Ahoj všichni "fóráci" .... Všechny bych Vás rád pozval na akcičku, kterou chystáme na 15.05.2010 v Neveklově už potřetí. Pokud budete mít zájem tak tam hraje:
Michal Pavlíček Trio
Fourthface
Mr. Pig
DIRTY GAME
Dekolt
Tns
Vodopumpamasomlejn
Webové stránky akce jsou na http://www.ivapromotion.cz/bigbeat .
15.5.2010 - Neveklovský BIGbeatový večírek III.
15.5.2010 - Neveklovský BIGbeatový večírek III.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Re: Neveklovský BIGbeatový večírek III.
ty si z neveklova?:-)
Staci se mrknout pod avataraholkoun píše:ty si z neveklova?:-)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
ted se projevila moje blond kstice:-)
ja jen ze moje dlouholeta pritelkyne (a zaroven spolubydlici:-) bydli tam kousek odsud...
ja jen ze moje dlouholeta pritelkyne (a zaroven spolubydlici:-) bydli tam kousek odsud...
holkoun píše:ted se projevila moje blond kstice:-)
Gratuluji !!!! Holky tu jsou povětšinou pěkné ...
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Re: 15.5.2010 - Neveklovský BIGbeatový večírek III.
Tak se nám akce trochu přiblížila, už jen 88 dní ..... www.ivapromotion.cz/bigbeat