Jakou sedmistrunku pro amatera?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
T1-4

Re: Jakou sedmistrunku pro amatera?

Příspěvek od T1-4 »

Tak jeden kousek kterej chci do ruky je tohle

http://www.musiccenter.cz/Schecter-C-7- ... 7/:3:34763 2x HB Duncan Designed to uz musi sakra hrat :D

a nebo obdoba s EMG http://www.musiccenter.cz/Schecter-Dami ... e/:3:34770 ale bez tremola :)

ale i ibanezka se mi libi mozna koupit bazarovou BK7321 a k tomu neco takoveho http://www.musiccenter.cz/Seymour-Dunca ... D/:3:31919
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Hele ty snimace SD Blackouts budu tak za mesic kupovat, jeden kluk mi o nich referovat a jsou pry vyborny (ono jeste aby ne kdyz na ne hraje Dino Cazares :twisted: ) tak kdyby jsi je chtel tak mi napis at objednam dve, sezenu je velmi levne (ale pouze celou sadu, jednotlive ne). Problem je ovsem v tom, ze se diry na snimace u me IBN 1527 musi lehce vyhloubit(u kytarare, podle me to udela za par kil), aby se tam vesly a u ty 7321 to bude podle me stejny :(
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
T1-4

Příspěvek od T1-4 »

Dik za nabidku. Uvidim, jeste porad nejsem rozhodnutej a taky si to musim osahat. Treba ten ibanez bude na h***o do ruky a nic z toho nebude. Ale kdyby jo ozvu se diky. Tu upravu si udelam sam, doted jsem hral na vlastni vyrobu a hralo to paradne :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ty Duncan Designed jsem tuším zkoušel na té sedmě a ty EMG mi zněly líp, tak nějak plněji... Btw, tu verzi té černé Schecter sedmy bez tremola vlastním a mohu se za ni zaručit, že je sakra dobrá :-) Také ji má Cerfotoc, rovněž myslím dost spokojen (je tak, Cerfotoci? :-))
:wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
DirX

Příspěvek od DirX »

Co já sem hrál na schectery tak všechny měli parádní krky na technickou hru-ta ibanezka má prostě klasický ibanez krk který je výborný na kila a zároven velice příjemný, s 7321 nemám absolutně žádný problém. ale schectery mě lákají momentálně víc-doporučuju ti Scheter-gryphon 7 paradání kytara!Už se sice myslím nedělá ale na wbay se občas nějaká objeví....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

àno, jak pise Demilich, mam taky Damien 7 a podle me strci do kapsy vsechny sedmy v tyhle cenovy hladine...ty duncan designed na C7ce me vubec nezaujaly...(coz ale neznamena ze se ti nebudou libit, ale rozhodne necekej ze budou hrat jako original seymoury, hraje to uplne jinak)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
T1-4

Příspěvek od T1-4 »

Tak zatim jsem dost naklonenej tomu co rikate, damien s tema EMG snimacema co tam davaj.
btw. jak je to tezky? Treba oproti 7321? Mel nekdo obe v ruce?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

T1-4 píše:Tak zatim jsem dost naklonenej tomu co rikate, damien s tema EMG snimacema co tam davaj.
btw. jak je to tezky? Treba oproti 7321? Mel nekdo obe v ruce?
Ano, měl jsem obě v ruce. Ta Schectera váží asi jako tři ty Ibanezky 7321, beze srandy.

Zde foto té mojí, sleduj jak je to tělo tlusté a bude ti jasné hned, je to hutné lipové dřevo a hraje to! :D
elektricke-kytary/schecter-diamond-dami ... ml#p116796
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
T1-4

Příspěvek od T1-4 »

Super dik, potom si to jeste hodne rozmyslim. Nemam rad tezky padla. Kdyz me to chytne jsem ve zkusebne nekolik hodin a to by mi prdly zada. :D A nebo jeste predtim 3x tydne posilovna a pak to pujde :D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

je to krava ale zase to hraje...mam cuprstrata z lipy(pry) a taky je to docela tezka svina ale fakt to radne rezonuje..je to lepsi pocit:D
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

hele ja zase mam radsi když kytara něco váží, když je moc lehká tak se prostě necejtím :D a je mi 15, neboj se, že bys to nezvládl:))
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nebo si pockej jestli bude cerfotoc ve 20 nadavat na zada :D
DirX

Příspěvek od DirX »

Co neváží to nehraje tvrdí pár lidí v branži :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

DirX píše:Co neváží to nehraje tvrdí pár lidí v branži :D
Tohle platí u zesilovačů, to co dělá Parker za kytary, to je zvukově naprosto jiná liga a přitom by člověk řekl, že je to až moc ořezané.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

DirX píše:Co neváží to nehraje tvrdí pár lidí v branži :D
Ale je to blbost..
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jasně, ale zajímalo by mě, kolik zdejších puristů by mělo hemzy na ten materiál, ze kterého jsou takové lehké kytary :-) Parker jak Parker, ale třeba takový BassLab...
Obrázek
A přitom recenze má velice dobré :) Prý krásný plný zvuk, který lidé ani u kytar "ze dřeva" neslyšeli. :) Mě je to jedno, já kosmickým technologiím fandím :lol: ale ta ibana 7321 byla docela papír. Zvukově jsem ji testil asi jen pár minut, ale koule jí chyběly jistojistě (pak jsem tam píchnul svojí schecteru na porovnání)...
DirX

Příspěvek od DirX »

Demilich píše:Jasně, ale zajímalo by mě, kolik zdejších puristů by mělo hemzy na ten materiál, ze kterého jsou takové lehké kytary :-) Parker jak Parker, ale třeba takový BassLab...
Obrázek
A přitom recenze má velice dobré :) Prý krásný plný zvuk, který lidé ani u kytar "ze dřeva" neslyšeli. :) Mě je to jedno, já kosmickým technologiím fandím :lol: ale ta ibana 7321 byla docela papír. Zvukově jsem ji testil asi jen pár minut, ale koule jí chyběly jistojistě (pak jsem tam píchnul svojí schecteru na porovnání)...
a co ta ibanezka měla tovární nebo jiné snímače?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Snímače nejsou všechno :wink: jak tam chybí dřevo tak je to ztracený
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Dark Axel píše:Snímače nejsou všechno :wink: jak tam chybí dřevo tak je to ztracený
u pasivů. u aktivů to tolik neplatí podle mě...a každopádně držel sem 7321 se stock snimacema a pak s RM a oboje znelo pro moje ucho hrozne blative, zahuhlane - no nechtel bych to, mam z ty kytary proste spatnej pocit, nerad na ni hraju a sem s ní v kontaktu docela často, protože leží nevyužitá u nás na zkušebně...kamos tam ma EMG 81-7 aktivy a celkem pohodička... :)

Obrázek
DirX

Příspěvek od DirX »

cerfotoc píše:
Dark Axel píše:Snímače nejsou všechno :wink: jak tam chybí dřevo tak je to ztracený
u pasivů. u aktivů to tolik neplatí podle mě...a každopádně držel sem 7321 se stock snimacema a pak s RM a oboje znelo pro moje ucho hrozne blative, zahuhlane - no nechtel bych to, mam z ty kytary proste spatnej pocit, nerad na ni hraju a sem s ní v kontaktu docela často, protože leží nevyužitá u nás na zkušebně...kamos tam ma EMG 81-7 aktivy a celkem pohodička... :)
Já na ni hrál právě s těma aktivama a paráda, fakt s těma snímačema je to plnohodnotný nástroj.....pak sem hrál jěšě na jednu s továrníma-bylo to znatelně horší ale nepřišlo mi že je to taková hrůza nicméňě schecter omen 7 extreme je o nějaké 3litry levnjěší a hraje líp---tostováno.... :!:
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“