Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
dfleischer

Re: Metallica

Příspěvek od dfleischer »

Rob je skvělej basák,teda i když se do stylem do metallici nehodí...jinak nemyslim si že konkurs na basáka neprobíhal tak jak je to v SKOM (teda jako že tam přišlo 5 idiotů mezi nima Rob a protože jako jedinej uměl tak ho vzali) podle mě vbírali uplne jinak a tohle pak třeba jenom dotočili,i když už měl rob smlouvu :D nvm těžko posuzovat ale mě se to zdá přehnaný
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Přečti si knihu The monster lives o Metallice. Je to vlastně popsané SKOM jak se natáčelo atd.. A tam je napsáno něco ve smyslu, že přišlo několik basáků ale nechtěli aby jejich původní kapely věděly, že dělali konkurs kdyby je nevzali, proto tam jsou natočeni jen tito.
Jinak to slap solo je mazec :) A nikdy se nepřestanu chlámat tomu, jak Rob chodí v tom svím dřepu :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
holkoun

Příspěvek od holkoun »

dfleischer píše:Rob je skvělej basák,teda i když se do stylem do metallici nehodí...jinak nemyslim si že konkurs na basáka neprobíhal tak jak je to v SKOM (teda jako že tam přišlo 5 idiotů mezi nima Rob a protože jako jedinej uměl tak ho vzali) podle mě vbírali uplne jinak a tohle pak třeba jenom dotočili,i když už měl rob smlouvu :D nvm těžko posuzovat ale mě se to zdá přehnaný
tak ono tech "pet idiotu" pochazi z dost slusnejch kapel...takze si fakt nemyslim, ze to byli nejaky luzrove (v ramci rocku teda)

wocass: jj je to desnej netvor:-)
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Rob je fakt velmi všestraný basák
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No jako proběhl tam naprosto vynikající basák z KYUSS s hodně osobitým stylem hry, to není žádné pako, to je pro mě master na basu co se týče Stoner Rocku, pak tam proběhla další poměrně zajímavá jména například Twigi nebo jak od MM atd., takže nazývat tyhle basáky, že neumí hrát, to bych si teda netroufl ani já. Já Robertovu kariéru moc nesledoval, zpětně jsem ho zaregistroval u Ozzyho, kde měl dost inteligentní a silnou basu atd. atd.

Jason, byl jiný používal trsátko a to se projevý na tvrdosti tónu - pak je tón neohebný tvrdý a přímý.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Prostě Robert se hodí než k Metallice k Zakkovi,sou to takový dva blázni-virtuozové :D
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jo jo Scott Reeder (Kyuss) je fenomenalni. Osobity muzikant a taky uzasny clovek. Kdyz Kyuss delali Metallice predskokany v Australii na zacatku 90. let, tak dokonce koluje historka, ze divaci chteli z Kyuss dalsi a dalsi pisnicky a v prubehu Metallica setu lidi stale rvali Kyuss. Jinak o Reederove padu do diry v podlaze podia behem tohoto mini-tour s Metallicou se uz toho taky napsalo dost. :lol:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

dfleischer píše:Prostě Robert se hodí než k Metallice k Zakkovi,sou to takový dva blázni-virtuozové :D

Zakk je nejblbější a nejmíň virtuózní kytarista co na jakési USA scéně je :!: :!:
wikxzen píše:Jo jo Scott Reeder (Kyuss) je fenomenalni. Osobity muzikant a taky uzasny clovek. Kdyz Kyuss delali Metallice predskokany v Australii na zacatku 90. let, tak dokonce koluje historka, ze divaci chteli z Kyuss dalsi a dalsi pisnicky a v prubehu Metallica setu lidi stale rvali Kyuss. Jinak o Reederove padu do diry v podlaze podia behem tohoto mini-tour s Metallicou se uz toho taky napsalo dost. :lol:
Celkově byl KYUSS vynikající počin - na jejich domácí půdě v Austrálii to musel být nářez. Scott Reeder je pro mě polobůh Stoner Rockové basy. Ani nevím, kde po Kyuss skončil.

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kyuss jsou z Kalifornie. Po rozpadu Kyuss jeste se zpevakem Kyuss stacili zalozit Unida, ale dlouho to nevydrzelo. Venuje se ruznym produkcnim aktivitam ve studiich, cas od cas nejake kapele produkuje alba nebo se zapoji do nahravani jako host, sam si natocil sve solove album a cas od casu se zjevoval zive v ruznych stoner kapelach (kratce Nebula, Goatsnake, i se Sunn O))) si udelal jednu skladbu). Mel hrat v Tool, ale odmitl pry kvuli tomu, ze po nem chteli, aby hral trsatkem.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

wikxzen píše:Kyuss jsou z Kalifornie. Po rozpadu Kyuss jeste se zpevakem Kyuss stacili zalozit Unida, ale dlouho to nevydrzelo. Venuje se ruznym produkcnim aktivitam ve studiich, cas od cas nejake kapele produkuje alba nebo se zapoji do nahravani jako host, sam si natocil sve solove album a cas od casu se zjevoval zive v ruznych stoner kapelach (kratce Nebula, Goatsnake, i se Sunn O))) si udelal jednu skladbu). Mel hrat v Tool, ale odmitl pry kvuli tomu, ze po nem chteli, aby hral trsatkem.
Sakra nechápu, proč jsem si je cpal do Austrálie, asi nějaký zkrat. Škoda, že Kyuss skončili. A tady taky končíme kvůli OT.

Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Mě ten basák z kyuss přišel na tom videu docela zmatenej, tím nevyvracím, že by neměl svůj styl a že není dobrej. Jeho tvorbu fakt neznám...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Flajtr píše:Mě ten basák z kyuss přišel na tom videu docela zmatenej, tím nevyvracím, že by neměl svůj styl a že není dobrej. Jeho tvorbu fakt neznám...
Ono možná je to tím, že to byly rychlé úryvky a nenechali ho tam déle jako třeba toho Roba.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Scott Reeder je prostě vynikající baskytarový hráč se spoustou zkušeností, ale musím uznat, že by se mi k metalice nehodil.

http://www.youtube.com/watch?v=k6IzdPbf ... re=related

Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Red Bull píše:Scott Reeder je prostě vynikající baskytarový hráč se spoustou zkušeností, ale musím uznat, že by se mi k metalice nehodil.

http://www.youtube.com/watch?v=k6IzdPbf ... re=related
Ten kytarista by si mohl vypíchnout oko :D A jinak ten Scott v SKOM byl takovej fajn týpek - i když ta jeho keltská vizáž by se tam fakt nehodila...
fekál.
holkoun

Příspěvek od holkoun »

tak ja Trujilla znam pomerne hodne dlouho, protoze nekdy v 1. polovine 90.let jsem hodne poslouchal "legendy industrialu" Suicidal Tendencies a pres nej jsem se dostal k Infectious Groove. A obcas jsem sledoval i jeho dalsi cestu (Ozzy, kteryho moc nezeru, Black Label Society a tak)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

legendy industrialu, rofl :D tak je tehdy nazval mlady svet? ;)
holkoun

Příspěvek od holkoun »

hele nevim...nekde sem to kdysi cetl:-)

tak prvky industrialu v sobe maj (+ spustu jinejch prvku) - ale znas muj nazor na skatulky:-D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

nevím zda to tu někdo dával ale co na to říkáte?
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Heh - S&D zrovna poslouchám :D
fekál.
holkoun

Příspěvek od holkoun »