a zárove'n otázka..nevítě někdo, jaké ladění používá moonspell? Chci se naučit Age of Mothers a nikde jsem nenašel tab, tak to budu muset asi oposlechnout
Moonspell
Moonspell
Zdravím, jaký je váš názor na něj?
a zárove'n otázka..nevítě někdo, jaké ladění používá moonspell? Chci se naučit Age of Mothers a nikde jsem nenašel tab, tak to budu muset asi oposlechnout
Dean Icon ftw.
Re: Moonspell
Myslím že Moonspell hrajou ve standartním E, ale ruku do ohně bych za to nedal 
kdysi jsem na nich byl (to bude dobrejch 12 let) - na jednu stranu v pohode, na druhou stranu nic objevnyho...z tehlech skatulek (doom, black apod) staci znat jednu dve kapely, a pak znas prakticky vsechny dalsi:-)
Me se líbí, tady je spousta videí http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/moonspell-14311PinHead píše:Zdravím, jaký je váš názor na něj?
Snad všechny písníčky a překlady, co jsem kdy hledal http://www.KaraokeTexty.cz
Hrají ve std. E. Jedna z mých nejoblíbenějších kapel. 
Ovšem sehnat na ně taby, hlavně na ty novější věci, není žádná sranda.
Ovšem sehnat na ně taby, hlavně na ty novější věci, není žádná sranda.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
njn, přitom by člověk řekl, že by to nemuselo bejt tak těžký oposlechnout, kytary jsou na novým slyšet docela jasně
Dean Icon ftw.
Moonspell 14. července na Masters Of Rock 2011!
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410