Imbusy do strat tremola
Pravidla fóra
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Imbusy do strat tremola
Ahoj, nevíte, jestli se dají koupit samostatně takový ty malý imbusy, co nastavují výšku kamenů v tremolu u stratocasteru? Myslím, že to není úplně standardní rozměr, nebo se pletu? Chystám se ty šroubky trošku zkrátit, protože jsem si nastavil nízký dohmat a teď mi dřou o ruku, tak kdybych to zkazil, abych měl případně náhradu.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Re: Imbusy do strat tremola
to teď nevim, jak je to s tou sehnatelností, ale až to budeš řezat, tak pak to chce ty zkažený závity poupravit malym pilníčkem nebo to protáhnout závitovym očkem.. Protože málokdy uřízlej šroub pasuje hned do závitu..
sháněl jsem je v hudebninách a měl jsem štěstí, tak to tam zkus, ale myslim, že je víc rozměrů, tak si vem ten šutr ssebou a zkus to s tim a pak třeba zkus železářství. jinak ti nezbyte než tam nacpat nějakej obyč šroub, kterej ti bude líztz vrchu kamenu.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Železářství - a jen doufej, že budou mít dostatečně malý. Teď sháním imbus velikosti 0,7 nebo 1,0 a je to docela problém. (Ano, tremolo na PRS...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem vzal obyčejnej šroubovák z merkuru, patřičně přebrousil na brusce a funguje to výborně 
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, mám na mysli šroubky, ne šroubovák!fundametalista píše:Já jsem vzal obyčejnej šroubovák z merkuru, patřičně přebrousil na brusce a funguje to výborně
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to pardon... Jinak bych taky asi zkusil to železářství.Little.Sick.Fish píše:Pozor, mám na mysli šroubky, ne šroubovák!fundametalista píše:Já jsem vzal obyčejnej šroubovák z merkuru, patřičně přebrousil na brusce a funguje to výborně
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig