Ahoj, chci si koupit case na hlavu, bohuzel vsechny ty klasicky ATA co se daji najit na ebay se neposilaji mimo USA. Nasel jsem v Evrope nekolik case za docela slusnou cenu, ale maji jenom dva zamky - bude to stacit? Sice ty butterfly udrzi dost, ale prece jen vetsina tech ATA co jsem videl ma 4 ...
napriklad
http://www.thomann.de/gb/thon_amp_case_ ... 506505.htm
Case na zesilovac
Pravidla fóra
Case na zesilovac
Gibson LP Studio '07, Peavey 6505, Framus Dragon 412
-
Teorge
Re: Case na zesilovac
jestli moc stojíš o ten z ebay, tak je možnost se zaregistrovat u shipito.cz a nechat si to poslat na svoji(jejich) adresu v USA a oni ti to přepošlou do ČR.
Zaplatíš ale poštovné po USA, manipulační poplatek myslím 8USD a poštovné do ČR. Bohužel pokud ta firma zasílá jen na adresu vystavenou na platební kartě, tak ti to nepomůže.
Zaplatíš ale poštovné po USA, manipulační poplatek myslím 8USD a poštovné do ČR. Bohužel pokud ta firma zasílá jen na adresu vystavenou na platební kartě, tak ti to nepomůže.
na ebay se posila vetsinou jen na adresu potvrzenou v paypal, kartou bych navic na internetu neplatil. ale dekuju
mne spis jde o to jestli budou stacit ty dva zamky ..
však v tom neni problem, shipito plati za tebe na svuj učet paypal takže jejich adresa tam stale je. Samozřejmě musiš poslat svuj obnos jim předem. Už mam přez ně kytaru a plno krabic. Bez jedinyho problemu. : )
Mephitic Society
ESP eclipse II VB
ESP eclipse II VB
Zkousel sem to a dali mi na vyber postovny v prepoctu 7 nebo 11k, to je smesny, navic z takovyhle ceny bych platil obrovskou palku na celnici. Z valstnich zkusenost muzu rict, ze z USA se vyplati posilat jenom USPS, coz mi na shipito vubec nenabidli.. Ale nechci tady delat diskuzi o nakych nakupech. Zajimaji mi ty zamky