Eminence Lady Luck speakers
Pravidla fóra
Eminence Lady Luck speakers
Zdravím. Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s komby osazenými těmito (relativně) novými spíkry, které vyvinul Epiphone společně s Eminence. Prý za nimi stojí dlouhý vývoj a Epiphone na své stránce tento fakt s chutí přetřásá. Sám bych si poměrně rád koupil kombo Epiphone Blues Custom, které tyhle repráky má, protože za 11 tisíc opravdu nevypadá špatně. Dále jsou pokud vím ještě použity v řadách So-Cal a Valve a kdo ví kde ještě. Každopádně by mě zajímalo jestli s nimi někdo máte zkušenosti a jestli dokonce třeba nevíte, jaké vlastně jsou, jestli mají nějaké mouchy a jestli jsou třeba něčím unikátní. Díky za případné odpovědi 

Nadšený kytarista
el. kytara Squier Telecaster Custom (černá) - it rocks!
15ti watový malý Marshallek
akustika Art & Lutherine - úžasná, mám ji moc rád
na hrátky s delayem - Marshall Echohead
Last.fm
Last.fm
Re: Eminence Lady Luck speakers
Ahoj, tak to nevím jak ti pomoci...Eminence se nasazuje do různých aparátů. Můj kamarád má s tímhle reprákem basové kombo...a hraje to v pohodě. Jde o to jak moc jsi vyhranej abys poznal rozdil právě na repráku. Stejně z toho poleze zvuk, který dělá z 95% ten zesilovač co v tom bude. A jesti to pořád přetřásají
tak to možná bude dobrý

no rozhodne bych nejak nezobecnoval ala eminence v tamtom je super a tak bude super i v necem jinem. takhle to rozhodne nefunguje. staci se podivat, kolik jen eminence dela repraku - kazdy je jiny, urcen na jine pouziti, k nekteremu zesilovaci se hodi, k jinemu se nehodi vubec, jsou levne eminence a drahe eminence. To je jako napsat, ze Chevrolet je super, protoze je super Corvette a na zaklade tohohle si koupit korejsky Chevrolet Spark...
Lady Luck bude nejspis takove levnejsi repro designovane Eminence... stejne tak jako treba repra v Blackheart. To ale neznamena, ze nemusi hrat skvele. Urcite bych od nej ale necekal nejake prevratne vykony, ktere by pohrbily stand. produkci Eminence.
A jinak na repru urcite zalezi... a urcite to neni nejakych 5% zvuku... mnozi by za tu petku pridali jeste treba i nulu...
Lady Luck bude nejspis takove levnejsi repro designovane Eminence... stejne tak jako treba repra v Blackheart. To ale neznamena, ze nemusi hrat skvele. Urcite bych od nej ale necekal nejake prevratne vykony, ktere by pohrbily stand. produkci Eminence.
A jinak na repru urcite zalezi... a urcite to neni nejakych 5% zvuku... mnozi by za tu petku pridali jeste treba i nulu...
myslim ze na repru (boxu) zavisi vic jak 50% zvuku. jestli jsou v tech so cal boxech tak to me ty repra fakt nepresvedcily. jinak jak rika qwer, eminence dela mnoho ruznych vyrobku jako treba celestion. osobne tyhle znacky vnimam naprosto v jedny rovine, kazda ma neco a na nejake pouziti je lepsi tenhle typ repra a na nejake zas tenhle.
Tak jako nejspíš to šmejdy nebudou, no, přinejmenším v to doufám
Chtělo by to někoho s osobní zkušenosti, nejlíp s Blues Custom, nebo aspoň se So-Calama...
Nadšený kytarista
Last.fm
Last.fm