Kombo pro začátečníka do 7000, metal/rock

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Efektů je tam kopa, to jo, navíc Roland = Boss, ale přece jenom z pedálů jsou ty efekty trochu lepší, ty na tom kombu jsou takovej lepší základ, kterej docela stačí. Primárně na tom kousku jde o simulaci různejch aparátů, ty efekty mi připadaj tak trochu navíc. Což jim ale určitě neubírá na kvalitě...
metlouss

Příspěvek od metlouss »

No pravda že vzhledově je to taková jakásik krychla, ale o to mi vůbec nejde.... ono to kombo si myslím ten vzhled dožene na kvalitě zvuku :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hlavně že to hraje, a že to hraje dobře. Hodláš se s tim někde fotit, nebo co? :D
facha.music

JEDINĚ ROLAND CUBE

Příspěvek od facha.music »

60W Roland Cube stoji sice 9500,- ale je to combo, ktery mas na celej zivot - mechanicky vydrzi hodne a zvuk to ma jedinecnej. A efekty muzes vzdycky vypnout :) Pred rokem jsme hrali v Zadni Trebani na nejaky akci, kde pres nej hral Xavier Baumaxa, tohle kombo se tam mezi ostatnima laney, fender atd. starter řadama nedalo srovnávat. A hlavně roland ho vyrábí už X let, takže je nejen žádaný mezi profíkama, ale i časem prověřený. Jeste k tomu ten Cort a mas super aparat :wink:
metlouss

Příspěvek od metlouss »

tak díky všem za rady 8) ..... s tím kombem zůstanu asi u toho 30W Rolanda, ale i tak si myslím že polezu mamě na nervy, s tou 60W by mě asi vyhodila..... no a s tou kytarou, tak to se chystám v nejbližší době zajet do Brna přímo do prodejny, přece jenom to bude jistější a nechám si radši ještě poradit...... jak to tak počítám tak bych se vlezl i do 10 000 s tou kytarou, takže ještě uvidím..... ale i tak díky všem!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“