Trsátka Dunlop
Pravidla fóra
- Liopleurodon
Re: Trsátka Dunlop
No ta .60 docela ujde. Pořád lepší než .50 která je fakt jako z tvrdšího papíru
Ale když nemám po ruce tu .60 protože mam jenom jednu, tak používám i .88... Pořád nemůžu přijít na to, s jakým se mi líp hraje. Tak to beru podle barvy - oranžová .60 je líp vidět na podlaze než zelená .88 
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
- Liopleurodon
Já sem si ty tenší koupil kvůli tomu že mi nešel "Up-strum". Potom sem si teda pořídil tu .60 a naučil sem se to, a pak sem vzal do ruky .88 a zjistil že to taky jde... Fakt nevim... Je to hrozná alchemie 
Jo a na ten Derlin sem udělal drážky a vubec to neklouže. Musim se těm trsátkům omluvit že sem na ně nejdřív nadával
Tak hraju s tou Derlinkou .71... Ale když o tom tak přemejšlim tak je mi to vlastně jedno, moc velkej rozdíl mezi nima necítím 
Jo a na ten Derlin sem udělal drážky a vubec to neklouže. Musim se těm trsátkům omluvit že sem na ně nejdřív nadával
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

woow
tak to ja umim hrat jen trsatkem 0.53
s 1.00 + se mi hraje blbě
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
- ...EDGE...
Tyjo ja hraju na Ultex .73 a jako mam pocit ze kdyz ho neztrati clovek, tak ze to je celozivotni zalezitost 
- Liopleurodon
ta .50, s ti mse to nedá, je to moc měký a dělá to hrozně hlasitej zvuk když to pleskne o tu strunu
A de hned do háje při tvrdším hraní

-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Hrajte na ultexy, dlouhá životnost, nějakej zřetelnější attack mi tam taky nepřijde... Když je srovnám s tortexama, fenderama, brainama a já nevim, který všechny jsem ještě zkoušel, ultexy vždycky vyjdou z tohohle souboje se vzpřímenou hlavou 
Neber život tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Já mám nejradši a přijdou mi i výborny tyhle - http://www.musiccenter.cz/Dunlop-472RH3 ... Z/:3:24200 ... no a pak ještě samozřejmě Dunlop Jazz III, ty jsou taky skvělý

Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
...a právě proto jsem se vrátil zpátky k oranžovým Brainům 1,14. Dunlop Ultex 1,14 se (oproti Brainu) opotřebovával minimálně, ale ten zvuk byl na mě asi až moc dokonalej, nebo co...PATdevast píše:Hrajte na ultexy, dlouhá životnost, nějakej zřetelnější attack mi tam taky nepřijde...
Takže jsem si nakoupil mrtě dunlop trsátek.
Ultex-naprd povrch
Sharp-divně se mi hraje s tou špičkou
M3-zatím se dá, ale měkké
H3-paráda, jen je docela malé
Gator grip-paráda
Takže eště bude duel mezi H3 a gator grip
Jo a eště všechny jsou kolem 1 mm a jsou všechny stejně měkké až na M3 a h3
Gator grip, fajný povrch, ale moc kulaté a H3 dobrý tvar, ale malé.
Já bych potřeboval povrch gator grip, normální velikost trsátka a trochu ostřejší špičku, né sharp
Ultex-naprd povrch
Sharp-divně se mi hraje s tou špičkou
M3-zatím se dá, ale měkké
H3-paráda, jen je docela malé
Gator grip-paráda
Takže eště bude duel mezi H3 a gator grip
Gator grip, fajný povrch, ale moc kulaté a H3 dobrý tvar, ale malé.
Já bych potřeboval povrch gator grip, normální velikost trsátka a trochu ostřejší špičku, né sharp
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Když na to tak koukám,tak si připadám jak masochista.
To na co hraju já a vy je jak kámen vs papír. Používám Jazz III a nemůžu si vynachválit. Hlavně to trsátko přežije asi úplně všechno. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Existuje věc zvaná pilník, pokud si chceš upravit špičku trsátka...Joey01 píše:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak to bys ho měl ukrást nějakému krokodýlovi a nechat si ho vimplantovat 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Právěže ne - do toho matroše se zasekávají struny a pak to mj. zní hrozně - proto mám radři H3, který je z tortexu a tímhle netrpí...Otis píše:Když na to tak koukám,tak si připadám jak masochista.To na co hraju já a vy je jak kámen vs papír. Používám Jazz III a nemůžu si vynachválit. Hlavně to trsátko přežije asi úplně všechno.
- Liopleurodon
Mně přirostli k srdci delriny
Ta barva, ten povrch
Vůbec nevim jak je to možný ale zvykl sem si na ně 
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Koberec je na to lepšíNero píše:Existuje věc zvaná pilník, pokud si chceš upravit špičku trsátka...Joey01 píše:Já bych potřeboval povrch gator grip, normální velikost trsátka a trochu ostřejší špičku, né sharp
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
V životě se mi do něj struna nezasekla a to s nim hraju od dob,co jsem začal na kytaru...mě osobně sedí spíš tvrdší trsadla a tohle mi přišlo jako nej volba.Navíc jsem si jich koupil 5 a když nepočítám dvě ztracený,nestalo se žádnýmu zatim nic. A se zasekáváním nemám problém u ničeho,ani u pinch harmonics,prostě vůbec..mycountry píše:Právěže ne - do toho matroše se zasekávají struny a pak to mj. zní hrozně - proto mám radři H3, který je z tortexu a tímhle netrpí...Otis píše:Když na to tak koukám,tak si připadám jak masochista.To na co hraju já a vy je jak kámen vs papír. Používám Jazz III a nemůžu si vynachválit. Hlavně to trsátko přežije asi úplně všechno.
Jaký je rozdíl mezi M1 a M3? A většina Jazz dunlop jsou ty malé že?
EDIT: http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ucts/picks má někdo s tím zkušenost?
EDIT: http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ucts/picks má někdo s tím zkušenost?
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6