WASHBURN WV40
Pravidla fóra
WASHBURN WV40
zdravím,zajímal by mě váš nazor na tuto kytaru,hlavně jestly je dobre vyvážená a jaké jsou ty snímače.. http://kytary.cz/washburn-wv40whk/HN103561/
Re: WASHBURN WV40
nemám s ní zkušenosti ale myslím, že Véčko vyvážený snad ani být nemůže...andy88 píše:zdravím,zajímal by mě váš nazor na tuto kytaru,hlavně jestly je dobre vyvážená a jaké jsou ty snímače.. http://kytary.cz/washburn-wv40whk/HN103561/
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vyvážená je asi jako Véčko. Snímače jsou kupodivu vcelku OK, ve srovnání s jinými stock snímači v této cenové kategorii jsou dle mého nadprůměrné.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to nebo v kytary.cz nakoupili borcí s velkou slávou Washburny a nemůžou to teď udat ?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Nero
- Rádce
By ses divil, u těch Washů je prý dost velký obrat a pořád se točí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Já jen, že na ně dávají dost slevy. Což se na věci, který se prodávají samy (známé značky, kvalitní věci), moc nevidí.Nero píše:By ses divil, u těch Washů je prý dost velký obrat a pořád se točí...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
- Nero
- Rádce
Jestli se nepletu, tak Washburn je distribuován přímo Audiopartnerem, takže si to můžou dovolit...
PetrPeter 1975 - 2008
tou větou-Vyvážená je asi jako Véčko-myslíte co?nikdy sem véčko neměl ani na zadny nehral tag nwm...

- Nero
- Rádce
Tak si ho jdi před koupí ošahat. Co víc ti na to mám říct...
PetrPeter 1975 - 2008
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
že sedět se s tím dá pokud si to hodíš mezi nohy a stát při troše štěstí v celku dobře(když bude good vyvážená)ale stane se ti že bude různě padat
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
a dá se tomu přepadávaní nějak zabránit???
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
siroky popruhandy88 píše:a dá se tomu přepadávaní nějak zabránit???
k***a NÉÉÉÉÉÉ, UŽ JSOU I TADY!andy88 píše:tag nwm
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jsou všude - bohužel

To jako, že je lidi pořád vracej a jiný kupujou?a pořád se točí.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- ...EDGE...
Jo, nechlastat tolik...andy88 píše:a dá se tomu přepadávaní nějak zabránit???
To jako, že je lidi pořád vracej a jiný kupujou?a pořád se točí.
Nevim sám kytaru washburn mam samozřejmě z vyšší cenové kategorie (15k) a jsem s ní 100% spokojen žádné výtky na tuhle značku nemám -ikdyž popravdě řečeno asi 4 washe co jsem měl v ruce před ní jsem na prodejně při zkoušení vrátil až me do ruky padla ta moje ,což ale ale dle mého nazoru u kařdé značky s vyjímkou kytar za 30k kde by se to stávat nemělo , takže bych neřekl že se kytary vrací ve velkém ja si myslím že wash je dobrá a oblíbená značka ,která se dostala na náš trh hlavně díky kytary.cz jenž je ve velkém propagují a od toho se logicky vyvíjí i jecch prodejnost a obrat