vyber "nehlucneho" komba
Pravidla fóra
vyber "nehlucneho" komba
čau ,
chci se zeptat není nějaké dobré kombo co hraje dobře ale přitom moc neřve ? jak jsou na tom komba 5w ? nikdy jsem to neslysel ... a co 5w celolampove napriklad doplnene o efekt ? diky za odpovedi
chci se zeptat není nějaké dobré kombo co hraje dobře ale přitom moc neřve ? jak jsou na tom komba 5w ? nikdy jsem to neslysel ... a co 5w celolampove napriklad doplnene o efekt ? diky za odpovedi
Re: vyber "nehlucneho" komba
Jde o to, co je pro tebe "neřve". 5W lampa dokáže řvát až dost (používám bez problémů ve zkušebně).
Taky jde o to, co od ní očekáváš. Prodávají se i laciné lampičky, co umí zkrouhnout výkon i na čtvrt wattu, ale na metal to není.
Taky jde o to, co od ní očekáváš. Prodávají se i laciné lampičky, co umí zkrouhnout výkon i na čtvrt wattu, ale na metal to není.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Třeba tenhle Vox hraje božsky http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... -78936.php
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
no jde o to že par sousedů v paneláku si pořídilo male děcka tak ta moje 15 tranďák je až moc na ně... a když to ztlumím tak to nemá to určité zkreslení. NO a o metal mi ani nejde, jde mi o british sound jak AC/DC.. Dneska mě napadl i guitar rig ale to nevím jak to pracuje. jestli to je jen software do pc + příslušenství na zapojení kytary a celkově to jede jen přes repráky v pc. Jinak ty 5W lamy se vyrovnají třeba 15w tranďáku ať mam představu ?
a taky kdyby teoreticky 5W lampa tolik neječela a vylepšila by se dobrým efektem tak by to mělo dat dobrý zvuk nebo efekt moc tuhle věc neřeší ?
No... Ona ta 5W lampa bude možná řvát víc než ten tranďák...
Zkoušel jsi hrát přes počítač?
5W lampa je schopná se vyrovnat tvému tranďáku dvojnásobně. Ale jsou tu třeba ty Rolandy, které mají přepínání na 2W a to je tam právě kvůli lepšímu zkreslení na malou hlasitost.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
nah ... no přes pc jsem to nezkoušel taky nemám žádný software na to bych musel buď někde stáhnout jestli tento druh softu jde stáhnoutPrejdák píše:No... Ona ta 5W lampa bude možná řvát víc než ten tranďák...
no toho jsem si taky všiml ale nevím jestli to není zbytečně vrážet prachy do 15w nebo 30w rolanda jen abych měl ten omezovač výkonu a pak to ze sebe vyloudilo nějakej otřesný zvuk .. bohužel nemám ty zkušenosti a nikdy jsem to nezkoušel .. mám tu nevýhodu že nejsem odněkud ze středočeského kraje abych mohl si zajet do Prahy pár věcí okouknout a zkusit .. u nás je v podstatě velký ehm a všude je dalekoBummer píše:5W lampa je schopná se vyrovnat tvému tranďáku dvojnásobně. Ale jsou tu třeba ty Rolandy, které mají přepínání na 2W a to je tam právě kvůli lepšímu zkreslení na malou hlasitost.
Jde to stáhnout... Buď si to koupíš fyzicky, nebo stáhneš...
Guitar Rig 3... Zatím se mi více líbí Amplitube II, ale to bude tím, že jsem si tam vychytal pár zvuků, které se mi jakštakš líbí, což se mi u GR 3 ještě nepovedlo.
GR 4 je prej hodně dobrej.
Edit: Ale také můžeš hrát zadarmo
VST efekty.
Guitar Rig 3... Zatím se mi více líbí Amplitube II, ale to bude tím, že jsem si tam vychytal pár zvuků, které se mi jakštakš líbí, což se mi u GR 3 ještě nepovedlo.
VST efekty.
mě příjde že ty jsi takovej hodně náročnej upřímněPrejdák píše:Jde to stáhnout... Buď si to koupíš fyzicky, nebo stáhneš...
VST efekty.
Potřebuješ akorát kytaru, kabel a redukci 6.2 - 3.5
post292085.html?hilit=Cubase%204#p292085
Jestli chceš, tak ti s tím pomůžu... To rozběhat třeba přes ICQ...
Edit: Jinak nejsem náročnej... pouze trochu navyklej na zvuk lampového komba... Což ovšem tyto softwary nenabízí
Ale ten Amplitube se mi docela líbil.
Edit: Jinak nejsem náročnej... pouze trochu navyklej na zvuk lampového komba... Což ovšem tyto softwary nenabízí
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 19.02.2010 15:38, celkem upraveno 1 x.
Děti nejsou moc dočasný problém. 
Jinak existuje vícero řešení - kromě 60W nebo 80W verze Rolanda, kterou bys mohl na 2W používat doma a na 60W/80W používat ve zkušebně, se dá hrát i přes multiefekty nebo třeba Vox Amplug.
Jinak existuje vícero řešení - kromě 60W nebo 80W verze Rolanda, kterou bys mohl na 2W používat doma a na 60W/80W používat ve zkušebně, se dá hrát i přes multiefekty nebo třeba Vox Amplug.
No jo no, mulťáky 
Vidíš, díky Bummere...
Hned se jdu podívat na ebay.co.uk po POD XT Live
Vidíš, díky Bummere...
Hned se jdu podívat na ebay.co.uk po POD XT Live
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 19.02.2010 15:44, celkem upraveno 1 x.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
NemohBummer píše:Děti nejsou moc dočasný problém.
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
bydlet v baráku taky už mám doma nějakou lampovou řvoucí příšeruPrejdák píše:post292085.html?hilit=Cubase%204#p292085
Edit: Jinak nejsem náročnej... pouze trochu navyklej na zvuk lampového komba... Což ovšem tyto softwary nenabízíAle ten Amplitube se mi docela líbil.
Nemusíš...
tady máš to mé icq : 392 786 500. jsem myslel že půjde to tvoje nějak zjistit když je tam ta ikonka ale tak nic no
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
no hraní přes pc neni zlá věc když se vychytá program tak je to good ale koupil si vox amplug nebo jak se tomu nadává kámoš to má hraje s tím do kompu a nemuže si to vynachválit..........jinak sem rád že někdo taky hraje na pevey já mám staršího brášku a je super
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák