Vyskytl se mi takový problém... když hraju u krkového snímače tak se tam nemám moc o co opřít páč ta už tak malá plocha nahoře je ještě zmenšená pickguardem a je to takové nepohodlné... Tak jsem si vzpoměl že jsem viděl jak to vyřešil Flea na svém JB...
no... a moje otázka zní: nenapadá vás z čeho to sprasit? chce to něco tvárného ale aby to pak drželo... hm? any ideas?
EDIT: omlouvám se za blbou kvalitu fotek ale je to z koncertu printscreenem...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
.....vysvetli to nejakému domácemu kutilovy, že čo chceš.....ak vieš presné rozmery.....alebo si kúp origo thumbrest a z neho si to vystružlikaj.....ja by som také kadejaké lepence na base teda nechcel.....
jo to jsem ještě zapoměl že do toho nechci vrtat... radši tam budu mít na pickguardu nalepenou nějakou sračku než to rozvrtávat.... mě jde o ten matroš co by to mohlo být... nějaká guma nebo tmel nebo já nevím co... proto se ptám...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Nějaký obyčejný kus plastu vhodné velikosti a tvaru. Popřípadě doupravit. Moc bych nevymýšlel. Jde to udělat ze všeho. A osobně bych to tam asi malými šroby přidělal.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
neeeneeee.. šrouby nechcůů... ono to na těch fotkách vypadá jako nějaká hmota... ale vůbec mě nenapadá jaká...
*cable >>> Adam Hall
Ted si vubec nevybavuju, kam az pickguard u JB saha, ale neslo by to prisroubovat jen k nemu? Prip. k njky (treba plechovy) podlozce, co bude pod nim? Napada me takhle vic moznosti. (sry, jestli pisu njky nesmysly, ale mam tu blokovany nektery servery, takze se na toho fleu nemuzu podivat...)
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B http://bandzone.cz/sunday4
heczis píše:Ted si vubec nevybavuju, kam az pickguard u JB saha, ale neslo by to prisroubovat jen k nemu? Prip. k njky (treba plechovy) podlozce, co bude pod nim? Napada me takhle vic moznosti. (sry, jestli pisu njky nesmysly, ale mam tu blokovany nektery servery, takze se na toho fleu nemuzu podivat...)
jo to mě nenapadlo.... já mám totiž na krkový snímač větší díru... takovou obdélníkovou (nesrali se s tím no...) a možná by tam nad tím mohlo být kousek místa...
*cable >>> Adam Hall
to je ty vole jedno jak to vypadá... ještě když mám černý pickguard...
*cable >>> Adam Hall
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
že bych to tam plácnul a otiskl do toho palec jo?.. no nápad to je... jen aby to nebyl moc brutální zásah... nejlěpší by bylo na ten pickguard hodit nějakou folii a až na to ten epoxid...kdyby se to náhodou zesralo... dík za tip
*cable >>> Adam Hall
že bych to tam plácnul a otiskl do toho palec jo?.. no nápad to je... jen aby to nebyl moc brutální zásah... nejlěpší by bylo na ten pickguard hodit nějakou folii a až na to ten epoxid...kdyby se to náhodou zesralo... dík za tip
Na fólii to držet nebude.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
a co tak kupit to co maju tie stare precisiony alebo jazz basy taky ten kolik co je pri krku z druhej strany.vydel som to aj na inych basach ako to maju pri nimacu kvoly drzaniu palcu ale tam by som si to urcite nedaval osobne,kdez tak tak nejak prilpit.tez to zhanam ale chcem si to tak umietit ako to ma byt