edit: hustýý!! teď to jede 7ms!! paráda
Guitar Rig a latence
Pravidla fóra
Re: Guitar Rig a latence
Kliknul jsem tam akorád pak už jen na to tlačítko pro zapínání u toho "zvukové zařízení" a zvuk jede..
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
Zajímalo by mě jaký máš počítač? Hledám totiž nejslabší článek řetězceNik 555 píše:Kliknul jsem tam akorád pak už jen na to tlačítko pro zapínání u toho "zvukové zařízení" a zvuk jede..
M.
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Já to řikal, ASIO4ALL dosahuje lepších výsledkůNik 555 píše:hustýý!! teď to jede 7ms!! paráda
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge