Dostal jsem od souseda kombo ale jaksi chrastí a hraje potichu na to ze je to 30tka ten muj sráč od stagu 10w rve vic
Staré kombo
Pravidla fóra
Staré kombo
Ahoj,
Dostal jsem od souseda kombo ale jaksi chrastí a hraje potichu na to ze je to 30tka ten muj sráč od stagu 10w rve vic
tady vam dam par fotek treba s nim budete mit nejaky skusenosti, taky by me zajimalo jetsli ty 2 vstupy jsou misto kanalu nebo je to pro 2 kejtry. A jestli by se vyplatilo opravovat ho jestli ho nemam raci prodat a koupit si marshala 80w pololampu na 7k na kterou bych musel nasetrit, dik za odpovedi
Naposledy upravil(a) syneda dne 3.03.2010 18:27, celkem upraveno 2 x.
-
Teorge
Re: Staré kombo
Vermona Regent R221 30W
Prodávají ji na polském aukru (allegro), pokud jsem polšťině dobře rozuměl tak druhý vstup by měl být imput pro CD,MP3.
Prodávají ji na polském aukru (allegro), pokud jsem polšťině dobře rozuměl tak druhý vstup by měl být imput pro CD,MP3.
- citizen.one
Heled tohle prodej, mel jsem stejny problem s 2reprakovou kamaradovou verzi, i takhle si myslim ze to za talir prodas. Tak jak tak pak kolem 7 tisic jsou podstatne lepsi ampy jak zminenej marshall...
ok prodam to na aukru
- citizen.one
jasne, on je na tom celkem cenenej ten alnico reprak, takze diky tomu se to snad rozumne proda...
jakou mam dat zahajovaci cenu 
- citizen.one
nevim no, ta dvoureprakova verze odesla za 2000,--
dam to od 500 a uvidim na kolik se to vysplha a jeste jsem se chtel zeptat jestli nevite jaky muze bejt postovny je to celkem tezky a ja to nemam kde zvazit
- citizen.one
tak do 200 to bude...
ok dik
k cemu je ten vystum save out od ktereho nejde zadny kabel ?:??
- citizen.one
predpokladam ze myslis Slave out.syneda píše:k cemu je ten vystum save out od ktereho nejde zadny kabel ?:??
Drive se tak resilo zapojeni signalu z jedne kytary do vice zesilovacu (mozna i ted). Slave je tedy defakto hlavou prochazejici neovlivneny signal z retezce pred hlavou...
trrba slave out na mese (marky) funguje uplne jinak, je to zesileny vystup z preampu (nejakou roli v tom hraje i konec) urceny do konce / dalsiho zesilovace do returnu / master in. chvili jsem tak hral (mark I jako slave mark II).
- citizen.one
aha, tak jsem se minul, v uvahu prichazela jak moje,tak tvoje verze...kazdopadne se tim resilo zesileni jednoho singalu do vice hlav...
a proc k tomu nejde zadnej kabel?
- citizen.one
protoze tam asi nemas dalsi aparat
ale tak to je mi jasny nejsem tak blbej ale zezadu k ty samici nejde zadnej babel je to tam na fotce
- citizen.one
aha sorry 
z fotky jsem moc nepoznal oc jde...natoz souvislost s timhle...
z fotky jsem moc nepoznal oc jde...natoz souvislost s timhle...