TAMA Imperialstar Jazz Set - Vybral jsme dobre???

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
eXplorer3

TAMA Imperialstar Jazz Set - Vybral jsme dobre???

Příspěvek od eXplorer3 »

Dobry den chci se zeptat jestli jsme si vybral dobre bici zde jsou
Naposledy upravil(a) eXplorer3 dne 15.02.2010 14:29, celkem upraveno 1 x.
eXplorer3

Vybral jsme dobre???

Příspěvek od eXplorer3 »

halo chci vedet vas nazor
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybral jsme dobre???

Příspěvek od Wocass »

Nevím zda se má jednat o vtip nebo prostě špatný odkaz, ale ať se dívám jak se dívám bicí tam nejsou.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
eXplorer3

Příspěvek od eXplorer3 »

strasne se omlouvam blby odkaz
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Já bych vůbec na tak pochybný odkaz neklikal...
heczis

Příspěvek od heczis »

Ano, vybral sis dobře.

Teda v případě, že chceš bicí. Kdybys býval chtěl třeba skútr, tak by tohle dobrá volba nebyla.

Teď vážně: Můj názor na rady ohledně nákupu nástroje je asi tento: Buď víš, že to chceš, nebo celkem nemá smysl to teď řešit a přijdeš na to časem. Možná ti sem vzápětí někdo z bubeníků napíše, že to je nejlevnější řada vyrobená někde v Angole a že to nemá smysl kupovat (tohle jsem nedohledával, ale ty bys mohl = taky moje rada :wink: ), ale můj táta třeba hraje na starý amatky a jiný bicí prostě nepotřebuje a asi ani nikdy nebude (tj. pro něj jsou to vynikající bicí).
Taky věřim v to, že nástroj hraje hodně podle toho, jakej k němu máš vztah a jak se o něj staráš. Nevim jak moc se to dá pozorovat u bicích, ale Honza Moc (světoznámý bývalý pražský bubeník) říkal, že dá. Já mám např. basu za 2000Kč, trochu křivou a tak vůbec, ale na nahrávkách to poznat neni :wink:

P.S.: Ten odkaz je fakt divnej - to se tak udělalo samo?
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

heczis píše: můj táta třeba hraje na starý amatky...
Amátky mám rád, je to perfektní nástroj co sem sním měl tu čest.
Jinak si myslím, že ty Tama nebudou vůbec špatné, jistě nemůžou se rovnat bicím za nějakej 40k ale na začátek je to dobrá volba. Myslím, že i Sonor se dají sehnat do 10 tisíc nějaká začátečnická sada a taky to nejsou špatné škopky.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

eXplorer3 píše:Dobry den chci se zeptat jestli jsme si vybral dobre bici zde jsou

netuším co hraješ, ani netuším na jaké úrovni hraješ, případně jestli to je do zkušebny, studia nebo s tím chceš pokořit sportovní halu... ale jedna věc je jasná, tyhle bubny přez svoji lacinou cenu nejsou vůbec zlá volba pro začínajícího i středně pokročilého hráče. při solidním oblanění se z toho dá vydupat lecos.
Suma sumárum: Užitná hodnota (zvuk, kvalita) je větší než jejich pořizovací cena na tom odkazu.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Jen tak mimochodem, takhle by vypadli všechny odkazy, nebýt DNS serverů, úplně normální odkaz, ale v číselné podobě... Prvně tam měl odkaz na něco s filmama, myslel jsem si, že je to nějáká stránka, kde dostane peníze, když tam naláká co nejvíc lidí... :D
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“