Bicí za 15 - 20 000?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Trombon

Re: Bicí za 15 - 20 000?

Příspěvek od Trombon »

takze myslite ze kdyz sem uplnej zacatecnik stejne to nemam kupovat?
pehve

Příspěvek od pehve »

co je to uplnej začátečník? nedržel jsi nikdy paličky?
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Trombon píše:takze myslite ze kdyz sem uplnej zacatecnik stejne to nemam kupovat?
To s tím souvisí jak??? :D
Všechno je jednou poprvé.... nebo myslíš, že kdokoliv z nás uměl na dvojšlapku (nebo prostě na nějaký nástroj) sám od přírody dřív, než se k něčemu takovému dostal???? :roll: :shock: :D

promiň, ale ta tvá otázka není zrovna nejchytřejší! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Trombon

Příspěvek od Trombon »

Tak sem si nakonec na zacatek koupil set Basix Dynamic a jsem nad miru spokojen.....tim ze sem do toho vrazil absolutni minimum si muzu treba za rok za dva koupit opravdu sadu na urovni...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Trombon píše:Tak sem si nakonec na zacatek koupil set Basix Dynamic a jsem nad miru spokojen.....tim ze sem do toho vrazil absolutni minimum si muzu treba za rok za dva koupit opravdu sadu na urovni...
Asi je to prima řešení. Sice až to dojde do bodu, kdy budeš upgradovat na vyšší level sady, tak tuhle budeš prodávat hůř, ale na první krok a učení si nakonec dobře udělal. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Monikad píše: Všechno je jednou poprvé.... nebo myslíš, že kdokoliv z nás uměl na dvojšlapku (nebo prostě na nějaký nástroj) sám od přírody dřív, než se k něčemu takovému dostal???? :roll: :shock: :D
Hej tak tos mě jako urazila, Mončo, já jsem uměl na všechno daleko dříve, než jsem to viděl :D
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“