Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Skiner
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedalboardy

Příspěvek od Skiner »

neschvaluju - nechápu, proč k tak příjemnýmu pedálu, jako je BulldogDist, cpeš Metal Muffa (kterej bych ještě zkousnul ) a metlzónu.

Ale evidentně pokud potřebuješ schválit od ostatních zapojení svýho rigu, nemáš asi ve zvuku moc jasno (no offense)
micafica

Příspěvek od micafica »

Skiner píše:neschvaluju - nechápu, proč k tak příjemnýmu pedálu, jako je BulldogDist, cpeš Metal Muffa (kterej bych ještě zkousnul ) a metlzónu.

Ale evidentně pokud potřebuješ schválit od ostatních zapojení svýho rigu, nemáš asi ve zvuku moc jasno (no offense)
Zajímavý postřeh, ale proti gustu ... žádné výhrady !!!! Navíc jasno ve zvuku nemá zcela člověk asi nikdy.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

micafica píše:Navíc jasno ve zvuku nemá zcela člověk asi nikdy.
+1
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

proč protože buldog nemá takoví skreslení jako MT-2 a hraju od billiho idola až po slipknot a metal muffa mi prodá známej novího za 600 takže nwm jestliho budu používat
jo a nešlo mi o schválení zapojení co se týče přímo druhů krabiček ale podle typu
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

volfi4499 píše:proč protože buldog nemá takoví skreslení jako MT-2 a hraju od billiho idola až po slipknot a metal muffa mi prodá známej novího za 600 takže nwm jestliho budu používat
jo a nešlo mi o schválení zapojení co se týče přímo druhů krabiček ale podle typu
Podle typu to máš zapojené dobře, řekl bych podle nějaké "všeobecné rovnice". Pokud používáš i zkreslení z komba a to má efekt. smyčku, tak bych chorus a echo dal do ní (aby byly za zkreslením komba)
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Volfi4500, co dyktáti ve škole? Asi nic, co? Kua hoši,to je k zblití ta mateřština v podání některých z Vás.
Trochu autocenzury prosím

Děkuji
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
micafica

Příspěvek od micafica »

Lachim píše:Volfi4500, co dyktáti ve škole? Asi nic, co? Kua hoši,to je k zblití ta mateřština v podání některých z Vás.
Trochu autocenzury prosím

Děkuji
Jo jo- je to tak ... ale co s tím??? Dnes je to opravdu "hlína, když něco čtu na netu!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

ok sorry,ale když píšu rychle tak to prostě přehlídnu odted jse budu snažit. A zkreslení na combu nepoužívám a na smičce se mi asi něco pohnojilo a ještě sem to nedával do kupy tak jí zatim nepoužívám
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

volfi4499 píše:ok sorry,ale když píšu rychle tak to prostě přehlídnu odted jse budu snažit. A zkreslení na combu nepoužívám a na smičce se mi asi něco pohnojilo a ještě sem to nedával do kupy tak jí zatim nepoužívám
Sorry ale musel sem si rýpnout :lol:
Nic vezlým.
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Vilcku, v těch dvou větách je 11 (slovy JEDENÁCT) gramatických a typografických chyb, hovorové výrazy nepočítám. Víc než shody přísudku s podmětem a smičky (sic!) mě ale iritují prasárny typu "nwm", "taxe" a "z5".
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Gobak píše:Vilcku, v těch dvou větách je 11 (slovy JEDENÁCT) gramatických a typografických chyb, hovorové výrazy nepočítám. Víc než shody přísudku s podmětem a smičky (sic!) mě ale iritují prasárny typu "nwm", "taxe" a "z5".
Je to mozny, mne "jse" proste vlitlo do oci jako prvni a dal uz jsem to neresil :)
Jinak mne taky spis vadi "w" a tomu podobny "cool" kecy
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves

Richard

Příspěvek od Richard »

vim že tu teď budu za idi**a ale stavim pedalboard, a uplně přesně nwm co znamená "smyčka" a kdy se používá a proč nešel by se tu někdo kdo mi to vysvětl?í díky.
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Richard píše:vim že tu teď budu za idi**a ale stavim pedalboard, a uplně přesně nwm co znamená "smyčka" a kdy se používá a proč nešel by se tu někdo kdo mi to vysvětl?í díky.
1. Hledej!
2. nejspiš mysliš efektouvou smycku....je to "prostor" mezi preampem(předzesilovac) a powerampem(koncovy zesilovac) doktereho se davaji efekty
3. pouzivase predevsim na modulacni efekty....ale podle gusta

zakkiss
Bandzone: http://bandzone.cz/zakkisssprojektxxx

Příspěvek od zakkiss »

Ahoj klucí, můj první příspěvek,takže jestli je na něm něco blbě,tak se na mě vrhněte :lol:

Takže u mě se board postupně vyvíjel... když jsem dosáhl maximálně narvanýho pedalboardu,tak mě to přestalo bavit,tak jsem to všechno vyndal a dal si tam jen něco :) ale po chvilce mě to přišlo málo.... a takhle to pokračuje do dnes :D aktuální sestava je na posledních fotkách...

http://picasaweb.google.cz/zakkiss/Pedalboard#
TELECASTER
Krata666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krata666 »

Chci se zeptat. Jde nějak zařídit to, aby jsem nemusel každý efekt napájet sólo adaptérem ? Nějak to prostě propojit, aby jsem používal jenom jeden adaptér na všechny ? Děkuju za odpověď.
Fender Mustang 65 (Japan)-Laney LC30-Delay DD6-Boss DS2-EHX Big Muff
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Krata666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krata666 »

Fender Mustang 65 (Japan)-Laney LC30-Delay DD6-Boss DS2-EHX Big Muff
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Obrázek
micafica

Příspěvek od micafica »

Finální ůprava mého pedalboardu . . .
Přílohy
11042010456.jpg
Naposledy upravil(a) micafica dne 11.04.2010 17:20, celkem upraveno 1 x.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Zdar, chci se zeptat. Myslíte, že bude stačit kufr z 4mm překližky na pedalboard? Velikost je 80x50
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“