Dean Cadillac
Pravidla fóra
Dean Cadillac
Zdarec, chtěl jsem se zeptat na vaše názory na kytaru Dean Cadillac, poslouchám Helloween a jejich kytarista hraje především na tyhle kytary, tak co vy na to ?
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
- Skořepný Šokátor
Re: Dean Cadillac
No, mě osobně se ten design nelíbí, ale proti gustu...a o Deanech jsem slyšel, že jsou většinou předražený tj. že mají dost blbej poměr cena/výkon.
fekál.
Zajímavě vypadající nástroj, takovej kříženec LP a Expa. Ale ta hlava, to je docela hnus.
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Možná se mi ta kytara líbí právě proto že jsem ujetej na Les Pauly a na Explorery, mimochodem, ta hlava je suprová alespoň na týhle kytaře
- Mightning
- last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
- Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
- Kontaktovat uživatele:
no, co mam zkusenosti/co jsem cet o deanech, tak amerika luxus, taky ale za luxusni cenu, a cina zase spatny, a to myslim i kytary skoro za 30000... a to me se hodne libej, hlavne proto ze jsem fanousek dimebaga... ale asi bych cinu nebral a 100000 na USA nemam 
http://bandzone.cz/backslider
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
Já mluvil spíše o názoru na vzhled a tvar než ceně, o té ceně toho sám moc nevím ale díky za příspěvek.Mightning píše:no, co mam zkusenosti/co jsem cet o deanech, tak amerika luxus, taky ale za luxusni cenu, a cina zase spatny, a to myslim i kytary skoro za 30000... a to me se hodne libej, hlavne proto ze jsem fanousek dimebaga... ale asi bych cinu nebral a 100000 na USA nemam
Musim říct že to tělo se mi tvarově fakt líbí, ale ta hlava to pro mě skoro stejně jako u všech Deanu totálně pohřbívá 
Musím přiznat že jsem snad ani jinou hlavu u Deanů neviděl, snad jedině u stratocastera ale je fakt pěkná, ještě radši mám hlavy u kytar B.C.Rich.
Nevím mě to připadá jako by ten návrhář už neměl nápady tak si vzal obrázky různých tvarů, konkrétně warlock, exp a les paul, roztříhal je na kusy a pak je jen poskládal k sobě... Nic novýho pod sluncem, mimo to ta hlava k tomu vůbec nesedí, hlavně velikostně ale ani ne moc vzhledově. Radši bych si koupil něco jinýho no 
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
Já nevím jak vy, ale Cadillac je model už myslím z 80. let, ne-li dřív...
Edit: Takže z roku 1977
http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Cadillac
Žádný moderní patvar to není.
Ale ty Deanovské hlavy se mi fakt hnusí...
Líbily se mi jen jednou za život - když se objevil nějaký Dean ze třední třídy na kytary.cz za 169 Kč. (či kolik to bylo- no neber to
, škoda, že jsem to nestihl objednat
)
Edit2: Tato kytara je myslím starší než warlock.
Edit: Takže z roku 1977
http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Cadillac
Žádný moderní patvar to není.
Ale ty Deanovské hlavy se mi fakt hnusí...
Líbily se mi jen jednou za život - když se objevil nějaký Dean ze třední třídy na kytary.cz za 169 Kč. (či kolik to bylo- no neber to
Edit2: Tato kytara je myslím starší než warlock.
no to nevadí
májí víceméně jen společnou tu hlavu no...
Bejt místo tý rohatý klasická Les Paulácká tak by to byla pěkná kytara
Bejt místo tý rohatý klasická Les Paulácká tak by to byla pěkná kytara
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
koupit kytaru prodat krk a dát tam lespauláckej to by bylo něco
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
krk tam je normální
hlava tam je blbá, nevim jeslti je to z jednoho kusu dřeva, ale pokud ne tak by to až takovej problém vyměnit nebyl, spíš by šlo o to že by pak pravděpodobně ta kytara stratila hodnotu...
Jsem tu asi jediný, ale mi se i ten tvar hlavy líbí. A klidně bych do ní šel. Pokud člověk chce klasickou kytaru typu LP, ale v modernějším hávu tak je to přesně pro něj.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
no mě se tvar jako taky líbí, ale ta hlava je fakt příšerná... připadá mi jak kdyby to k sobě montoval slepec a omylem šáhnul do špatný bedny pro hlavu
Na živo ta hlava vypadá jinak, mnohem líp, mě se taky dřív nelíbila a připadala mi straště velká v měřítku k tělu ale na razorbacku, razorbacku V, MLku je to fakt paráda. Na tom cadillacu se mi taky moc nelíbí
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
nebo když na to tak koukám jen to torchu obsousit do oblejších tvarů a hodit do pr**le ten znak dean a bylo byKferd píše:krk tam je normálníhlava tam je blbá, nevim jeslti je to z jednoho kusu dřeva, ale pokud ne tak by to až takovej problém vyměnit nebyl, spíš by šlo o to že by pak pravděpodobně ta kytara stratila hodnotu...
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ty kravo, slavny Cadillac od Deanu a oni ho tady chteji rozebrat a predelat...
Dyt ten tvar je starsi nez vetsina lidi tady na foru
Jo a jinak je to uzasna kytara co se tyce zvuku.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Starší než většina lidí tady na fóru je kdecoFade píše:Ty kravo, slavny Cadillac od Deanu a oni ho tady chteji rozebrat a predelat...Dyt ten tvar je starsi nez vetsina lidi tady na foru
![]()
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to mas pravduworo90 píše:Starší než většina lidí tady na fóru je kdecoFade píše:Ty kravo, slavny Cadillac od Deanu a oni ho tady chteji rozebrat a predelat...Dyt ten tvar je starsi nez vetsina lidi tady na foru
![]()
Jednu dobu jsem kdysi o Cadillacovi uvazoval. Mel jsem ho moznost sehnat za pekne penize.
Skervesen 4AP Custom Shop