Kombo pro začátečníka do 7000, metal/rock
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče kytary, tak radím Cort EVL... má lepený krk, průchozí struny (dobrej sustain), pevnou kobylku, slušný dost silný snímače a tvar alá LP, ale s ostřejším metalovým vzhledem, pěkná hlava, dobrej rychlej a úzkej krk, nízkej dohmat... doporučil bych ji každému začínajícímu i mírně pokročilému kytaristovi na metal....
Co se týče kombíčka ten Roland je fakt super... mám mikro verzi na domácí hraní a i při 2W z toho leze super zvuk (ta 30tka už musí mastit jaksviň), žádný bláto ani nečitelný hučení, nemusíš to ani krmit, zkreslení je tam dost až do pozadí, máš tam simulace Marshall Zvuku, Vox zkresleného kanálu a Rectifier (moderh high gain), z ostatních je tam Fender čistej, tuším že Vox čistej a simulace akustické kytary... neříkám že užiješ všechno, ale kvalita zvuků jelmi vydařená... digitální efekty jsou některé dost nic moc, ale stejně je využiješ minimálně, ostatně najdi si recenze na harmony....
Jinak v bazaru jsem zahlédnul Cort m-600 asi za 8tis... tj opravdu pecka věc...
Co se týče kombíčka ten Roland je fakt super... mám mikro verzi na domácí hraní a i při 2W z toho leze super zvuk (ta 30tka už musí mastit jaksviň), žádný bláto ani nečitelný hučení, nemusíš to ani krmit, zkreslení je tam dost až do pozadí, máš tam simulace Marshall Zvuku, Vox zkresleného kanálu a Rectifier (moderh high gain), z ostatních je tam Fender čistej, tuším že Vox čistej a simulace akustické kytary... neříkám že užiješ všechno, ale kvalita zvuků jelmi vydařená... digitální efekty jsou některé dost nic moc, ale stejně je využiješ minimálně, ostatně najdi si recenze na harmony....
Jinak v bazaru jsem zahlédnul Cort m-600 asi za 8tis... tj opravdu pecka věc...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
JJ měl jsem na mysli přesně tuhle:
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= ... gory=40000
a nebo zkusit bazar, dají se tam najít super kousky
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= ... gory=40000
a nebo zkusit bazar, dají se tam najít super kousky
No to je přesně ono , ty kajtry stoji skoro stejně volil bych mechaniku já si nakajtru ale musím šáhnout nekupuju jak co vypadá ,stejně pokud budeš chtít trochu solidní zvuk vyměníš snímače a necháš doštelovat jak jsem už psal ,úplně nejlepší by bylo <říkáš 400 km od Prahy ,,,,tak to si někde od Ostravy ? .:zajdi si kousek od Sýkorového mostu je prodejna hudebních nástrojů maj tam těch Cort ,hodně řekl bych mraky ..výborně jse to tam testuje zavřeš se a hraješ ...
Peawey studio pro 112 ***LANEY LV 300 H+ reproboxy QUAD ST 412a+b, +
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
FOKUS-H LP Yamaha R /SH -4+BOSS GT 8+BOSS RC 50
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Za tu mystifikaci s lepeným krkem se omlouvám, měl jsem pocit, že jej opravdu má... Ale je pravda, že má šroubovaný
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se s nima dá domluvit na objednání a nebo si tu kejtru nech poslat po internetu, sice je pravda, že je to risk, ale... máš měsíc na vyzkoušení/vrácení... a i ty reklamace se tam dají vyřešit, jen v tom případě si vše dokonale nafoť!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pokud chceš kupovat Corty v Guitarshopu, tak opatrně. Byť jsem z Práglu. tak jsem minulý 3 týdny strávil v Brně, a co bych to byl za kytaristu kdybych se tam nepodíval do hudebnin. Sice sem po Cortech moc nekoukal, ale dostaly se mi do ruky 2 kousky a oba měli štíplý hlavy a poškrábanej lak, takže radši bacha...
- Jesus of suburbia
- Kontaktovat uživatele:
Zdar já na elektriku taky nák extra dlouho nehraju... začínal sem s kytarou i kombem od dimavery (oboje eště mam) ale už asi po půl roce sem slyšel že mi to nestačí.... nejsem žádnej boháč takže sem pěknou chvlíly vybíral co koupim... nejdřiv sem chtěl lepší kombo a rozhodoval sem se mezi peavey transtube, crate gt65, fender champion a line 6 spider III... mno a jak už to tak bívá kdo dlouho vybírá ten přebere.... crate GT65 který sem i chvíly měl ale nefungoval reverb tak sem ho vrátil už se nevyrábí tak sem to měl za o něco těžší... nakonec sem objednal to line 6 a co nevidet mi přijde.... až ho budu mít tak napíšu jak hraje ale myslim že by to mělo byt na tvrdší žánry ok... (jako to crate pro který sem byl už rozhodnutej.... jestli ho seženeš tak to je asi ta nejlepší volba) jinak taky můžeš koupit kombo který toho moc neumí a dokrmovat krabkou... já sem se rozhod pro to laney protože to u něj asi nebude potřeba... má 4 kanály a náký ty efekty atd... přeju hodně štěstí při výběru.... 
Kytary: Dimavery deluxe, stará akustika
Komba: Dimavery 15W, za 4 dny line 6 spider III 30W
Trsátka: Dunlop - torex 0,5 mm, USA Nylon 0,73 mm /// George Denis - 0,46 mm
Efekty: -
No pro tu Cortku bych si stejně asi zajel osobně, omrknou to ať to není dotřískaný protože zas takovej problém to není, si tam zajet, abych pak neměl lítačky kolem toho že je to dodřený a omlácený.......
Jo a s tím kombem (Jesus of suburbia), no ale aj všici.... mně se teda zatím asi nejvíc zamlová totok, na forech to má docela pozitivní ohlas a že by si na to někno nějak moc stěžoval, to se říct nedá..... tak mrknite
http://eshop.kytary.cz/ROLAND-Cube-30-X ... Roland:1:0
Jo a s tím kombem (Jesus of suburbia), no ale aj všici.... mně se teda zatím asi nejvíc zamlová totok, na forech to má docela pozitivní ohlas a že by si na to někno nějak moc stěžoval, to se říct nedá..... tak mrknite
http://eshop.kytary.cz/ROLAND-Cube-30-X ... Roland:1:0
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Á, rolandík 30, skvělá věcička, mám ho doma rok a půl a nemůžu si ho vynachválit. Má dobrej zvuk, simulace jinejch aparátů je taky docela podařená, je jedno jakej zvuk z toho chceš vyloudit, ale dostaneš ho z toho, od simulace akustiky, jazzový věci, klasickej rock, metal... Efekty taky docela v pořádku, snad až na delay, kterej teda nic moc. Zpočátku jsem měl trochu problém vytáhnout z toho nějakej pěknej zkreslenej zvuk (což je i kytarou, ze stratu squier se snímačema SSS se nějaký extra zkreslení čekat nedá), ale pak se mi to podařilo vykoumat a hraje to super. Ted asi 3/4 roku k tomu mám DS-1 a pak už si se zvukem můžu hrát skoro jak chci... Jeden víkend jsem měl doma kamarádův Marshall MG 30DFX, docela jsem ho prozkoušel a ten Roland mi připadal výrazně lepší. Za ty peníze doporučuju.
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Roland určitě v pohodě, hodně velká variabilita zvuků... uvidíš... alespoň budeš mít šanci si najít zvuk co ti vyhovuje, nároky na kytaru jsou ale také značné... kámoš na to hrál přes Dimavery S-S-S (sht-sht-sht) a byl to děš... ale tu kytaru píchneš do jakýhokoliv aparátu a lezou sra...y...
Jinak s vyzkoušením dobrá volba, uvidíš alespoň zda nepřepadává, v jakém je stavu a hlavně jak ti padne do ruky...
Takže muzice zdar
Jinak s vyzkoušením dobrá volba, uvidíš alespoň zda nepřepadává, v jakém je stavu a hlavně jak ti padne do ruky...
Takže muzice zdar
- Jesus of suburbia
- Kontaktovat uživatele:
toho rolanda sem nehrál, taky sem o něm chvíly přemýšlel ale (nechci nikoho urazit) prostě se mi vzhledové nelíbil
a jestli tobě se líbí tak dí do něj
ale řek bych že náká tak krabka byse k němu hodila...
Kytary: Dimavery deluxe, stará akustika
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
s tou krabkou nevím... je tam efektů....Jesus of suburbia píše:toho rolanda sem nehrál, taky sem o něm chvíly přemýšlel ale (nechci nikoho urazit) prostě se mi vzhledové nelíbila jestli tobě se líbí tak dí do něj
ale řek bych že náká tak krabka byse k němu hodila...
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI