VLASTNÍ VÝROBA FLOYD ROSE ?????
Re: VLASTNÍ VÝROBA FLOYD ROSE ?????
tak ste už někdo dělal vlastního floyda?????
Tak po delší době posílám fotky mého výtvoru!
Jackson, Grass Roots URUHA
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
...a ještě 2 foto
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
masakr!!!
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Teda, fakt smekám... 
Jak jsi to dělal ? Sehnal sis výkres a pak na CNC ? Máš to fakt suprový, kdyžtak mi ten výkres taky můžeš poslat
. Určitě se o tom rozepiš !! 
Nádhera, jen mi prosím vysvětli jednu věc - proč, proboha, zrovna nepohodlné, překonané FR?
Ale vypadá tak úžasně, že bych mu snad i odpustil konstrukční nedostatky 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Re: woro90...... Floyd proto,protože s jinými tremoly jsem se vlastně nesetkal a až tak nepohodlné mi nepřipadá.
Je to všechno o zvyku.Mám doma ještě tremolo od Pořízky a to je na výrobu složitější,ale řekl bych že je lepší než F:R:
Je to všechno o zvyku.Mám doma ještě tremolo od Pořízky a to je na výrobu složitější,ale řekl bych že je lepší než F:R:
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
To pak joNOOKA píše:Re: woro90...... Floyd proto,protože s jinými tremoly jsem se vlastně nesetkal a až tak nepohodlné mi nepřipadá.
Re: woro90......každopádně dík za kladné hodnocení,trošku jsi mi nasadil brouka do hlavy,skusím na tom
trochu zapracovat,bohužel možností není moc,ale...
trochu zapracovat,bohužel možností není moc,ale...
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
Super.
Pěkně masivní základna. Na první fotce je to jen jiný tvar základny? Díra na páku má závit, kleštinu, jiné utahování?
Mohl bys popsat materiály, jaké stroje jsi použil, postup, těžkosti apod. Základna frézovaná z masivu nebo ohnutý plech a kalený?
Jak na černý povrch?
Pěkně masivní základna. Na první fotce je to jen jiný tvar základny? Díra na páku má závit, kleštinu, jiné utahování?
Mohl bys popsat materiály, jaké stroje jsi použil, postup, těžkosti apod. Základna frézovaná z masivu nebo ohnutý plech a kalený?
Jak na černý povrch?
Tak to je nářez. Kolik to bude stát až to rozjedeš ve velkým. 
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Jo, na to jsem se chtěl také zeptat - černil jsi to čím? Tím svinstvem na zbraně?
hmmm...*slint*..
pěkné....taky chci zkusit,dílnu mám k dispozici.....co to je za materiál???? (známý obchoduje s ocelí....tak by nebyl problém sehnat cokoliv)....jinak já mám svůj model FR vymyšlenej,potavenej ve 3d programu...mám změněnej design a nějaký další vychytávky..... 
Materiál 19 436-nástr.ocel
ztoho to bude nesmrtelný
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

díky...ono to už tady vlastně jednou psal....no,o výkendu si zjistím,co mě to bude stát......zeptám se....viděl jste někdo FR do V???(tím pádem i 0. pražec
)
Zdravím všechny,
Takže základna je frézovaná-není to ohýbaný plech,materiál 19436 kalený po dokončení na asi 58HRc.
Černění v galvanovně-černé fosfátování.
Vyrobeno na CNC fréze.Možná větší práce byla s kameny.Každé 2 musí mít jinou výšku-radius krku.
-a ještě čtvercová díra pro uchycení strun-vyrobeno na drátové vyřezávačce.
Uchycení páky je v kleštině,takže prakticky bez vůle .
Použité šrouby se dají běžně koupit-haléřové položky.
Na těch prvních fotkách je ten stejný,jen má jiný tvar základny.
Kdyby měl někdo nějaký nápad,na zlepšení -ozvěte se!!!!!!!!!!!!!
Největší problém byl s časem na výrobu v práci.

Takže základna je frézovaná-není to ohýbaný plech,materiál 19436 kalený po dokončení na asi 58HRc.
Černění v galvanovně-černé fosfátování.
Vyrobeno na CNC fréze.Možná větší práce byla s kameny.Každé 2 musí mít jinou výšku-radius krku.
-a ještě čtvercová díra pro uchycení strun-vyrobeno na drátové vyřezávačce.
Uchycení páky je v kleštině,takže prakticky bez vůle .
Použité šrouby se dají běžně koupit-haléřové položky.
Na těch prvních fotkách je ten stejný,jen má jiný tvar základny.
Kdyby měl někdo nějaký nápad,na zlepšení -ozvěte se!!!!!!!!!!!!!
Největší problém byl s časem na výrobu v práci.
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
Hodil bys sem ty výkresy podle kterých jsi to udělal ? Já vždycky stáhnu jen nějaké schémátko, ale pořádný výkres ne. A nebo za kolik by jsi mi to stejné vyrobil ?

Zdar, nevím kam to hodit,tak to hodím sem. Vyrábím doma kytaru s Floydem. Ten mám ze starý kytary. Na tom Floydu mám tzv. sustain block o délce 32 mm. Potřebuju delší, protože si nechci odfrézovat půl kytary jenom kvůli vratnejm pružinám. Když jsem hledal, kde by se co dalo sehnat narazil jsem na zajímavej upgrade. Ten sustain block dělaj ze zvonový mosazi a z titanu a mnohem tlustší dokonce ho dělaj i do L, aby se využil veškerej prostor. Prej to má úžasnej vliv na sustain a kvalitu tónu. Chci se zeptat jestli to už někdo z vás zkoušel a jestli to opravdu něco dělá. Myslím, že z tý mosazi by se to dalo zbastlit i doma, pokud to má nějakej smysl.
To NOOKA: Ty jsi to na tvým floydu dělal z nástrojovky o standartních rozměrech nebo si s tím taky experimentoval?
Mrkněte na stránky http://www.floydupgrades.com
To NOOKA: Ty jsi to na tvým floydu dělal z nástrojovky o standartních rozměrech nebo si s tím taky experimentoval?
Mrkněte na stránky http://www.floydupgrades.com
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
Zdravím,
tak jestli můžu přidat SVŮJ NÁZOR,tak podle mně je to jen marketingovej tah,ale je to čistě můj názor.Podle mně to zvuk snad ani ovlivnit nemůže.To už by snad byla nejlepší celá kytara s titanu,a nebo s mosazi??? Ten fígl už jsem viděl,ale opravdu se mi to nezdá!!!!!!!!!!!!Uvažoval jsem o tom ,že bych si to udělal,jen abych zjistil,jestli to má na něco vliv,ale nějak nezbyl čas .Určitě to na zvuk atd.nebude mít zásadní vliv. A na závěr---pokud by jsi chtěl investovat 40 doláčů tak ten té mosazi Ti pošlu za 10.Měj se!
tak jestli můžu přidat SVŮJ NÁZOR,tak podle mně je to jen marketingovej tah,ale je to čistě můj názor.Podle mně to zvuk snad ani ovlivnit nemůže.To už by snad byla nejlepší celá kytara s titanu,a nebo s mosazi??? Ten fígl už jsem viděl,ale opravdu se mi to nezdá!!!!!!!!!!!!Uvažoval jsem o tom ,že bych si to udělal,jen abych zjistil,jestli to má na něco vliv,ale nějak nezbyl čas .Určitě to na zvuk atd.nebude mít zásadní vliv. A na závěr---pokud by jsi chtěl investovat 40 doláčů tak ten té mosazi Ti pošlu za 10.Měj se!
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV