Kytara + Kombo do 11.000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
CallMeDude
Kontaktovat uživatele:

Kytara + Kombo do 11.000

Příspěvek od CallMeDude »

Před měsícem jsem začal chodit do yamahy a ještě nemám vlastní kytaru. Učitel mi půjčuje squiera(hrát na to je fakt bída a utrpení) a apeluje na mě, ať už si konečně něco koupím. Jenže já nevím CO! :?
Chci hrát něco na pomezí hard&heavy (Od Zeppelinů, přes Sabbathy, Judase, Irony, Metallicu, Megadeth, Helloween. . max. slayer) a mělo by se to i s kombem cenově pohybovat do max. 11.000,- klidně půjdu do bazaru.
Už jsem tu jeden podobný příspěvek měl. Skončilo to Cortem M600, který mě hodně zaujal, ale mně to prostě nedá a já se v těch kytarách furt šťourám dál a dál a bojím se něco koupit, že bych toho litoval :D . Dalším problémem je kombo, byl jsem rozhodnutý pro Crate FW15r, jenže to má prej hodně slabý overdrive.
Velice mě zaujalo tohle video, kde jeden maník srovnává epinu a gibson. http://www.youtube.com/watch?v=VJLoNpCJ ... re=channel . Ten zvuk v poměru s cenou je úžasný.Na bazaru jsem našel tohle http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=datum . Není to až podežřele levné oproti původní ceně ? (14.000,-)
Pořád přemýšlím jesli . .
1) Koupit bazarového Corta M600 - (teď se jeden objevil na bazaru) + lepší kombo http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=datum
2) Koupit obyč. M600 + kombo
3) Koupit tu epinu + horší kombo.
4) Něco jiného, co mi poradíte :)
Vím, že je to blbé tady naplácat odkazy a čekat, že si někdo tak dlouhý text vůbec přečte (natož odpoví :P ), ale ta kytara by mi měla sloužit co nejdéle a bojím se, že investuju špatně.
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 6.03.2010 4:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přejmenováno, přečti si pravidla. Dočteš se tam, jak by mělo být nové vlákno pojmenováno.
Kferd

Re: Nevím co

Příspěvek od Kferd »

jestli chceš můžu ti prodat epinu LPčko custom černý za devítku. Už mám sice zájemce, ale ještě to neni jistý. viz bazar... můžeš mít osobně nebo pošta, jak chceš ty... ;) nechci z toho dělat nějakou reklamu na svůj prodej.

Takže dám i radu :D Jdi do LPčka. S tím zahraješ všecko :D
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně :D
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
CallMeDude
Kontaktovat uživatele:

Re: Nevím co

Příspěvek od CallMeDude »

Kferd píše:jestli chceš můžu ti prodat epinu LPčko custom černý za devítku. Už mám sice zájemce, ale ještě to neni jistý. viz bazar... můžeš mít osobně nebo pošta, jak chceš ty... ;) nechci z toho dělat nějakou reklamu na svůj prodej.

Takže dám i radu :D Jdi do LPčka. S tím zahraješ všecko :D
Mohl bys mi poslat fotky té krásky na maila? :wink:
Kferd

Re: Kytara + Kombo do 11.000

Příspěvek od Kferd »

posláno ;)
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně :D
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“