A ve zkušebně je to skutečně jiná no...
EDIT: Aha. Už pro oči nevidím. O overdrivu jsi nepsal ani slovo. No... nevadí.
ono to doma nikdy nebude ono dokud aspon trochu ten reproduktor nevybis ... halt problem maly hlasitosti.Johndie píše:Deska jsem ho byl protáhnout do zkušebny. A říkám si, že jsem neprohloupil. Hlasitostí určitě stačí a to do toho bubeník docela řezal. Ten zvuk při vysoké hlasitosti se nedá s tím tichým domácím srovnat. I v Drop C byl zvuk parádní a nezahuhlával se. Doma na tom bohužel metal nenakroutím, tak jsem uvažoval že bych pořídil na domácí hraní nějaké levné zkreslovadlo, co třeba Pocket Metal Muff? Není to zbytečné? Těch 1100 za to klidně dám abych si zařádil i doma.
U mě to takhle nefunguje; leda, že by to bylo skutečně podmíněný odpojením repra.Teorge píše:Pokud emulated funguje jak u mého blackstaru, můžeš mít repro odpojený a hrát ve standby.
Takže připojením jacku do emulated output se vyřadí koncovej zesilovač a je možný hrát bez boxu, ale když chcete ten jack vytáhnout, tak je nejdřív nutný zapojit bednu, jinak to vodpálíte.4. Plugging a jack plug (mono or stereo) into the emulated output socket of
the HT-5 mutes the HT-5 power amplifier, and in this state it is safe to use
the HT-5 without a loudspeaker plugged into the speaker output jacks of the
unit.
5. If somebody is using the headphone/emulated output of a HT-5 without a
loudspeaker speaker connected, and forgets to reconnect the loudspeaker
before removing the jack from the headphone/emulated output socket, damage
could occur to the HT-5 output stage. For this reason, we should only point
out the possibility of using a HT-5 as a recording device without the
loudspeaker connected, if the customer specifically asks about this point.