Blade Guitars

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
DL
Kontaktovat uživatele:

Blade Guitars

Příspěvek od DL »

.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
loos

Re: Blade Guitars

Příspěvek od loos »

mám zkušenosti s s tím texas standartem stratem...a jsou to jen ty nejlepší zkušenosti :!: Za cenu mexickýho fendera máš nástroj zvukem a kvalitou rovnající se USA fenderu, opravdu to v týhle cenový kategorii nemá konkurenci :!: Většina modelů má navíc aktivní elektroniku (mid, treble, bass boost), která tomu dává nový možnosti a taky pořádný koule :twisted: Zpracování na jedničku :wink: Maj je i v Music-city už dost dlouho....tam jsem ho taky hrál a divim se, že nejsou vidět častěji :|
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hmm, mám dojem, že někdo na fóru ji tady kupoval, nebo měl minimálně dost vážný záměr ji kupovat - zkus uživatele Twisted.Brother nebo jak se přesně píše, mám dojem, že to byl on.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Twisted.Brother tu neni pritomen docela dlouho... umrel?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nestraš.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak osazenstvo se na fóru mění - staří odchází, noví přichází, jen Nero zatím bude zůstávat :mrgreen: Minimálně na něj bude v profilu mail a zkusil bych ho kontaktovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Souhlasím s hodnocení zezhora,jen s tou výhradou, že aktivka je důvod, proč nemám kytaru Blade. Vadí mi a je ve zvuku slyšet. Na Stratech, na které jsem u pana Pivoňky hrál bylo nějaké zajímavé tremolo, které nerozladí všechny struny, když jedna praskne, asi s možností uzamčení, ale už si to nepamatuji přesně.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
loos

Příspěvek od loos »

Jazzman píše:Souhlasím s hodnocení zezhora,jen s tou výhradou, že aktivka je důvod, proč nemám kytaru Blade. Vadí mi a je ve zvuku slyšet. Na Stratech, na které jsem u pana Pivoňky hrál bylo nějaké zajímavé tremolo, které nerozladí všechny struny, když jedna praskne, asi s možností uzamčení, ale už si to nepamatuji přesně.
samozřejmě každýmu sedí něco jinýho a ta aktivka slyšet je, ale 100% to stojí za vyzkoušení 8)
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moribundus »

Taky přispěju svou trochou do mlejna. Dneska jsem si byl vyzkoušet Blade Daytona. Musim uznat, že to mělo perfektní krk, radius akorát doruky, perfektně zabroušené pražce, troufám si říci, lepší naž Fender za 30 tisíc. Tělo na mě působilo trochu levně. Tvar moc povedenej, páka od tremola asi 12cm od kytary, což znemožnuje hru a zároveň ji používat, ale počítám, že to půjde nějak seřídit. Zvuk singlu u krku poměrně hezký, ale u tremola jakýsi HB mě moc nenatchnul. Nehledě na to,že tak je jakási krytka, která působí dost levně. Nutno dodat, že jsem na kytaru nehrál přez svůj zesilovač, ale na zapůjčený v prodejně, takže hodnotiz zvuk se mi moc nepříslučí. Když přihlédnu na cenu kolem 13000.- Kytara je ve výborné kvalitě, super zpracování, hlavně krk mě zaujal jako velmi padnoucí :-)
Ibanez SZ 320, ESH 100W, box Hot 2x12, Lag D 300
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jazzman píše:Souhlasím s hodnocení zezhora,jen s tou výhradou, že aktivka je důvod, proč nemám kytaru Blade. Vadí mi a je ve zvuku slyšet. Na Stratech, na které jsem u pana Pivoňky hrál bylo nějaké zajímavé tremolo, které nerozladí všechny struny, když jedna praskne, asi s možností uzamčení, ale už si to nepamatuji přesně.
Ano například dvouzvratné Zero One (Ibanez S470) se nerozladí celé, když praskne jedna struna. To je problém dvouzvratných tremol. U ZR se vymění struna a může se pokračovat.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Red Bull píše:Ano například dvouzvratné Zero One (Ibanez S470) se nerozladí celé, když praskne jedna struna. To je problém dvouzvratných tremol. U ZR se vymění struna a může se pokračovat.

Já vim že jsem trochu hnidopich :lol: ale neni název tohohle ibanez tremola náhodou Zero Resistance?
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Daniel Danes

Příspěvek od Daniel Danes »

Ahoj jestli můžu doporučit, zajdi do Huml music http://humlmusic.cz/ mají tam od nich docela dost kusů
a ochotně a rádi poradí 8) ptal jsem se na Blade a prej jsou tu bezva nástroje...osobně jsem zatím nezkoušel.
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

Mě by osobně trochu zajímalo srovnání mezi Blade Texas Classic a vyššími řadami Squieru nebo mexickým Fenderem. Nezkoušel jste ji někdo?
Link: http://kytary.cz/blade-texas-classic/HN089601/
loos

Příspěvek od loos »

CzechJoker píše:Mě by osobně trochu zajímalo srovnání mezi Blade Texas Classic a vyššími řadami Squieru nebo mexickým Fenderem. Nezkoušel jste ji někdo?
Link: http://kytary.cz/blade-texas-classic/HN089601/
hele já porovnával jenom delta classic (tele) s telecasterama od squieru a mexiko fenderama takže ti můžu povědět, že jsem byl mnohem spokojenější s Bladem, ale musím uznat, že ten Blade nebyl tak cinkavej, jako povedený mexiko co jsem měl v ruce...nicméně to se spravilo seřízením elektroniky a ve finále výměnou snímačů (a cena byla pořád příznivější) :wink: Jinak v tom zvuku to neni nic tak světobornýho/rozdílnýho když je to v základu, musíš si s tim trošku pohrát... rozhodující pro mě byla pohodlnost hraní, která mě teda dokonale uspokojila :!:

P.S. trošku vejš je můj názor, že Blade je dobrej jako USA Fender, ale to byl v tý době ukvapenej závěr...jsou to super kytary, ale tyhle levnější kategorie nemaj na povedený USA Fendery (alespoň zvukem, pohodlnost je ale srovnatelná) :arrow:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

AntaresX9 píše:
Red Bull píše:Ano například dvouzvratné Zero One (Ibanez S470) se nerozladí celé, když praskne jedna struna. To je problém dvouzvratných tremol. U ZR se vymění struna a může se pokračovat.
Já vim že jsem trochu hnidopich :lol: ale neni název tohohle ibanez tremola náhodou Zero Resistance?
Je to Zero Resistance, přesněji Zero Resistance tremolo with Zero Point System :mrgreen: , Bullovi to ujelo, taky pak píše ZR...

PetrPeter 1975 - 2008
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Nero píše:
AntaresX9 píše:
Je to Zero Resistance, přesněji Zero Resistance tremolo with Zero Point System :mrgreen: , Bullovi to ujelo, taky pak píše ZR...
Jo mě napadlo že mu to ujelo proto jsem psal to že nechci bejt hnidopich :lol: . Jen jsem to trochu sám poopravil aby se třeba někdo neptal zda Ibanez má nový tremolo :mrgreen:
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“