Poslouchat a stahovat můžete na Bandzone ...
Argumentace možná ...
nejen jednoWohma píše:... A je vynikajici!Ale u tebe me to uz vubec neprekvapuje. Mohl bys vydat vybor ze sveho dila na CD, jedno prodany CD bys mel jisty
Díky, díky!! Osobně bych řekl, že ta skladba by ještě něco potřebovala, trochu agrese asi. Někdy v budoucnu bych chtěl víc říznout do strun, ale ještě na to nemám ty správné nápady...Wohma píše:... A je vynikajici!Ale u tebe me to uz vubec neprekvapuje. Mohl bys vydat vybor ze sveho dila na CD, jedno prodany CD bys mel jisty
Jsem rád, že se líbí! Ale, jak jsem psal kolegovi nahoře - něco mi tam schází! Bedlivě tě sleduju na BZ - dáváš si pauzičku? Postrádám novinky!Dark Axel píše:nejen jednoWohma píše:... A je vynikajici!Ale u tebe me to uz vubec neprekvapuje. Mohl bys vydat vybor ze sveho dila na CD, jedno prodany CD bys mel jisty
![]()
krása
Pravda, občas mám pocit, že některé části zní trochu moc vesele ... Na tom rozhodně zapracuju!Wohma píše:Ja bych tam zadnou agresi nepridaval... Jestli bych vubec neco menil (i pripadne do budoucna), tak by to bylo leda jemny pridani temnejsich podtonu, pridat do toho trochu dramatu. Ale s mirou
TMAS vznika v drtive vetsine pripadu dost spontanne, vetsinou v noci vezmu kytaru a skladba je na svete, takze predem nemuzu rict, kdy bude neco novyho. Ted zrovna davame dohromady dalsi skladbu se Somnus Aeternus, takze se snazim vymyslet spis tam. Kazdopadne na dalsi song se nebude cekat dlouho, mam chut to rozvijetMam konecne basu a hodlam pridat i nejake jine nastroje, uvidime, co z toho bude.
No a na fotce jsem ja, resp. moje podobizna, jak budu vypadat za nejakych 30-40 letviz http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html
Především jim pekelně dlouho trvá dokončit to nové album!Wohma píše:Tenhi jsem chtel napsat taky, ti jsou nekdy taky pekelne temni.
Harmaa ocheckuju
OTWATM je podle me uplne jinde nez Death in June a Current 93, ti se mi taky nelibi.