Myslel jsem na Randall (na mě moc americké) nebo Engl (moc německé) nebo VOX (málo agresivní zkreslení)
No problemo i trand jestli to může jestli by to fičelo lépe
Sorry za OT, ale čekal bych, že napíšeš "VOX (moc anglické)".Szarpydrut píše: Myslel jsem na Randall (na mě moc americké) nebo Engl (moc německé) nebo VOX (málo agresivní zkreslení)
Poradím ti vydělávej a šetři.Szarpydrut píše:Hoj blázni snad mi někdo poradí kde mám vzít peníze na Hectora
Tady má každý asi má kamaráda, co dělá bláznivé věci, vždy když se mi to hodí, abych to napsal na fórum. Nebylo to spíš finanční tísní, já bych mesu nepustil a rozhodně bych nemělnil za žádnou lampu kolem 10tis.kvitek píše:...a znam kluka co přešel z mesy na bugeru
cituji: " akorat my vtom leží prachy a na to naše..."
ano, TY ne..ale kazdy neni stejny..a jestli hrajou nejaky buchcvach punk, tak to jsou stejne perly svinimRed Bull píše:Tady má každý asi má kamaráda, co dělá bláznivé věci, vždy když se mi to hodí, abych to napsal na fórum. Nebylo to spíš finanční tísní, já bych mesu nepustil a rozhodně bych nemělnil za žádnou lampu kolem 10tis.kvitek píše:...a znam kluka co přešel z mesy na bugeru
cituji: " akorat my vtom leží prachy a na to naše..."