Oboje je tam jenom z vrchu nasunutýknedlousek píše: Jo to sem se chtěl zeptat jak na stratu sundám čepičky od poťáků?a jak čepičku od přepínače? díky moc.......
Pickuard-plech
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pickuard-plech
-
Teorge
Dívám se na ten nápis Fallen, neměl jsi někdy na ICQ nebo MA přezdívku Fallen?Mastr píše:tolik![]()
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
no to já vím na stratu co sem měl dřív přechodně(squier fat) to tak bylo, ale na tomhle axlu to nejde dolů nechci to rozlámat.....a myslíte že by šlo nahradit straťácký čepičky za kovový co sou třeba na expech?Plumm píše:Oboje je tam jenom z vrchu nasunutýknedlousek píše: Jo to sem se chtěl zeptat jak na stratu sundám čepičky od poťáků?a jak čepičku od přepínače? díky moc.......
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
někde tydy na foru se to taky řešlo jak sundat ty kloboučky z potaku .někdo tam psal zě pej smotat 2 kousky latky podstrcit z obou stran pod potak chitnou konce obou proužků a zatáhnoutknedlousek píše:no to já vím na stratu co sem měl dřív přechodně(squier fat) to tak bylo, ale na tomhle axlu to nejde dolů nechci to rozlámat.....a myslíte že by šlo nahradit straťácký čepičky za kovový co sou třeba na expech?Plumm píše:Oboje je tam jenom z vrchu nasunutýknedlousek píše: Jo to sem se chtěl zeptat jak na stratu sundám čepičky od poťáků?a jak čepičku od přepínače? díky moc.......
ty čepičky vyměnit jdou dělaj se bud nasouvací nebo se postraně zajistí červíkem
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Přezdívku fallen jsem nikdy neměl... a ten nápis se mi hnusí. Je tam jen proto, že ten lak přecijen není úplně 100% a po měsíci hraní má tendence špinit se od potu (trošku tmavne) a tohle byla jediná nálepka takového tvaru, kterou jsem sehnal.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
A čim že si to lakoval?Mastr píše:Přezdívku fallen jsem nikdy neměl... a ten nápis se mi hnusí. Je tam jen proto, že ten lak přecijen není úplně 100% a po měsíci hraní má tendence špinit se od potu (trošku tmavne) a tohle byla jediná nálepka takového tvaru, kterou jsem sehnal.
nejdřív nějaká slonová kost od dupli color a na to polyurehtan
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
doma mam taky AXla marquee a ty potaky mi taky nejdou sundat, zkousel sem to i s tou latkou, i kdybych sundal ty potaky tak ten prepinac urcite ne je tam narvany hoodne pevne 
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
Když je to moc pevně, kleště nezklamou...
uz se mit to podarilo sundat potaky s tou latkou, do klesti bych to urcite nedaval, ale ten prepinac bude tezsi 
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
já na svým badwaterovi, po chvilce snahy jeden poťák sundal laťkama, ale sou tam na fest(aspoň nepadaj, měl sem v ruce tenson strata a z toho to padalo samo, a to byl dva tejdny novej) čepičku od přepínače nevím to sem nezkoušelvrablc.v píše:doma mam taky AXla marquee a ty potaky mi taky nejdou sundat, zkousel sem to i s tou latkou, i kdybych sundal ty potaky tak ten prepinac urcite ne je tam narvany hoodne pevne
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák