Držák na imbusy

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Držák na imbusy

Příspěvek od Nero »

Jo, souhlasím s tebou :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Ale napr. ja ted preladuju kytaru 2x denne a jsem linej furt chodit do skrine a hledat to tam v obalu, ,takze jsem si to udelal takhle a jsem spokojenej, imbusy mas proste hned u sebe, nemusis je nekde strachat, takze bych to zase tolik nehanil prijde mi to jako uzitecna vec :D
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Když jsem ještě míval kytaru se zámky, nikdy jsem ty šrouby nemusel dotahovat nadoraz - pokud je ten zámek udělán kvalitně stačí šrouby napevno utáhnout rukou a struny drží. Kamarád si tam dal šrouby s šestihrannou hlavičkou a také imbus nepotřebuje.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
panedge

Příspěvek od panedge »

LukyTukySpeky píše:Ale napr. ja ted preladuju kytaru 2x denne a jsem linej furt chodit do skrine a hledat to tam v obalu, ,takze jsem si to udelal takhle a jsem spokojenej, imbusy mas proste hned u sebe, nemusis je nekde strachat, takze bych to zase tolik nehanil prijde mi to jako uzitecna vec :D
Jestli přelaďuješ 2krát denně tak to potěš teda.To snad nikdy nemůžeš doladit,chudák kytara
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
real_dead_one

Příspěvek od real_dead_one »

Atkins píše:Když jsem ještě míval kytaru se zámky, nikdy jsem ty šrouby nemusel dotahovat nadoraz - pokud je ten zámek udělán kvalitně stačí šrouby napevno utáhnout rukou a struny drží. Kamarád si tam dal šrouby s šestihrannou hlavičkou a také imbus nepotřebuje.
Stimhle mám špatnou zkušenost. Nedotahoval sem to uplně na pevno, a potom sem zabral za tremolo (a to dost hrubě) a struna se posunula. Takže se mi to rozladilo uplně celé a bylo po srandě. JE to jen licence, ale zrovna tohle myslim funguje všude stejně.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“