Externí zvukárna a chod druhé aplikace
Pravidla fóra
Externí zvukárna a chod druhé aplikace
Zdravim,
mam menší problém.. Spustim si fraps (prográmek na záznam videa). Ale když spustim hru a chci zaznamenat video tak zvuk začne strašně šumět a praskat.. Někde jsem četl že pomáhá něci jako "multi-client-pro chod dvou aplikací najednou) nevíte kde to sehnat? Na druhou stranu si říkám jak je možný, že ta zvukárna (lexicon lambda) nezvládá tohle??
Poradťe prosím
mam menší problém.. Spustim si fraps (prográmek na záznam videa). Ale když spustim hru a chci zaznamenat video tak zvuk začne strašně šumět a praskat.. Někde jsem četl že pomáhá něci jako "multi-client-pro chod dvou aplikací najednou) nevíte kde to sehnat? Na druhou stranu si říkám jak je možný, že ta zvukárna (lexicon lambda) nezvládá tohle??
Poradťe prosím
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
-
Teorge
Re: Externí zvukárna a chod druhé aplikace
Možná by pomohlo přiřadit ve windows, tomu frapsu vyšší prioritu procesu, nebo nastavit přednost programů na pozadí, před aktuální aplikací, ale to by zase mohlo ovlivnit plynulému chodu hry. Každopádně to můžeš zkusit zabere to pár minut.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Multi-client je "feature" dané zvukovky, to opravdu neseženeš. A světe div se, ale málokterá zvuková karta v tvé cenové relaci tohleto umí...Nik 555 píše:Zdravim,
Poradťe prosím
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Přepnul jsem na zvukovku x-fi soundblaster a bez šumu jsem mohl zaznamenat video i zvuk..
-
Teorge
Jo na X-Fi je fajné, že si nainstaluje zvukové zařízení "WhatDoIHear" 
To na ní aproti lambdě který je o dost výkonější obdivuju..
-
Teorge
No já X-Fi měl a dal jsem ji pryč, vůbec nezvládala signál z emulated outputu z komba(byl na ni moc silný) a z kytary (ten byl zase moc slabý) 
Já to samý, lambda mi fakt vyhovuje.. Ale to že nestíhá dvě aplikace najednou mi fakt vadí..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Slabý zvuk z kytary je celkem pochopitelný ale silný zvuk z konba bezpečně nebude zvukovou kartou. 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Teorge
Těžko říct jiné stejné kombo se mi do ruky, abych to otestoval, nedostane.Atkins píše:Slabý zvuk z kytary je celkem pochopitelný ale silný zvuk z konba bezpečně nebude zvukovou kartou.
EDIT: oni taky s tím emulated outputem nemuseli počítat s tím, že to někdo zkusí rvát do obyčejné zvukovky. A vím, že nejsem sám komu obyč. zvukovka ten emulated output (i na jiném aparátu) nevzala.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, chtěl jsem říci, že to nebude ani tím kombem...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..