Chlapi, mam problem. Uz se nejakou dobu snazim nakroutit zvuk Zoltana ale marne. Meli byste nekdo tipy jak se priblizit tomuhle zvuku v case 2:27? Jde mi o takovy ten sussi charakter. Vybaveni mam to, co v podpisu. Nekecam, nevim si rady
Jinak ty Diamond hlavy vypadaji krute. Sice jsem na zadnou nehral, ale pry jsou skvele.
Dik za tipy
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Měl by ses ptát konkrétně majitelů Red Tripů, protože třeba jak nakroutit na Mese bych věděl, ale na Red Tripu to nebude fungovat. Máš ještě jednu možnost, smířit se s tím, že to z Red Tripa nevytáhneš.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Ty si špekulant Zanes RedTripa Vladykovi se slovy že chceš, aby to hrálo jako Diamond-Nitrox což je podle mě škoda.....Já byt tebou tak se vys... na nějaké kopírování cizích zvuků a vytvořím svůj vlasní signature sound....
Nene chlapi, chci ho vyzkouset jak sedi a jak se chova. V mem zvuku mi ale celkem jde i o ostatni zanry, a tak chci mit vsestrannejsi zvuk. Ale ten jeho je genialni a na tvrdsi styly bych chtel zkusit prave tenhle. Jde mi o tu charakteristiku sussiho zvuku, jak muzete slyset v tom videu. V dnesni dobe stejne v podstate nejde mit svuj zvuk
No, on prave rika, ze gainu nema na aparatu moc, ale ze obrovsky podil na tom zvuku maji ty struny. Ma tam totiz 13/62, takze to je celkem peklo. Ten zvuk ma takovy hodne pevny v basech a prijemne vysky. Taky dost stredu...
tak pri podladeni nelze mit blato, jinak to je ale ciste o zvyku. podle me ma gainu sileny kotel, i kdyz se to na aparatu muez jevit jako relativne malo treba v ramci drahy potaku (viz engl fireball, ktery ma neupotrebitelne mnozstvi gainu uz na zacatku drahy prislusneho potu) - zkusil bych nastavit nejaky pouzitelny zvuk a ten pak jeste dokopnout.