http://www.marshallamps.com/product_ran ... ode=JMD100
http://www.youtube.com/watch?v=GjI1Ml5O ... re=related
Když jsem se ráno díval na to video, tak se mi zdálo,že mluvil o tom že se dají různá nastavení ekvalizéru nějak uložit.Nero píše:Vypadá to jako taková kombinace Haze, MG a JVM. Ale přijde mi to dost špatně řešený - například jeden EQ na 4 kanály, to je opravdu dost šílený. A u těch efektů - jeslti to bude stejná úroveň jako na Haze (což bych nějak tak očekával), tak bych se bál až přílišné chemie...
Jinak k tomu Haze - dnes jsem na něj hrál a pominu-li ty efekty, tak zvukově se mi docela líbil, obzvlášť za daný peníz. A když já řeknu o Marshallu, že mě zaujal, tak to už něco znamená
Tím si právě vysokou laťku neudržel, spíš ji pěkně snížil. Jestli něco udržuje vysokého, tak prodej, obrat, zisk. Jenže ty levný aparáty na tom prodeji budou mít čím dál tím vyšší podíl.rene píše:... aby si udržel vysokou laťku, tak chtě nechtě musí začít vyrábět i tyhle věci...
Bogner dělá masově jen Alchemy. Když se na to koukneš, tak naopak ostatní aparáty dělá jen zakázkově hand-made v USA. To je boutique přístup. Mesa podle mě na podobný systém nepřejde, nemá to zapotřebí...lunchie píše:Malej offtopic, Ono kdyz se na to clovek koukne tak i takovy boutique vyrobci zesilovacu jako soldano, bogner se uchyluji k masove vyrobe v cine - soldano/thd -> jet city amplification, bogner se svym alchemy (kterej imho za soucasnych $900 me prijde, ze vubec neni spatna koupe).
Jen by me zajimalo, jestli i mesa klesne a zacne delat neco podobnyho ...
tak ona mesa v prvnich letech cinnosti byla podle dobovych materialu opravdu spis boutique firma (za mark I se platilo dopredu a delal je skoro vsechny Randall Smith sam, mark II byl jeste docela obdobny ale uz to aspon nedelal domaNero píše:Tím si právě vysokou laťku neudržel, spíš ji pěkně snížil. Jestli něco udržuje vysokého, tak prodej, obrat, zisk. Jenže ty levný aparáty na tom prodeji budou mít čím dál tím vyšší podíl.rene píše:... aby si udržel vysokou laťku, tak chtě nechtě musí začít vyrábět i tyhle věci...
Bogner dělá masově jen Alchemy. Když se na to koukneš, tak naopak ostatní aparáty dělá jen zakázkově hand-made v USA. To je boutique přístup. Mesa podle mě na podobný systém nepřejde, nemá to zapotřebí...lunchie píše:Malej offtopic, Ono kdyz se na to clovek koukne tak i takovy boutique vyrobci zesilovacu jako soldano, bogner se uchyluji k masove vyrobe v cine - soldano/thd -> jet city amplification, bogner se svym alchemy (kterej imho za soucasnych $900 me prijde, ze vubec neni spatna koupe).
Jen by me zajimalo, jestli i mesa klesne a zacne delat neco podobnyho ...
Logo?Kinx píše: me by docela zajimalo kolik ma ten alchemy spolecneho s opravdovym bognerem, ten zesak me teda moc nenadchnul - zejmena tim ze mi prijde ze je docela jedno jak na nej clovek hraje, hraje porad stejne.
No ten Line 6 Spider designed by Bogner bylo snad to nejhorší, co jsem po Behringerech slyšel. Ať si říká kdo chce co chce, Mashall MG je oproti tomu klasa.lunchie píše:ten alchemy na tom bude asi stejne jako designed by bogner logo na line6 valve spiderech. Von to Bogner klidne mohl navrhnout a ted se to masove vyrabi nekde v Cine ve stejny fabrice klidne vedle jet city zesiku
Ja na to alchemy nehral, co jsem koukal bogner site, tak se mi to zvukove docela libilo ...