Vzdycky se me to solo libilo tak sem to zkusil dneska dopoledne parkrat prejet a tu je vysledek
(prvni pokus s par drobnostma). Moje kytara ciste bez mod. efektu (delay, reverb) pres guitarrig4, nahravano pres mobil.
Chce to dopilovat bendy, par jich bylo lehce mimo, ale jinak zahrano docela s gracii. A7X moc neznam, docela me prekvapilo, ze to solo je pekne melodicky, zadna shredova k****.
Jop taky sem si to po poslechu vsimnul. Ono nahraval sem to prave kvuli tomu abych videl kde mam nedostatky a je jich tam pozehnane ;p navic sem to prdnul sem at lidi mrknou, zkritizuji whatever... takze diky na reakce.
Nenahraval sem to naprimo pres zvukovku kvuli tomu co pisu vyse. Rychly sola mi jdou pokud je mam vyhraty (maidni, gamma ray atd) tohle byl ciste pokus a je videt jak i takovehle "lehke" solo je docela tezka zkouska my techniky ;p
Konečně novej pupack
Mně se to líbilo, ale k tomuhle songu prostě patří to LP, jinak se toho zvuku dosáhnout asi nedá. Pak sis asi trošku přizpůsobil sólíčko, chyběly mi tam ty části rychlých příklepů/odrazů .. předpokládám, že víš co myslim. Jinak super
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Lamps: díky, je to tak, na tenhle song bez humbuckeru je to vždy znát. To solo vím no sem se s tim mordoval a zaboha sem nemohl přijít nato jak to tam všechno stihne narvat tak sem si to zjednodušil )) protože trpělivost mi do vínku dána nebyla
Teorge: díky ne ne ty barvy to dělá jeden efekt ve windows movie maker kde spojuju audio track s videem
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack: jj to jsem si myslel ale pro jistotu jsem se chtěl zeptat. Jak jsem si šel v prosinci nechat seřídit kytaru, tak mi ukazovali docela slušnou sestavu osvětlení za 20k Mít už našetřeno a postavený barák, tak jsem to už měl v obýváku nebo zkušebně (podle velikosti baráku, který asi nebude)
http://leteckaposta.cz/799408582
Tak jsem se taky nahral jak si tak brnkam na svou akustiku, tentokrat posilam svou improvizaci kterou jsem nazval Strašně krutá a temná písnička, je ladena v drop D. Hodnotte a kritizujte.
EDIT: pupacku, to solo se ti nahodou hodne vydarilo, me se libilo dost dost
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 23.02.2010 21:42, celkem upraveno 1 x.
...EDGE... píše:http://leteckaposta.cz/799408582
Tak jsem se taky nahral jak si tak brnkam na svou akustiku, tentokrat posilam svou improvizaci kterou jsem nazval Strašně krutá a temná písnička, je ladena v drop D. Hodnotte a kritizujte.
No nechápu ten název, jak jsem to poslouchal, tak jsem si představoval jak se toulám za hezkého dne po parku s mírným obsahem alkoholu v krvi, pak cca v 0:30 kolem mě proletěla vlaštovka a chvíli po tom jak to začíná být jakoby temné, jsem se otočil a viděl temné mraky a že se blíží déšť
No tak zkusil sem to nahrat jen tak bez kamery (pres ty ukrutne hlasitost_skakajici_tapedecky v guitarrigu, aby to bylo co nejrychlejsi). Bendy by snad meli byt presnejsi. Pokud by slo slyset jen moje solo neznelo by to myslim tak divne jak "chorus" (a hlavne me vylozene stve to synystrovo paradni siroke vibrato ktere ja tam proste kvuli "casu" nenacpu). Dost okecavani a vyhovorek ;p
Strašně krutá temná písnička mi přijde jako název od ego-mastrubátora. Ale je to v pohodě.Ostatně jako vždy.
kenjiroo píše:to kai-sorry ale přijde mi to jako bys to nahrával v koupelně a napouštěl při tom vanu ale to co je z toho šumění občas slyšet je pěkný
Sakra tak sumu sem si ani vubec nevsiml a to mam kvuli pregainovani (abych trosku napodobil zvuk) hozeny tam dve noisegate. Tak precejen sem vazne hluchej ;p (jinak tam hrozne susti hihat v tom druhem).
Kai píše:
Sakra tak sumu sem si ani vubec nevsiml a to mam kvuli pregainovani (abych trosku napodobil zvuk) hozeny tam dve noisegate. Tak precejen sem vazne hluchej ;p (jinak tam hrozne susti hihat v tom druhem).
A máš zapnutej noise gate v tý horní liště guitar rigu? Já ho mam otočenej na maximum a žádný další už nepoužívám...
Tak som skusil nahrat dalsi cover. Opat od Satrianiho - Ten Worlds. Tentokrat uz na novej PRS CE-24.
Co sa tyka zvuku gitary v ukazke, tak som mierne sklamany, ale posudte sami.
Tubular píše:Tak som skusil nahrat dalsi cover. Opat od Satrianiho - Ten Worlds. Tentokrat uz na novej PRS CE-24.
Co sa tyka zvuku gitary v ukazke, tak som mierne sklamany, ale posudte sami.
no mě se ten zvuk právě že celkem líbí i jak je to zahrané se mi líbí. Neznám ten song abych zhodnotil jak se lišíš. Jediná věc, že když končíš nějakým tónem tak mi tam chybí nějaké vibrátko nebo tak, ale pokud to není ani v origu asi je to tak dobře. Možná bych stáhnul trošku mix delaye, přijde mi že první opakování je skoro stejně hlasité jako původní signál. Ale jinak paráda.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge