Po kvalitové ztránce by mě zajímaly vaš názory na:
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN104206/
a
http://kytary.cz/gibson-les-paul-studio/HN021582/
Každá kytara má něco do sebe. Avšak mám pocit že někdy míň je víc, jak to vidíte vy?
Hergot, já nevím proč chce furt každý hned měnit snímače. Tak si kup takovou kytaru, která má snímače jaké chceš a né jaké nechcešQuerian píše:a jak je to u těch LTD s aktivama? když bych je vyměnil za pasivy nebude té kytaře něco chybět? Abych se přiznal v aktivních snímačích jsem úplná lama, takže nevím po jaké stránce se ten zvuk změní...
rain píše:Hergot, já nevím proč chce furt každý hned měnit snímače. Tak si kup takovou kytaru, která,,,,,,,
Dark Axel píše: ... takže já bych se spíše díval na LTD a výměnu snímačů (nejsem fanda aktivů)
no to doufám, protože jsem taky poměnil co šloDark Axel píše:výměna snímačů přece není žádné zlo, ne?![]()
Dělají se jak aktivní, tak pasivní verze - sice ne vždy visí na e-shopech, ale sehnat se dají. Jukni na ofiko web esp-ltd.Querian píše:a jak je to u těch LTD s aktivama? když bych je vyměnil za pasivy nebude té kytaře něco chybět? Abych se přiznal v aktivních snímačích jsem úplná lama, takže nevím po jaké stránce se ten zvuk změní...
koukal jsem... když já si zamiloval tu "see thru black" ta barva je geniální a ta se dělá jen s activama... chjo to je dilemaNero píše:Dělají se jak aktivní, tak pasivní verze - sice ne vždy visí na e-shopech, ale sehnat se dají. Jukni na ofiko web esp-ltd.Querian píše:a jak je to u těch LTD s aktivama? když bych je vyměnil za pasivy nebude té kytaře něco chybět? Abych se přiznal v aktivních snímačích jsem úplná lama, takže nevím po jaké stránce se ten zvuk změní...
přesně tak jsem to myslelNero píše:Hmm, tak doporučuju ozkoušet, třeba ti ty aktivy sednou. A když ne, tak je prostě vyndáš, prodáš a za výdělek koupíš bazarový pasivy, který tam nacpeš
musím souhlasit. Ta studiovka je moc fajn, má super zvuk, barevnost, sytost. Ale na solovku v kapele to nestačí... Od cca 13pražce nahoru i při největší nápomoci aparatury už nezvládá. Takže co s tím? vyměnit snímače, nebo rovnou kytaru?tallicaman píše:Tak o neco horsi to je, navic ltd ma 24 prazcu a tenci telo, takze se lepe dostanes na ty vyssi prazce, pokud teda nesrovnavame ltd s pasivama vs gibson... Pokud by bylo to s pasivama stejne tluste a melo javorovy top (coz nevi asi nikdo) a ne jen dyhu na povrchu, jako vsechny ostatni ltd, tak bych sel do nej. U starych serii totiz to ltd s pasivama bylo levnejsi gibson(bez burstbuckeru, ale to uz je asi jen detail
)... jak to je ted, netusim.
Na 24 vs 22 pražců jsem zapomněltallicaman píše:Tak o neco horsi to je, navic ltd ma 24 prazcu a tenci telo, takze se lepe dostanes na ty vyssi prazce, pokud teda nesrovnavame ltd s pasivama vs gibson... Pokud by bylo to s pasivama stejne tluste a melo javorovy top (coz nevi asi nikdo) a ne jen dyhu na povrchu, jako vsechny ostatni ltd, tak bych sel do nej. U starych serii totiz to ltd s pasivama bylo levnejsi gibson(bez burstbuckeru, ale to uz je asi jen detail
)... jak to je ted, netusim.