nejlepší kopie Les Paul custom

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

nejlepší kopie Les Paul custom

Příspěvek od Fuckub »

Zdravím. Sháním nějakou co nejlepší kopii Gibsonu Les paul custom za nějaký příjemný peníz.Nejde mi o snímačea mechaniky. ty bych si stejně asi vyměnil-podle kvality. N Jde o to aby tělo bylo mahagon a žádný hubeňour :D a aby ta kytara byla celkově k něčemu a nestála moc peněz. Fokusky už jsem doma měl. Sem tam nějaká není špatná ale Fokusku ne-e :D .Epiphonku taky nechci.Koukal jsem na nějaké Vintage a moc se mi nelíběj.Asi jsem náročnej a vybíravej člověk :D Ocenil bych nějaké tipy nebo jestli někdo něco máte v koutě. Díky moc. :lol:
Naposledy upravil(a) Fuckub dne 17.03.2010 21:48, celkem upraveno 1 x.
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
wikxzen
Rádce

Re: nejlepší kopie Les Paul custom

Příspěvek od wikxzen »

Bazarove Tokai, Burny ci Ibanez ... vse nej z let 70-80 minuleho stoleti.
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

wikxzen píše:Bazarove Tokai, Burny ci Ibanez ... vse nej z let 70-80 minuleho stoleti.
To je jediný co vim, ale to se pod takovejch pod takovejch 17 tis nedá sehnat a vlastně se to hůř shání celkově.Jinak bych neváhal :D Shánim spíš něco kolem 10tis. . To mi přijde super.Je to Čína ale celkem se mi to líbí a dá se to koupit za 7-8 tis. Ale teď nejsou k dostání no...
Gibson Les Paul studio
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://www.allegro.pl/item930603439_iba ... 70_te.html

dojeĎ si do polska :-) případně si nech poslat... hrál jsem na jeden 70' ibanez LP a na lepší kytaru s HB jsem ještě nehrál
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Staré Japonské Burny, Ibanez a Tokai LP ze 70. let cením mnohem více než Gibson studio atp. Já osobně pořád uvažuji jestli do toho nejít, protože k mese by se mi kytara ze 70. let hodila asi nejvíc. Je malá nabídka v čr právě většinou 17 tisíc korun.

Jinak například co jsem zjistil, tak do GB se nemohly Ibanez LP dovážet kvůli liceni, takže tam se to prodávalo pod značkou Antoria - je to ze stejné fabriky, stejná kytara, jen jiný název.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

O tom všem vím ale z polska je to na dlouhý lokte a musel bych to objednat na dobírku nebo nějak podobně což by byl asi problém ze strany prodejce a hlavně to chci zkusit, pokud bych kupoval kytaru tohohle typu..Nemůžu do toho těch 17tis investovat a je to škoda.
Gibson Les Paul studio
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

mam Bacha a jsem spokojeny, projdi si temata o levnych lpckach, je toho tu kotel...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

tallicaman píše:mam Bacha a jsem spokojeny, projdi si temata o levnych lpckach, je toho tu kotel...
To by yblo na půl roku. Nehledám vyloženě levný LPčka. CHci aby to mělo pěknej tvar podobnej originálu a né nějakej hnusnej jako maj nový Aria, Stagg a tak. A chci pořádnou mahagonovou kytaru s oboustrannym lemovánim. Né nic typu EPi LP 100 nebo něco podobnýho. Tloušťku těla minimálně 5cm. Nechci se právě prohrabovat miliardou přízpěvků když celkem vím co chci a jen neznám varianty. Tak proto se ptám.Je lepší se právě poradit abych pak nekoupil něco když můžu třeba pořídit někde líp.
Gibson Les Paul studio
panedge

Příspěvek od panedge »

Dark Axel píše:http://www.allegro.pl/item930603439_iba ... 70_te.html

dojeĎ si do polska :-) případně si nech poslat... hrál jsem na jeden 70' ibanez LP a na lepší kytaru s HB jsem ještě nehrál
Zajímavý stránky,pěknějch kousků tam je dost,ty LesPauly se mi teda líběj hodně
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Fuckub píše:
tallicaman píše:mam Bacha a jsem spokojeny, projdi si temata o levnych lpckach, je toho tu kotel...
To by yblo na půl roku. Nehledám vyloženě levný LPčka. CHci aby to mělo pěknej tvar podobnej originálu a né nějakej hnusnej jako maj nový Aria, Stagg a tak. A chci pořádnou mahagonovou kytaru s oboustrannym lemovánim. Né nic typu EPi LP 100 nebo něco podobnýho. Tloušťku těla minimálně 5cm. Nechci se právě prohrabovat miliardou přízpěvků když celkem vím co chci a jen neznám varianty. Tak proto se ptám.Je lepší se právě poradit abych pak nekoupil něco když můžu třeba pořídit někde líp.
ja vim, on se tu resil casto vintage... uprimne receno ale, jeste jsem tu neslysel spatne slovo na Bacha, zato bych si dal bacha na fokusa, do toho bych opravdu nesel (no do epiny do 10k taky ne)... u toho Bacha jen pocitej s tim, ze budes muset vymenit ladici mechaniky...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
umaxer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od umaxer »

Já mám Vintage a není zas tak hroznej, akorát má větší ten burst nebo co to je oproti Gibsonu
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

h
Naposledy upravil(a) Fuckub dne 17.03.2010 21:49, celkem upraveno 1 x.
Gibson Les Paul studio
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Co se tyce tech japonskejch kopii, ted se na bazaru objevil jeden Ibanez (clownburst :lol: ) - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Farrell píše:Co se tyce tech japonskejch kopii, ted se na bazaru objevil jeden Ibanez (clownburst :lol: ) - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Nešahat - ten chci já.

panedge

Příspěvek od panedge »

Red Bull píše:
Farrell píše:Co se tyce tech japonskejch kopii, ted se na bazaru objevil jeden Ibanez (clownburst :lol: ) - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Nešahat - ten chci já.
:D ale mohl by trochu slevit ne?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Fuckub píše:Né nic typu EPi LP 100 nebo něco podobnýho.
A epi standard? :D
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Plumm píše:
Fuckub píše:Né nic typu EPi LP 100 nebo něco podobnýho.
A epi standard? :D

Epin všeobecně :D Ale myslel jsem jako když už to bude cokoliv odkudkoliv tak ať to nevypadá jako nějaká Epi LP100 nebo studio nebo classic....prostě ať to má lemování :D
Gibson Les Paul studio
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ty starsi tokaie a burny maj super reputaci. blby nejsou ani starsi arie a vubec 70tkove japonsko, kdyz se zadari. jinak koukam ze gitary elektryczne z polskeho aukra se tu docela orzjely :D

dalsi vec je ze s customem to ma konstrukcne vetsinou spolecny maximalne tak obdelnikovy vykladani hmantiku, takze pokud to nekupujes jen vylozene kvuli vzhledu tak bych se na to vykaslal a koukal po kopiich LP celkove. pravej custom by mel bejt celomahagon a hmatnik z ebenu, me osobne se libej hrozne moc ty norlin kytary (trikusej javor. krk,trikusej javor top, pancake telo - napohled nic hezkyho v porovnani s novejma nacancanyma gibsonama) ale to bude tim ze jsem "pravovernyho" customa jeste v ruce nemel co si tak pamatuju.
Naposledy upravil(a) Kinx dne 3.03.2010 20:45, celkem upraveno 1 x.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

panedge píše:
Red Bull píše:
Nešahat - ten chci já.
:D ale mohl by trochu slevit ne?
Je to trochu drahé, ale bývá i hůř objevují se tu i vlaštovky k 20tis.

Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Kinx píše:ty starsi tokaie a burny maj super reputaci. blby nejsou ani starsi arie a vubec 70tkove japonsko, kdyz se zadari. jinak koukam ze gitary elektryczne z polskeho aukra se tu docela orzjely :D

dalsi vec je ze s customem to ma konstrukcne vetsinou spolecny maximalne tak obdelnikovy vykladani hmantiku, takze pokud to nekupujes jen vylozene kvuli vzhledu tak bych se na to vykaslal a koukal po kopiich LP celkove. pravej custom by mel bejt celomahagon a hmatnik z ebenu, me osobne se libej hrozne moc ty norlin kytary (trikusej javor. krk,trikusej javor top, pancake telo - napohled nic hezkyho v porovnani s novejma nacancanyma gibsonama) ale to bude tim ze jsem "pravovernyho" customa jeste v ruce nemel co si tak pamatuju.
Tak tyhlůe kytary asi vůbec neznám nebo jsem nějak mimo. Máš nějakej link na to co myslíš? Mimochodem kouknul ses mi do toho musichellu? Pořídil jsem zatím provizorně Ibanez AM 73 TBL abych měl aspoň nějakou nízkolubovku se středovym zvukem ale neni to nic moc.
Gibson Les Paul studio
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“