Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Joey01

Re: Metallica

Příspěvek od Joey01 »

Já to třeba pujčil ve video pujčovně
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Tve za 2 kila?? To je supr!

A redbulle já si teda nevšim jedinýho náznaku že by tady vyžadoval link nebo takněco...to je zas povyku pro nic.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

žebrák píše:Tve za 2 kila?? To je supr!

A redbulle já si teda nevšim jedinýho náznaku že by tady vyžadoval link nebo takněco...to je zas povyku pro nic.
Podívej se do slovníku a zjisti si tam co znamená prevence, pak to možná pochopíš.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Zrovna ho nemám u sebe, tak to pro mě asi zůstane tajemstvím..
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Chápu ve svém světě tuc tuc tuc asi neumíte používat google.

Tak že si to ty: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/prevence

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Ale noták, dost OT! Nebo to tu zamknu ;)

Varach

Příspěvek od Varach »

Red Bull píše:Chápu ve svém světě tuc tuc tuc asi neumíte používat google.

Tak že si to ty: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/prevence
Pardon, ale tuc tuc...Zrovna píšeme do vlákna o Metallice...

Abych nebyl OT tak na tomhle celkem ujíždím.
http://www.youtube.com/watch?v=kY6Dd23-POc
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Ten začátek je super :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

žebrák píše:Ale noták, dost OT! Nebo to tu zamknu ;)

Roargh, takoví kluci mladí :D

EDIT:

2:21 Jak Kirk přišel k wah pedálu :mrgreen: , to muselo vypadat krásně jak Kirk ve 13 "what's that sound? It's doesn't sound like a guitar" :lol: . Krásná mimika u Kirka, je to prostě borec! :)

Jinak Kirk používal pět roků Dunlop Dimebag Cry Baby, jsem netušil :oops:

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Joey01 píše:
Jinak Kirk používal pět roků Dunlop Dimebag Cry Baby, jsem netušil :oops:
A to je podle mě nejblbější wah, který jsem kdy zkoušel.

Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jo? Jakto? 535Q je lepší?

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Všechny Cry Baby jsou na nic :D - ne nejsou, někdo je miluje ale, mě nesedí.

Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Mirus »

Paja píše:
Dark Axel píše:Můj vzor to taky býval, než jsem si uvědomil, že vpodstaté každý metalový sólový kytarista zahraje to samé, co Kirk...

Docela chápu, když o něm Kerry King ze Slayer řekl, že je to nejpřeceňovanější metalový kytarista současnosti. každopádně melodické pomalé sólka v baladách umí vymyslet skvělé
To jo nejdřív to byl pro mě fakt king, ale jak sem začal poslouchat víc věcí tak sem si uvědomil že jsou i mnohem lepší.Začal prej hrát v 19. , ale na sóla mu to fakt myslí.A na St. Angeru není ani jedno sólo - oni mu to zakázali :evil:

"Ani né zakázali , ale i Kirk souhlasil s tím , že nebudou "jednotvárný určitý" sóla , ale občas něco vystřihne , něco malýho , melodickýho a tak to půjde celou písničku" - jojo knížka o Metallice v jejich špatným období (James a chlast , odchod Jasona , natáčení St.Anger , Rob jako new basák) je super , dozvěděl jsem se mnoho věcí , co se na netu jen tak nenajde ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Red Bull píše:
Varach píše:Bavíte se o nějakém dokumentu...Nedá se to někde sehnat s českýma titulkama?
Ano dá se to určitě v čechách zakoupit. Nejsme warez fórum, takže tu nečekej na link na nezákoné stažení, pokud se tu objeví, tak za trest bude toto téma zamčeno na týden. Takže si to pánové teď rozmyslete. :idea:
OT: Dovoluji si te upozornit, ze stahovani audio/video neni v cechach trestne, trestne je pouze sdileni (ale nikoliv posilani linku na soubor - zodpovedny je totiz jen a pouze ten, kdo soubor nasdilel). Chapu sice, o co ti jde, ale proc uplatnovat "sankce", kde byt uplatnovany byt nemusi.

A to pomijim fakt, ze v takovemto pripade, by podobne melo byt pristupovano i k videum na youtube, kde velka cast komercnich veci je taky nelegalne. Neni totiz rozdil mezi odkazem na tytrubko a odkazem jinam.

P.S. abych nebyl jen OT - za co si zaslouzi kapela, ktera je uz peknou radku let na velkym sesupu z vysin smerem do podpalubi, jeden z nejzhavejsich threadu na tomhle fotu? :twisted:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Přečti si pravidla fóra, to je tu pro tebe svaté písmo, bez ohledu na chyby v české justici. Riskuješ sankce zde. Banování krátkodobé, nebo stálé.

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Metallica stále vyprodává velké koncerty (pořád to sype). Lidi je pořád poslouchají a když do repertoáru dávají i staré fláky, tak o to lákavější to je, si tam zajít a "zapařit". Myslím si, že u těchto kapel podobného ražení, nemá význam řešit a rvát si vlasy, že jsou staří, nic jinýho novýho nevymyslí a měli by to zabalit...
Proč? Po člověku před důchodem taky neřekneš, že jeho pracovní nasazení je nižší a jeho nápady slabší a měl by to už zabalit v 50 letech a jít do předčasného důchodu nebo najít si zcela jiný druh zaměstnání - to je ještě složitější. Prostě dělám, co nejlíp umím.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

holkoun píše:P.S. abych nebyl jen OT - za co si zaslouzi kapela, ktera je uz peknou radku let na velkym sesupu z vysin smerem do podpalubi, jeden z nejzhavejsich threadu na tomhle fotu? :twisted:
Sešup z výšin? Všim sis jak na tom sou dneska? Chvíli po st.angeru to šlo nahoru jak svině. A proč si zasloužej nejžhavější thread? Protože k***a nejlepší metalová skupina všech dob!!

Metal up your ass!
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

žebrák píše:
holkoun píše:P.S. abych nebyl jen OT - za co si zaslouzi kapela, ktera je uz peknou radku let na velkym sesupu z vysin smerem do podpalubi, jeden z nejzhavejsich threadu na tomhle fotu? :twisted:
Sešup z výšin? Všim sis jak na tom sou dneska? Chvíli po st.angeru to šlo nahoru jak svině. A proč si zasloužej nejžhavější thread? Protože k***a nejlepší metalová skupina všech dob!!

Metal up your ass!
yeaaaaaaaaah....
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Red Bull píše:Přečti si pravidla fóra, to je tu pro tebe svaté písmo, bez ohledu na chyby v české justici. Riskuješ sankce zde. Banování krátkodobé, nebo stálé.
Ok me to je jedno, jen upozornuju na fakta... ja na tyhle veci neodkazuju, jen vysvetluju realie.

A ver mi, pro me zadny pravidla na zadnym foru nejsou "svate pismo" ani nic jinyho, je ciste na me, jestli je chci nebo nechci dodrzovat, ale rozhodne fakt nejsou svate pismo:-)
wikxzen píše:Metallica stále vyprodává velké koncerty (pořád to sype). Lidi je pořád poslouchají a když do repertoáru dávají i staré fláky, tak o to lákavější to je, si tam zajít a "zapařit". Myslím si, že u těchto kapel podobného ražení, nemá význam řešit a rvát si vlasy, že jsou staří, nic jinýho novýho nevymyslí a měli by to zabalit...
Proč? Po člověku před důchodem taky neřekneš, že jeho pracovní nasazení je nižší a jeho nápady slabší a měl by to už zabalit v 50 letech a jít do předčasného důchodu nebo najít si zcela jiný druh zaměstnání - to je ještě složitější. Prostě dělám, co nejlíp umím.
Ale v tomhle se ja nepru... jen proste tvrdim, ze Metallica uz ma davno svuj vrchol za sebou a lepsi to fakt uz nebude...at hrajou...na koncert jim klidne pujdu, ale novou desku si fakt nekoupim...

Jen se proste divim, ze se tu toci porad o jedny, dvou kapelach, omila se stokrat omlete (a nejen na tomhle foru) a zapomina se na spoustu jinejch kapel (i novejch, i starejch)...kazdopadne byl to jen takovej rejp:-) at si kazdej pise kam chce, posloucha co chce atd.

At si treba 12letej kluk po roce hrani, cvici podle megashreddera (a hudebni skoronuly:-) Michaela Angela....ja tvrdim, ze to je blbost, ale at si kazdej, dela co chce:-)
žebrák píše:

Metal up your ass!
Jsem vedel, ze se nekdo chytne (v podstate jsem i trefil, kdo to bude :lol:

Superlativy "nejlepsi" do muziky rozhodne nepatri. Ono by se o tom mohlo totiz pomerne hodne dlouho polemizovat a objevilo by se na to konto milion ruznejch nazoru, co, nebo kdo je v metalu nejlepsi - tu by se ti objevili fanousci NWOBHM a litaly by tu kapely jako Iron Maiden, Judas Priest, Venon, Motorhead, Van Halen a nebo treba i predchudci BS, LZ nebo DP. A i v trashi by se objevilo nekolik nazoru (Mdeth vs. Metallica vs. Anthrax vs Slayer vs: Testament....) a nebo vtipy typu "nejhlasitejsi metalova kapela" aneb "metal warriors" Samowar?:-))))

Metallica se svyma podiovyma nahravkama je v riti od roku 96, kdy vydala posledni, do jisty miry originalni album(i kdyz ne moc metalovy a pro ortodoxni fandy to byla po 91, dalsi rana na solar). Zivy koncerty neresim, protoze svoje remeslo ovladaj a to nema cenu resit. Ale neni to na "nejlepsi metalovou kapelu vsech dob" trochu malo?:-)...ale kdo nevidi/neslysi, ze ma Metallica svuj vrchol davno za sebou a je na ceste "down" je bud slepej, nebo hluchej, nebo blbej, nebo (hodne) mladej, nebo nema prehled a nebo vsechno dohromady :twisted:

P.S. za vrchol metalliky se povazuje obdobi mezi lety 1986 - cca 93 pricemz jejich vrcholny alba jdou od RTL az po Blackalbum (nekdo zahrnuje i Load, proc ne...)
P.S.2 No flejm
Naposledy upravil(a) holkoun dne 4.03.2010 20:39, celkem upraveno 1 x.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

holkoun píše:
Ale v tomhle se ja nepru... jen proste tvrdim, ze Metallica uz ma davno svuj vrchol za sebou a lepsi to fakt uz nebude...

Já si myslím , že ani lepší to nemůže být .. vyprodávat stadióny pro 50 , 100 tisíc lidí .. co víc si můžou přát ? Metallica byla minulej 6. nejvýdělečnějším muzikantem na světě .. a prej "lepší už to nebude" :lol: .. Podle mě jsou na vrcholu "světové hudební scény" už od dob černýho alba , kdy je znal každej a od té doby je taky "pořád každej zná" .. Metallica se nerozplynula jak halda jiných slavných skupin , ikdyž jim táhne už na padesát , podle mě jsou pořád na vrcholu .. já před nima smekám .. a podle mě jediný co jaksi "odchází" je Jamesův tehdy brutální hlas .. ale i teď se občas vytáhne stréc (věkově .. na dědu brzo ..)..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“