mini humbucker

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
volfi4499

mini humbucker

Příspěvek od volfi4499 »

čau potřeboval bych poradit s výběrem pasivního mini humbackeru ke kobylce,protože asi nebudu moct jak mít mini humbacker vyzkoušet tak budu zpoléhat na vás. Chtěl bych asi něco tvrdšího klidně bazarovího.
woro90

Re: mini humbacker

Příspěvek od woro90 »

volfi4499 píše:čau potřeboval bych poradit s výběrem pasivního mini humbackeru ke kobylce,protože asi nebudu moct jak mít mini humbacker vyzkoušet tak budu zpoléhat na vás. Chtěl bych asi něco tvrdšího klidně bazarovího.
Pokud chceš něco tvrdšího, proč tam neprdneš normální HB? Pokud to bude dostrata, stejně budeš muset řezat, a pokud do jedné z těch dalších kytar, budeš muset dělat výplň.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

ma na mysli HB ve velikosti singlu
Holajs

Příspěvek od Holajs »

myslim ze toto by nebyla spatna volba http://kytary.cz/seymour-duncan-humbuck ... /HN086371/
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

no myslim humbacker o velikosti singlu a aby byl co možná nejdtvrdší aby se prostě podobal trochu značkouvej pasivním humbackrům

ten sd vypadá slušně
Naposledy upravil(a) volfi4499 dne 12.02.2010 12:26, celkem upraveno 1 x.
Holajs

Příspěvek od Holajs »

pokud neco levnejsiho s podobnymi parametry jak SD tak toto http://www.musiccenter.cz/R.M.Pickups-D ... u/:3:28398
Naposledy upravil(a) Holajs dne 12.02.2010 12:27, celkem upraveno 2 x.
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ty máš Cort EVL Z6, pak to LTD a přijde ti to málo? Ty chceš co nejtvrdšího SSS strata? Hmm...
Každopádně humbuckery ve velikosti singlů nebudou mít nikdy dost hutný zvuk. Jak jsem někde četl rozhovor s panem Machem - má příliš malý záběr.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

jako já nebudu na toho strata hrát nákou metlu ale občas si říkam že by o něco tvrdší mohl bejt a každopádně se to dá vyměnit zpátky a prodat
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nevim no, ja bych taky radsi sahl do stojanu pro kytaru s HB nez mrsit nakeho stratika
woro90

Příspěvek od woro90 »

Bummer píše:Ty máš Cort EVL Z6, pak to LTD a přijde ti to málo? Ty chceš co nejtvrdšího SSS strata? Hmm...
Každopádně humbuckery ve velikosti singlů nebudou mít nikdy dost hutný zvuk. Jak jsem někde četl rozhovor s panem Machem - má příliš malý záběr.
Malá vzdálenost mezi cívkami a malé cívky. Prostě je to prcek, který se sice chová jako humbucker, tzn. nebrumí a získává výstupní signál rozdílem signálu na cívkách, ale zvuk nebude nikdy tak hutný. Poslechni si maideny, jak to zní.

edit: Nějak mi hlava nebere, že máš dvě metalové kytary a jednu nemetalovou, a chceš mít tři metalové :roll:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

woro90 píše:
Bummer píše:Ty máš Cort EVL Z6, pak to LTD a přijde ti to málo? Ty chceš co nejtvrdšího SSS strata? Hmm...
Malá vzdálenost mezi cívkami a malé cívky. Prostě je to prcek, který se sice chová jako humbucker, tzn. nebrumí a získává výstupní signál rozdílem signálu na cívkách, ale zvuk nebude nikdy tak hutný. Poslechni si maideny, jak to zní.

edit: Nějak mi hlava nebere, že máš dvě metalové kytary a jednu nemetalovou, a chceš mít tři metalové :roll:
A hrát na ně přes Voxe. :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

no myslim humbacker o velikosti singlu
Tak si prosím oprav název vlákna - A, píšeme humbucker
Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 12.02.2010 13:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraveno ;-P
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: mini humbucker

Příspěvek od Nero »

Lepší bude, když so koupíš nový aparát, vylepšíš nějakou ze svých HB kytar nebo si koupíš nějakou zcela jinou kytaru. Mršit takhle strat je zbytečný - zcela ho tim zabiješ.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
volfi4499

Re: mini humbucker

Příspěvek od volfi4499 »

já sem z toho nechtěl udělat ždánou metalovou kytaru s těma co mám sem spokojenej i se zvukem,ale máte pravdu že je hovadina tam dávat mini hb asi koupim takovej ten set snímačů singlu od fendra :)

a k aparátu zatim na něj nejsou prachy a sem s laneyem spokojenej protže používám jenom čistej ale časem bych si asi pořídíl engla
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“