zdar lidi..nemate někdo taby na tudle pisničku nejlepe ve formatu do guitarpro?začatek a eště něco už umim, jenže jak to hraje alexi laiho zpomaleně tak tam nehraje všechno...a s tim jak do toho hraje i ten druhej kytarista a ten doprovod , de blbe poznat co to přesně hraje..
odkaz: http://youtube.com/watch?v=eZspGWM-aWs
dival jsem se na www.ultimate-guitar.com ale tam sem to nenašel...
předem dik všem za ochotu
no nenasiel si to asi preto lebo to neni od Childrenu...je to klasika,musis hladat medzi Bach,Vivaldi,Mozart atd.
si sa zblaznil aby Shitty Laiho daco take zlozil?? Laiho je sh*t,a to ze ma gitaru ako Randy Rhoads a hra klasiku neznamena ze je daco extra...jeden jediny gitarista bol co priniesol do metalu a rocku neoklasicisticku gitaru a tim bol Rhoads...Laiho sa po nom iba opici a tvari sa pritom ako daky boh a pritom vie prd...nema ziadnu techniku,ani kusok tvorivosti...takych ako on je 80 zo 100 priemernych gitaristov...a ako som povedal ak chces taby na tu pesnicku tak Vivaldi,Bach alebo Mozart...neviem presne od koho ale je to od jedneho ztichto troch...
hmm pro kytaristy je AL celkem idol.. muj mladsi bracha se uci valy od COB a dost me s**e kdyz to ma porad pusteny pres repraky notebooku a zni to jak midi z warcraftu jednicky nicmene asi je to dobra skola, naucil se kvuli tomu sweep picking a porad trenuje to druhy solo z pisnicky sixpounder, uz mu to myslim celkem jde . je dobrej no. nicmene to jak se ptas je naka klasika. .ovsem nevim kde taby hledati ..