Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
Kytara Fokus FRS a kombo Peavey ValveKing Royal 8.
-
Teorge
Ještě jedno OT. Mě ty jeho nahrávky nějak v uších vytvářejí strašně divný zvuk, nevím jak to nazvat, žádná ostrost toho aby šla zároveň slyšet jeho kytara a trochu ten backtrack. Ono by to chtělo např nějakou nahrávku na čistý zvuk, bez doprovodu, tam by šlo jeho hraní dobře slyšet.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Neprodal - já mám Customa. Tahle CE byla jednoho mýho známýho Čecho-Američana, jen jsem sprostředkovával prodej....EDGE... píše:Od Nera? On uz ji prodal?...Tubular píše:Biele ramceky sa mi tiez viac pacia, len neviem kde by som to zohnal.![]()
Jinak nadherna, krasna
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
lash: hrajes dobre ale nemusis to vsude cpat 
Tubular: hele ja myslim ze to je individualni, videl jsem vsechny mozny kombinace. podle me to je o tom jak si to prodejce (distributor) objedna nebo co mu zrovna poslou. ja treba mam v papirech od kytary nejaky special edition, hodne silny zebra snimace (silnejsi nez standartni HFS a vintage bass) cerny ramecky a regular neck. jinak to je standartni '02 custom se vsim vsudy, videl jsem X CE s tmavyma i svetlyma rameckama a stejne napric vsema PRS. mozna si nepamatuju teda ze bych nekdy videl mccarty s tmavejma rameckama ale jinak jsem vidal prs jak s cernejma tak bilejma. prs s cernejma snimacema a bilejma rameckama je nadhera
Tubular: hele ja myslim ze to je individualni, videl jsem vsechny mozny kombinace. podle me to je o tom jak si to prodejce (distributor) objedna nebo co mu zrovna poslou. ja treba mam v papirech od kytary nejaky special edition, hodne silny zebra snimace (silnejsi nez standartni HFS a vintage bass) cerny ramecky a regular neck. jinak to je standartni '02 custom se vsim vsudy, videl jsem X CE s tmavyma i svetlyma rameckama a stejne napric vsema PRS. mozna si nepamatuju teda ze bych nekdy videl mccarty s tmavejma rameckama ale jinak jsem vidal prs jak s cernejma tak bilejma. prs s cernejma snimacema a bilejma rameckama je nadhera
Hraju na lowendového Washburn X10 superstrata, ale v mém případě to, že je ta kytara levná ještě zdaleka není limitujícím faktorem
. Dneska jsem objevil, že Dream Of Mirrors je celkem jednoduchá na zahrání, tak jdu cvičit 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Vintage Les Paul s Cherry sunburst myslim a VOX VT30
SG od Sraggu + Guitar Rig 4.
já mám taky Vintage V100 les paul ale honey burstumaxer píše:Vintage Les Paul s Cherry sunburst myslim a VOX VT30
nemáš někde fotku ty tvý LP?
mám dokonce sem taky měl toho Fenderasoldi3r píše:já mám taky Vintage V100 les paul ale honey burstumaxer píše:Vintage Les Paul s Cherry sunburst myslim a VOX VT30+ fender frontman 25r
nemáš někde fotku ty tvý LP?

-
real_dead_one

JACKSON RR3 cobalt blue s SD blackouts AHB1
DEAN V NOIR XT s EMG81

Laboga - Mr.Hector
http://www.musikland-online.de/pix/onli ... t-2x12.jpg
Framus box 212 s Celestion V30, ale uz se mi vyrabi box 412 kopie mesy do kteryho nacpu dva V30 a dva Greenbacky.
Struny DR, Trsatka dunlop tortex 0,88 zastrihle do spicky
ps. jestli ty obrazky vadi, klidne je smazu.
2 real_dead_one: Jak ten Dean hraje?Nechá se to?Přemýšlel jsem o Deanovi,tedy o jiné řadě,ale nakonec jsem do něj nešel. Moc jsem tomu nevěřil.Ale když na to mohl hrát Dimebag (budiž mu dopřán věčný klid kytarového nebe),tak to asi žádnej moc sh*t nebude. 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jenze Dime hral na americke Deany a ne na koreu. Ty americke jsou trosicku jinde.... 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
A jééé,šikmoočka se prostě musí dostat všude.Fade píše:Jo, jenze Dime hral na americke Deany a ne na koreu. Ty americke jsou trosicku jinde....
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Těch už je více než normálních prodejců.
Achjo kam ten svět spěje
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale pánové díky levným výrobkům z Asie si může dovolit přijatelnou kytaru naprosto každý, a to spěje ve prospěch mladých kytaristů. Stejně jako jsou na trhu levné lampové aparáty, které, když jsem začínal hrát neexistovaly, takže bych si nestěžoval. Kdo chce kvalitu vybere si ze starší Japonské popřípadě z USA výroby.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Tak tady mám pár fotek mé krásky - Cort MMP 3. Je to focené teďs bleskem, docela špatně se fotí, v reálu je o mnoho hezčí. Hraje úžasně, včera jsem byl na hodině u Oldy Krejčovse a ten si ji nemohl vynachválit jak zvuk, tak zpracování.

Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
-
real_dead_one
ta dean neni špatná, ale myslim že za tu cenu by šla sehnat lepší. Maj hodně tlustý krky to mi vadí. Na sucho ale zní líp ,než ta jakcsonka.. možná právě kvůli tomu krku. Tremolo je hroznej šmejd to sem zablokoval, o snímačích ani nemluvě - hrůza. Na solovaní je oproti RR nepohodlná. Málo prohnutý hmatník a nízké pražce. šPATNĚ se vytahujou struny. Zpracovaná je ale hodně pěkně na to že je to korea
Takto s nín emám žádný problém.. jen mi asi nesedí
sem na ty úzké rýchlé krky.
Anvil: Nádherná. Ta kombinace modré a zlaté vypadá vznešeně.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Je krásná, fotky to bohužel zdaleka nevystihnou, alespoň ty, které jsem dělal večer s bleskem. A je skvěle zpracovaná, k tomu manuálně vybírané dřevo, manuální finish a skvělý zvuk, dřevo rezonuje jako divé. Olda Krejčoves ji zkoušel, porovnával se svýma framuskama, gibsonama a fenderama a nemohl si ten zvuk vynachválitBummer píše:Anvil: Nádherná. Ta kombinace modré a zlaté vypadá vznešeně.
Oproti EVL Z4 má větší radius, spíše D profil, hmatník se mi jeví o hodně pohodlnější, připadá mi, jako by bylo víc místa na prsty, přitom menzura je myslím stejná. Na hmatníku není hluché místo a dohmat je ultra nízký. Seymour Duncan SH4 JB u kobylky a SH 1 59' u krku produkují rozepnuté nádherný single zvuk, v hambáč módu zase pěkně hutný (dřevo se na zvuku hodně podílí, Oldovy kytary se stejnou kombinací snímačů hrály jinak). Prostě radost na to hrát. A za tu cenu, co se mi ji podařilo koupit, je to ultra radost
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod