ESP MX-250 EX

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Kuklis

ESP MX-250 EX

Příspěvek od Kuklis »

Zdravim, jsem zapáleným fanouškem Jamese Hetfielda a opravdu moc se mi líbí jeho ESP MX-250...ale problém je, že už se dlouho nevyrábí, protože ESP kopčila EX tvar Gibsonu a místo nich dělaj ty hnusný špičatý a malý. Pár těchto unikátů je na ebay, ale to bych se nedoplatil....našel jsem na internetu takovou levnější verzi vyrobenou v Číně...co sem čet lidi sou s tim docela i spokojený...no nevim...zajímal by mě váš názor.

Orig MX-250 http://filepit.freewebs.com/montyjay/ja ... inlay1.jpg

Čínská verze http://www.dhgate.com/wholesale-esp-m-i ... b5de7.html#
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Re: ESP MX-250 EX

Příspěvek od knedlousek »

Kuklis píše:Zdravim, jsem zapáleným fanouškem Jamese Hetfielda a opravdu moc se mi líbí jeho ESP MX-250...ale problém je, že už se dlouho nevyrábí, protože ESP kopčila EX tvar Gibsonu a místo nich dělaj ty hnusný špičatý a malý. Pár těchto unikátů je na ebay, ale to bych se nedoplatil....našel jsem na internetu takovou levnější verzi vyrobenou v Číně...co sem čet lidi sou s tim docela i spokojený...no nevim...zajímal by mě váš názor.

Orig MX-250 http://filepit.freewebs.com/montyjay/ja ... inlay1.jpg

Čínská verze http://www.dhgate.com/wholesale-esp-m-i ... b5de7.html#
sem vopravdu tak blbej nebo to vypadá jak gibson explorer bílá barva černej hardware?ta čína určitě
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Kuklis

Příspěvek od Kuklis »

No je to šílený...ten cenovej rozdíl je obrovskej...co si myslíte o té kvalitě?
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Kuklis píše:No je to šílený...ten cenovej rozdíl je obrovskej...co si myslíte o té kvalitě?
kdyby se mě někdo zeptal chceš ESP-LTD?nebo by sis vzal Gibsona? taky bych mu jednoznačně odpověděl Gibson, že se ptáš.....
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Na tu čínu se laskavě vykašli. Z mnoha důvod, jejichž seznam bych tu vypisoval fakt dlouho. Jestli chceš expa gibsonovskýho tvaru, tak si bud kup Gibsona, nebo Epi, jestli nemáš dost peněz.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kuklis

Příspěvek od Kuklis »

Vaše odpovědi samozřejmě dávaj naprostý smysl...Hetfield je muj idol a tahle kytara je můj sen, vim že Gibson je zárukou kvality a patří ke špičce, ale já sem holt do tý kytary úplně blázen,líbí se mi na ní každej detail...nemějte mě za blázna, určitě každej má svoji vysněnou kytaru co nikdy nemůže mít, a proto zkoušim všechno, ale bohužel tady v čechách je to mizerná bída a nezbejvá mi nic jiného než se spokojit s tim co tu máme
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Kuklis píše:Vaše odpovědi samozřejmě dávaj naprostý smysl...Hetfield je muj idol a tahle kytara je můj sen, vim že Gibson je zárukou kvality a patří ke špičce, ale já sem holt do tý kytary úplně blázen,líbí se mi na ní každej detail...nemějte mě za blázna, určitě každej má svoji vysněnou kytaru co nikdy nemůže mít, a proto zkoušim všechno, ale bohužel tady v čechách je to mizerná bída a nezbejvá mi nic jiného než se spokojit s tim co tu máme
tak si sežeň z bazaru nějakýho nejlevejšího tvarově odpovídajícího explorera, nastříkej, kup takový ty samolepky značky na hmatník z ebaye a dej si to na zeď

jo tyhle ty sny o super kytaře má každej, ale o kytaře nějakýho hráče stejně většinu přejdou, navíc vyhodit skoro 20 tisíc za ten kus prnka z číny mi přijde jako dobrej úlet
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
Kuklis

Příspěvek od Kuklis »

To by bylo asi ideální řešení, ale představa, že si jí budu upravovat sám je katastrofická...ale bohužel tady u nás není kromě obyčejného servisu místo kam bych kytaru šoupnul na úpravu nebo snad jo?
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Kuklis píše:To by bylo asi ideální řešení, ale představa, že si jí budu upravovat sám je katastrofická...ale bohužel tady u nás není kromě obyčejného servisu místo kam bych kytaru šoupnul na úpravu nebo snad jo?
Tak si ji celou udělej, se vším, co na ni chceš mít. Dole pod Home-made najdeš inspiraci :idea:
Nemusíš všechno dělat sám, vždycky je dost známých, kteří za protislužbu nebo pár peněz, to co ještě neumíš, pro tebe rádi udělají. Já jsem při stavbě mojí první kytary zapřáhnul půl nástrojárny a nakazil tím další dva nástrojaře. Ti pak stavěli svoje kytary a šířili nákazu dál :D
kocour
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Měl jsem podobné choutky jako máš ty... koukej jak to dopadlo a za necelých 6000.
home-made/bone-white-explorer-t15066.html
Třeba ti to dodá odvahu taky to zkusit.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Kuklis

Příspěvek od Kuklis »

Tak to před tebou smekám! vypadá to vážně užásně! Ale na tohle si bohužel netroufám...zas tolik tomu všemu nerozumim abych si to celý udělal sám a níkoho zkušenýho v okolí nemám :(
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Mastr píše:Měl jsem podobné choutky jako máš ty... koukej jak to dopadlo a za necelých 6000.
Hi Mastr,
taky dodatečně kompliment ode mne, pěkná práce, dobrý zvuk. A kytaru ovládáš s přehledem :shock:
kocour
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Mastr píše:Měl jsem podobné choutky jako máš ty... koukej jak to dopadlo a za necelých 6000.
tvůj explorer je krásnej, a za 6000Kč?to je sen.........
Kuklis píše:Tak to před tebou smekám! vypadá to vážně užásně! Ale na tohle si bohužel netroufám...zas tolik tomu všemu nerozumim abych si to celý udělal sám a níkoho zkušenýho v okolí nemám :(
ale zvlád bys to.Tělo je docela jednoduchá záležitost a krk koupíš a pak je to jen skládačka....pokud nerozumíš slaboproudu tak by ti to někdo za ůplatu spájel tomu věř.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Jen jestli můžu ještě dodat pro inspiraci. Lidi mě donutili udělat part 1 tak tady je - how I made atd...

ještě doplním (z reklamních důvodů), že hudba v pozadí je naší bandy
děkuji :D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“