Kombo do 2000
Pravidla fóra
- Mick Thompson
Kombo do 2000
Čau našlo by se nějaké dobré kombo do 2000Kč. Dík
Re: Kombo do 2000
... Ne
Leda z bazaru něco... Či trochu nad 2000
http://kytary.cz/crate-flex-wave-series-fw15r/HN096532/
Hrej spíš přes počítač --> VST efekty, z těch vytáhneš lepší hi-gain, než z Amplitube, apod.
Leda z bazaru něco... Či trochu nad 2000
http://kytary.cz/crate-flex-wave-series-fw15r/HN096532/
Hrej spíš přes počítač --> VST efekty, z těch vytáhneš lepší hi-gain, než z Amplitube, apod.
- Mick Thompson
jenže přes compl se mě to nehodí když ho máme v obýváku tak asi teda ten flexwave
Koukni ještě po Roland Cube 15 X...
http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/HN089787/
http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/HN089787/
Do 2 000 Kč? Žádné, co je nové.
Dále, jakožto majitel kombítka FW15R, ti ho určitě nedoporučuju, pokud nemáš dobrou zkreslovací krabičku. Ten zmíněný Roland neznám, ale co jsem Cuby slyšel na YT, určitě jsou lepší jak to FW15R.
Dále, jakožto majitel kombítka FW15R, ti ho určitě nedoporučuju, pokud nemáš dobrou zkreslovací krabičku. Ten zmíněný Roland neznám, ale co jsem Cuby slyšel na YT, určitě jsou lepší jak to FW15R.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tak jak jsem říkal- nejlepší by pro bylo PC.
Ale nevyhovuje mu to...
Ale nevyhovuje mu to...
Možnost je ještě multiefekt a sluchátka --> Aber... V této cenové relaci asi nebudou znít moc dobře...
zkus behringer gm110, ma to pre-amp neco jako sans-amp od tech21. Pokud budes mit stesti, tak bys ho do 1000Kc mohl nekde sehnat. Ma to 10" Jensen 10MOD35 repro, efekotvou smycku .... a hraje docela pekne.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vox AmPlug plus sluchátka...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
4au hoši zneužiju tenhle topickdyž už tu je mam podobnej problém jako tady zakladatel a koukal sem na bazarový marshall mg15. Co si o tom myslíte? A pokud bych nekoupil tohle tak bych šel nejspíš do Behringer gm 108. Tak ještě nákej názor na tohle. Sem uplnej začátečník (několik špatně zahranejch akordů) takže nepotřebuju zase náký zázraky:D
Nauč se psát čitelněji...
Hele, Marshall MG15 (libovolná série... R, CD, FX, ...) stojí za prd...
Zvuk neodpovídá ceně.
Toho Behrouše si tu lidi docela chválí... Nevím jak zní ty jejich menší kombíčka... Ale známej má GM212 a když jsem přes to hrál tak jsem z toho teda moc odvařenej nebyl. A jejich reproboxy jsou taky celkem šílené...
Ale na tvé domácí chroustání by to mohlo být fajn.
Lehce nad 2000 je třeba Roland Cube 15x a Crate Flex Wawe 15 Reverb (Crate FW15R)...
Koukej třeba po bazarech.
Máš pak ještě pár možností--> Hrát přes multiefekt do sluchátek, či hrát přes počítač. V tomhle ohledu myslím vychází počítač lépe než nejlevnější multiefekty.
Hele, Marshall MG15 (libovolná série... R, CD, FX, ...) stojí za prd...
Zvuk neodpovídá ceně.
Toho Behrouše si tu lidi docela chválí... Nevím jak zní ty jejich menší kombíčka... Ale známej má GM212 a když jsem přes to hrál tak jsem z toho teda moc odvařenej nebyl. A jejich reproboxy jsou taky celkem šílené...
Lehce nad 2000 je třeba Roland Cube 15x a Crate Flex Wawe 15 Reverb (Crate FW15R)...
Koukej třeba po bazarech.
Máš pak ještě pár možností--> Hrát přes multiefekt do sluchátek, či hrát přes počítač. V tomhle ohledu myslím vychází počítač lépe než nejlevnější multiefekty.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jak tu někdo říkal, ten Crate opravdu špatně kreslí mám jej téže doma. Bez krabičky je to bída. Ale jestli jej chceš já ho momentálně prodávám za 1 300.
Na druhou stranu možná to nepozná... Co je dobré zkreslení. Asi furt lepší než na Van Hornu...Wocass píše:Jak tu někdo říkal, ten Crate opravdu špatně kreslí mám jej téže doma. Bez krabičky je to bída. Ale jestli jej chceš já ho momentálně prodávám za 1 300.
Ale jestli máš 15R tak by to pro něj mohl být slušný kup. Kdyby k tomu dokoupil třeba Boss Metalzone z bazaru.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Mám, je to Crate flexwave 15R. Reverb a 12' reproduktor. Kuli tomu rekpráku jsem to kupoval
Jo a je to ještě půl roku v záruce. Měl sem v tom JH-1 a to kombo se nehorázně promění.
Dík žes mi rozmluvil toho Marshalla, páč sem měl stejně docela strach kupovat něco z bazáče. Pudu do toho Behringera a uvidim. Myslim že pro moje potřeby bude bohatě stačit:)
No... Hele bazaru se neboj... Boj se Marshallu MG15...
Wocasssův Crate by mohl být slušný s Boss Metalzone z bazaru... Jestli teda chceš hrát metal.
Pak máš teda ve výběru třeba ještě Fendera Frontmana malého - to není metal.
Roland Cube 15X - slušná škála celkem ucházejících zvuků...
A toho Behringera.
Wocasssův Crate by mohl být slušný s Boss Metalzone z bazaru... Jestli teda chceš hrát metal.
Pak máš teda ve výběru třeba ještě Fendera Frontmana malého - to není metal.
Roland Cube 15X - slušná škála celkem ucházejících zvuků...
A toho Behringera.
Metal ani za všechny kytary světa:D Mam rád spíš klasickej rock - Led Zepp, ACDC, papričky a podobně
Musíš říct rovnou. =)
V tom případě by u tebe mohla být volba ten Fender Frontman...
Má moc pěkný čistý zvuk (minimálně jeho velký brácha) a pěkné zkreslení, když to s ním nepřeženeš... Nejlépe dle mého zní se single coily.
Nebo ten Roland třeba... I ten Behr...
V tom případě by u tebe mohla být volba ten Fender Frontman...
Má moc pěkný čistý zvuk (minimálně jeho velký brácha) a pěkné zkreslení, když to s ním nepřeženeš... Nejlépe dle mého zní se single coily.
Nebo ten Roland třeba... I ten Behr...
Plně souhlasím ... nebo PC + sluchátka.. vtéhle ceně rozhodně né kombo, a už rozhodně ne High-gain kombo..Nero píše:Vox AmPlug plus sluchátka...
- Mick Thompson
No já mám Koss Porta pro ...ale radši si koupím toho rolanda 15x