ničí hra na bicí sluch ??

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Freedy.x
Kontaktovat uživatele:

Re: ničí hra na bicí sluch ??

Příspěvek od Freedy.x »

Nero píše:Mno, tak jako tak - pokud posloucháš hudbu tímto stylem, tak se dříve nebo později na to ORL dostaneš...
Kdyz metal tak poradne :)
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Někde jsem četl (z více zdrojů), že problém s ušiskama (v důsledku velké a často poslouchané hlasitosti) nepřichází, ale přijde. Resp. sluch se nezačne postupně zhoršovat, ale jednou prostě skokově devalvuje. Nechci to generalizovat na všechny problémy, které ucho mohou postihnout. Ale i tak bych si na to dával pozor..
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
heczis

Příspěvek od heczis »

Nejsem sice bubeník, ale často - zejména, když je víc kšeftů nebo zkoušek za sebou (třeba i během několika dní) - už nemůžu víc poslouchat. Třeba taky ráno vstanu a slyším různý pískání a podobný věci. Ale to nebývá ani tak velkou hlasitostí, jako spíš že v tom kraválu jsem dlouho.
Takže jsem dostal strach a nosim špunty, obzvlášť na koncerty - tam je to poznat nejvíc. Vlastně často bývá i lepší zvuk, ale to je asi tim na jaký koncerty chodim :-)
(žádné zdroje - jen pozorování sebe)
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
Lukas Cech

Příspěvek od Lukas Cech »

heczis píše:Nejsem sice bubeník, ale často - zejména, když je víc kšeftů nebo zkoušek za sebou (třeba i během několika dní) - už nemůžu víc poslouchat. Třeba taky ráno vstanu a slyším různý pískání a podobný věci. Ale to nebývá ani tak velkou hlasitostí, jako spíš že v tom kraválu jsem dlouho.
Takže jsem dostal strach a nosim špunty, obzvlášť na koncerty - tam je to poznat nejvíc. Vlastně často bývá i lepší zvuk, ale to je asi tim na jaký koncerty chodim :-)
(žádné zdroje - jen pozorování sebe)
Dycky mi taky ráno pískalo..jednoho dne mi to pískání zůstalo - asi v 19letech..a už mi píská pořád...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Velký hluk smozřejmě škodí sluchu. Může dojít až k přetrvávajícímu Tinitu. Který se léčí životosprávou, aktivitou a v poslední řadě pravidelným navštěvováním ORL odd., kvůli vazodylatační léčbě.

Pokud se chcete vyvarovat větším potížím, tak se snažte žít zdravě, provozovat fyzickou aktivitu, hodně pít a hlavně pravidelně provozovat sluchový klid. To znamená ticho.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“