Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
wolda

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:15, celkem upraveno 1 x.
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Stačí metronom ne? :) jinak je poznat, že do skladby vkládáš ten svůj vlastní feeling.. :lol:
woro90

Příspěvek od woro90 »

wolda píše:To s´´olo sem našel na internetu a mam takovej pocit, že sem ho tam trošku zkazil
Trošku? Chlape, zajdi si k ušnímu :roll:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

wolda- backing tracky českých kape v podstatě neexistují,takže opravdu používej metronom,a hlavně uši. Kluci už tě zdrbli dost a vše podstatné už tu bylo napsáno. Ale popravdě řečeno kdybys tam nenapsal,že je to jasná zpráva,tak bych to asi ani nepoznal.Možná by stálo zato,se zezačátku vybodnout na sola,a naučit se pořádně frázovat v akordech.Nenakládej si zbytečně moc.
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:15, celkem upraveno 1 x.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

wolda:vtom rytmu fakt plaves(to poznam i ja, holobradek vtomdle:D) a to solo je des..kdyz uz se to solo chces ucit tak si to hraj pomalu, ale presne, potom az zrychli jak uz to mas v prstech
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Dnes se se nudil, tak sem zase po dlouhý dobe nahrál nějakej ten BigBeat :wink:
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Martz

Příspěvek od Martz »

To tak po tý vlně, co se tu převalila přes woldu, mě ňák chytla ta Jasná Zpráva :) .

Mno tak hodnoťte, doufám, že to bude o něco lepší než u woldy. Jsem si vědom pár rytmických drobností, kiksu v base ve druhém refrénu a celkově se mi příliš nezamlouvá zkreslený zvuk v refrénech. Povětšinou jsou to první tejky, takže tak. Všechno nahraný mnou, bicí z acousticy beatcraft.

http://www.box.net/shared/a6us89b777

A třeba pro woldu backing....

http://www.box.net/shared/nh2nc44onu
- baskytara - kontrabas - tuba -
Dobrohošť, Irish Dew, Harmcore Jazz Band, Jazz Blend, Puss'O'Liqour, Johny Capler Orchestra a další...
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:16, celkem upraveno 1 x.
wolda

Příspěvek od wolda »

.
Naposledy upravil(a) wolda dne 16.07.2010 12:16, celkem upraveno 2 x.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

¨proste hraj pomalu,presne a s metronomem
wolda

Příspěvek od wolda »

.
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

TO wolda-prosimtě postuj tyhle věci na box.net,tam se to dá přehrát aniž bychom to museli stahovat,a kromě toho maš v tý adrese chybu-na začátku musí být http.Ty tři písmena předtim si oprav.
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
wolda

Příspěvek od wolda »

.
kenjiroo

Příspěvek od kenjiroo »

To chápu,žes to neznal,to je v poho. K té nahrávce asi jenom tolik co už sem ti psal,prostě si myslim,že se pouštíš do věcí,na který prostě nemáš.Neber to nějak zle,ale myslim,že takovýhle věci bys měl opravdu uložit k ledu,a začít odzačátku,tzn akordy,výměny akordů a rytmika-pravá ruka+synchronizace pravé a levé ruky.A tomuhle věnovat alesponˇpůl roku. Tohle je naprostej základ,bez toho se nehneš dál,a pořád budeš hrát špatně.
Lamps

Příspěvek od Lamps »

2wolda: To je snad ještě horší než ta zpráva.. 100x horší :( Krom toho, že rytmus bych v tom vůbec nehledal, tak ten zvuk je úplně příšernej.. a samozřejmě spousta dalších chyb, které si už netroufnu rozebírat, to nechám odborníkům.
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
wolda

Příspěvek od wolda »

.
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

wolda píše:Ježiš já hraju už rok!výměnu akordů zvládám úplně v pohodě a rytmiku jsem taky zvládal než sem se na to vy*ral.Budu teď věnovat měsíc tomu abych znova získal rytmiku do ruky a hodim sem nějakou bluegrassovku.
Ty hraješ rok?? Ty nahrávky vypadaly spíš na měsíc...Vyprdni se na vysedávání u PC, postovaní hovadin a běž radši trénovat, stejně jako teď půjdu já :wink:
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

wolda píše:a sou tam nějaký jíný chyby než plynulost hry a rytmika?
Původně sem myslel, že hraješ na kytaru tak dva měsíce a chtěl sem napsat, že to ani nemá cenu hodnotit, když na kyatru začínáš, ale jestli hraješ rok, tak to je docela.. nevim no. Pokud jde o rytmiku, tak já nevim jak myslíš, že se dá zapomenout. To buď cejtíš a nebo ne a vzhledem k tomu jak to hraješ naprosto mimo, tak jí asi v sobě moc nemáš no.
Janny

Příspěvek od Janny »

wolda píše:Ježiš já hraju už rok!výměnu akordů zvládám úplně v pohodě a rytmiku jsem taky zvládal než sem se na to vy*ral.Budu teď věnovat měsíc tomu abych znova získal rytmiku do ruky a hodim sem nějakou bluegrassovku.
Rok už je v celku dost, pokud jde o nějaký byť sebemenší chápání a zvládání rytmiky :wink: Sorry, ale myslím, že tím, že tady někoho budeš přesvědčovat, jak to v reálu zvládáš skvěle, nebo jaks to do teď uměl a zrovna ses na to vykašlal nikoho nepřesvědčíš. Asi bys tolik toho usilí jak do toho přesvědčování měl vkládat do cvičení :roll: Samozdřejmě je to tvůj čas a mě je úplně jedno co s ním děláš :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“