Nazdar tak sem o víkendu obrážel bazary(než mě sejmula ta zasr. angína) a narazil sem na tohle kombo.
http://kytary.cz/laney-lx20/HN084977/
chlápek v bazaru tvrdí, že je starý jenom 3 měsícea chce za něj sedmnácet.No jak sem tak koukal tak je v celkem dobrým stavu i když sejm ho nezkoušel.myslíte, že je dobrý?A nei lepší si radši připlatit ty 300 za nový?
Laney lx 20
Pravidla fóra
Re: Laney lx 20
Máš 16Wattový kombo a cheš další tranďákovou patnáctku?K čemu dyk ti to bude jen překážet........btw ty tři stovky neni žádná sleva a to kombo se moc nevyplatí.Když už máš teď na co hrát,našetři si víc peněz a pak se koukni po něšem většim a lepším.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Jenže já ho potřebuju na elektriku.Právě proto si říkám jestli neni lepší nový.Eště sem viděl jinou verzi tohohle komba za 2300 a je tam i reverb.Jinak mě zajímá jestlije to kvalitní kombo.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Hmmm tak to je pěkná bedýnka, tu si asi vezmu
Sry moje chyba nekoukal sem, že to je na elektroakustiku. Jinak jako už je v milionu dalších témat a tak jako řekne skoro každej....Roland Cube
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....