Jaký je to typ kytary?
Pravidla fóra
Jaký je to typ kytary?
Dobrý den,
po poměrně dlouhé době jsem se rozhodl pro koupi kytary, ale pořád si nejsem tak nějak jistý, zda ji využiji tak, jak v téhle chvíli plánuji. Proto jsem se rozhodl do kytary investovat méně. Rozhlížel jsem se po internetu a na aukro.cz jsem objevil tento typ:
http://aukro.cz/item897952676_akce_klas ... esign.html
Můj dotaz je následující. Z různých článků a fór jsem se dověděl, že kytara "španělka" není moc doporučována těm, co by rádi hráli např. rockovější hudbu (neberu v potaz elektrické kytary) a podle popisu z článku tohoto serveru odhaduji výše zmíněnou kytaru právě na "španělku". Proto vás, prosím, o pomoc o jakou kytaru se jedná. Všem děkuju za odpověď.
po poměrně dlouhé době jsem se rozhodl pro koupi kytary, ale pořád si nejsem tak nějak jistý, zda ji využiji tak, jak v téhle chvíli plánuji. Proto jsem se rozhodl do kytary investovat méně. Rozhlížel jsem se po internetu a na aukro.cz jsem objevil tento typ:
http://aukro.cz/item897952676_akce_klas ... esign.html
Můj dotaz je následující. Z různých článků a fór jsem se dověděl, že kytara "španělka" není moc doporučována těm, co by rádi hráli např. rockovější hudbu (neberu v potaz elektrické kytary) a podle popisu z článku tohoto serveru odhaduji výše zmíněnou kytaru právě na "španělku". Proto vás, prosím, o pomoc o jakou kytaru se jedná. Všem děkuju za odpověď.
Re: Jaký je to typ kytary?
Je to španělka s nylonovýma strunama. Nevím, jestli jsem nějaký připitý, ale připadá mi, že má menší tělo než je v názvu (4/4). Ale může to být i úhlem pořízení té fotky.
EDIT:
Jinak něco podobného si kupoval kolega z práce. Hrálo to přesně tak, kolik to stálo.
EDIT:
Jinak něco podobného si kupoval kolega z práce. Hrálo to přesně tak, kolik to stálo.
Bral bych tu modrou, ta bude hrát určitě nejlíp
a fakt je to nějaké maličké na 4/4 kytaru...
a fakt je to nějaké maličké na 4/4 kytaru...
Byt Tebou tak bych tuhle fakt nekupoval, budes mozna tak zklaman... Trochu pritlac a kup treba Strunalku
Stop dreaming, start playing!
To je docela drahý dřevo do kamen za 700,-
, radši si kup nějakou alespoň o něco dražší kytaru abys nebyl zklamanej
.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Kamos to koupil... spanelka, prej tak polovicni, diry v kobyle prej vypadaj jak vrtany by-oko..
Hodně budem někde...
6 strun (3x kov + 3x nylon)
vono se to dela i takhle kombinovane?
vono se to dela i takhle kombinovane?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Je to blábol.
Safra - Jílové u Prahy, že by Peter Jurkovič začal kševtovat s čínskejma s***kama?

Safra - Jílové u Prahy, že by Peter Jurkovič začal kševtovat s čínskejma s***kama?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
s tema trema kovovejma strunama by se krk neohejbal nahoru ale doleva ci doprava 
- ...EDGE...
To je normalni u spanelek...tri nylonove a tri opletene...sice s nylonovym jadrem, ale tos nejaky Jarin tamhle z Prdele u Prahy to flakne jakoze jsou kovove co uz vidsoldi3r píše:s tema trema kovovejma strunama by se krk neohejbal nahoru ale doleva ci doprava
ajo tak to jsem venedel ze se to dela i takhle, o dalsi informaci vic 
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
- není to nylon ale hedvábí, nebo jiné vláknosice s nylonovym jadrem
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- ...EDGE...
Jo, mas pravdu, nevim kde jsem k nylonu prisel.Atkins píše:- není to nylon ale hedvábí, nebo jiné vláknosice s nylonovym jadrem
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
a navic je to stejne kec, protoze to prodava s kovovejma a sama to i potvrdi, ze pry to "kolegyne zapomela zmenit".... (uz mnohokrat)
Hodně budem někde...
- miraslozil
Každopádně to nekupuj,na aukru se dá někdy slušně nakoupit,ale toto není dobrý kup.