaz. chci uďlat ťišťnej spoj metodou lasreová tiskárna a matnej totopapír . dá se to natisknout i na něco jinýho než na ten matnej fotopapir ? pač já ho nemůžu nikde sehnat. jestli s tim máte někdo zkušnost prosím oradu . Díky
O matném fotopapíru jsem v životě neslyšel, ale pokud myslíš tu metodu kdy si to vytiskneš zrcadlově převrácené a pak toner přižehlíš na cuprextit, zkus podkladový papír ze samolepek.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Matnej fotopapír se dělá na inkoustovky 100% (mam ho doma) a na laserovky sem ho taky někde vyděl . na tutom videu ho ten borec má "glossy fotopaper" . http://www.youtube.com/watch?v=wKEe3otWstM .Takže by to mělo fungovat i z normálním lesklím ? A stim voskovým papírem vod samolepky to máš vyskoušný ? Já jen aby když to dam pak do tiskárny aby sem jí stim nevoddělal
. Za případné chyby v pravopisu se omloůvám 

core88:o tom fotopapíru jsem taky v životě neslyčel a ani nečetl......my jsme to kdysy dělali normálně tím podkldovým papírem ze samolepícího papíru,přežehlily,popř. doopravily lihovkou a vyleptali.......jem mi došel cuprexit,tak už asi rok neleptám
P.S.:jestli jsi to nikdy nedělal,tak bych také zapřemíšlel nad fotocestou.....můžeš to udělat i doma.....já měl hroznej problém najít vhodný místo,abych někomu neoddělal kytičky 
Záleží co budeš dělat. Jestli potřebuješ něco s hodně tenkýma cestičkama, tak na tenhle způsob rovnou zapomeň. Musíš fotocestou.
Náš vedoucí napsal návod, jak na to. Je na jeho webu:
http://www.mlab.cz/Articles/HowTo/How_t ... CB.cs.html
Pokud chceš udělat něco jednoduššího, tak by ti mohla postačit ta lihová fixka.
Náš vedoucí napsal návod, jak na to. Je na jeho webu:
http://www.mlab.cz/Articles/HowTo/How_t ... CB.cs.html
Pokud chceš udělat něco jednoduššího, tak by ti mohla postačit ta lihová fixka.
Ne ne žádný tenký cestičky ani SMD součástky tam nejsou . Lihová fixka neni to špatný ale je to na hodně jednoduchý věci . A dělat to fotocestou nato nemam vybavení 

když už se to tady tak rozebírá,neudělal byste mi někdo malinkej plošňák na rubyho????za úplatu...mám to dělat ještě jednou ale chci,aby to nějak vypadalo....já už doma nemám nic k tomu,abych to zrobil a kupovat se mi to kvůly jednomu nechce....kdyžtak SZ....díky
tak sem při sjíždění webu narazil na tůto http://www.ges.cz/fpcb-bl-ges07700242.html to už by možmá šlo ne ?

někde jsem četl,že ty folie nejsou nějak extra......ale nikdy jsme to nezkoušeli....nevím......opravdu by se někdo nenašel,kdo by mi to vyleptal,ať to nemusím všechno kupovat???
tůto taky neni špatnej nápad sice bych měl nervy jestli mi to nerozseká tiskárnu . Nebo sem někde vyděl jak to cpou do tiskárny co má šupl na potisk CD 

Tady je jeden foto návod na výrobu PCB. Používá tam tu folii, kterou prodávaj v GESu.
http://www.tonepad.com/photoessay.asp?p ... quenceNo=1
http://www.tonepad.com/photoessay.asp?p ... quenceNo=1
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Re: Tištěný spoj
Já používám lesklý fotopapír .......... jde to i s normálním lesklým papírem (listy z katolugu gme
). Ale s tím fotopapírem mám nejlepší zkušenost. Chce to mít dobře očištěnou měď na kuprextitu (čistím ho vodním šmirglem.
tak ja voskoušim foto papír i tu modrou spešl folii z GESu a pak se uvidí

jen malej dotaz žehličku dáváš na plný pecky nebo na pa půlkuvylefi píše:Já používám lesklý fotopapír .......... jde to i s normálním lesklým papírem (listy z katolugu gme). Ale s tím fotopapírem mám nejlepší zkušenost. Chce to mít dobře očištěnou měď na kuprextitu (čistím ho vodním šmirglem.

core88 píše:jen malej dotaz žehličku dáváš na plný pecky nebo na pa půlkuvylefi píše:Já používám lesklý fotopapír .......... jde to i s normálním lesklým papírem (listy z katolugu gme). Ale s tím fotopapírem mám nejlepší zkušenost. Chce to mít dobře očištěnou měď na kuprextitu (čistím ho vodním šmirglem.
![]()
Dávám ji naplno
jj takovou tu mam asi taky 

tak sem testnul tu folii z gesu
no musim říct jak sem ztoho mel ze začátku strach ( jak se to bude chovat) tak pak sem byl myle překvapen .
po vychitání teploty a stylu žezlení máte parádní šablonu na lept.
mě se osvědčil tento postup.
-vystříhnoůt folii o něco vědší než je šablona
-umístit na kuprexit a zajistit izolačkoů
-přimáčknout žehličku na kuprexit tak na 15 sekund
-pak jezdit špičkou žehličky po folii do doby než začne prosvítat toner (ale nemoc dlouho jinak se začne toner roztejkat)
-nechat vychladnout a sloupnout folii
po vychitání teploty a stylu žezlení máte parádní šablonu na lept.
mě se osvědčil tento postup.
-vystříhnoůt folii o něco vědší než je šablona
-umístit na kuprexit a zajistit izolačkoů
-přimáčknout žehličku na kuprexit tak na 15 sekund
-pak jezdit špičkou žehličky po folii do doby než začne prosvítat toner (ale nemoc dlouho jinak se začne toner roztejkat)
-nechat vychladnout a sloupnout folii

Tohle jsem dělal taky nažehlením (s tím lesklým fotopapírem) ....... chce to všechno vychytat (teplota, doba žehlení, jak moc tlačit....) a není problém
http://vylefi.rajce.idnes.cz/Kytarove_kombo/#4.jpg
http://vylefi.rajce.idnes.cz/Kytarove_kombo/#4.jpg
no tak to je paráda. vypadá to fakt suprově. jen by me zajímalo jak stoho pak de sundat ten papír a ta leská vrstva . a jestli při sundavání se nesloupne i ten toner

core88 píše:no tak to je paráda. vypadá to fakt suprově. jen by me zajímalo jak stoho pak de sundat ten papír a ta leská vrstva . a jestli při sundavání se nesloupne i ten toner
Až to nažehlíš tak to celé hodíš do vody a chvilku počkáš....... sloupneš papír (musíš pořádně - já to první sloupnu co jde a pak to drhnu kartáčkem na zuby) ......... s tím nažehlením si musíš vyhrát. Pokud to máš dobře nažehlené tak ti toner nestrhne ani drhnutí kartáčkem.