Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:Odkud ho znáš toho Jayk3M? :oops: :roll: :-!
Jen z tohodle dissu, proč, seš to ty? :D
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

holkoun píše:Ale v pripade Metalliky tohle neni o individualnim vkusu, to je, troufam si rict, objektivni fakt (mereno prinosem pro hudbu, originalitou - kvalitativni parametry, a nakonec i prodejnosti - kvantitativni parametr, byt pofiderni)....:-)
Jasné, pro tebe, ale tomu, komu se líbí to, co hrají teď, myslí si, že je to originální a na vrcholu to nevysvětlíš...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kinx píše:pro me je jejich nejlepsi deska load. v tesnem zavesu mop, ajfa (ten zvuk me doted s**e), lightning...mam hodne rad i garage. Load ale s prehledem vitezi, nejak jim to nejvic verim a dokonce tam je slyset basa. James mel vydat country solovku :)
No vida, AJFA je pro mne nejlíbivější deska právě kvůli tomu zvuku. :)
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Wocass píše:Holkoune jestli si potřebuješ nahánět příspěvky, tak to prosím dělej jinde. Jinak si tvé chování neumím vysvětlit, 4krát za sebou dva příspěvky pod sebe, EDIT tě tvá dospělost neučila? A pořád dokola mletí to samé. :roll: Pokud vím svůj názor jsi řekl, tak proč to omíláš dokolečka?
Prosim te, nebud vtipnej:-) Po nicem jinym netouzim nez mit tady nejvic prispevku..
Omilam totez proto, ze spousta lidi omila ty kraviny, na ktery holt citim moralni povinnost reagovat:-) Muzu ja za to, ze se chytnete na jednu vetu, jak slepice na flus?:-) A jinak si precti, co jsem k "Editu" uz napsal, abys pak nebyl za vocase:-)

Zebrak: nepamatuju se, ze bych od tebe nejaky svoleni potreboval. Az ho budu potrebovat, pujdu se zeptat za tvyma rodicema:-) A za a) k tvemu dotazu - posilal, minimalne jednou, za b) pokud vis lejno o historii hudby, tak je zbytecny, aby ses do podobny diskuze zapojoval ne?

Kinx: me se taky Load libi, a zpetne ji hodnotim lip nez v dobe vydani...ta deska je IMHO nejpropracovanejsi, co se tyce aranzi a skladby...samozrejme neni to trashova Metallica...ale je to dobry
Jinak ja to mam (kdyby to nekoho zajimalo:-D) 1. MoP, 2. AjFa, RTL, Black Album, 4. Load (ale to se mozna casem dostane i vejs), pak dlouho nic, pak 5.KEM...Garage Inc. neni radovka, tkaze tak ji beru, a S&M je nepovedeny on samotnyho Kamena...a to je vse:-) Jo voni jeste neco vydali?:-D

Fixja: ja nepolemizuju o tom, co se komu libi/nelibi - to je kazdyho vec, sto jazyku-sto chuti...ale tvrdit, ze je Metallica na vrcholu v 21. stoleti je jako tvrdit, ze Balaton je more
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Tak pánové překračujete hranici, klidně dokola diskutujte, to je tu už 50 stran, ale osobní napadání není tolerováno. Každý osobní útok pod tímto příspěvkem, bude brán jako poslední kapka a toto téma bude preventivně zamčeno na určitý čas, aby horké hlavy vychladly, po té bude zase odemčen.

Projevy antipatie a rádoby vtipné reakce na své výroky řešte po SZ, ICQ, nebo mailu. :!: :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

wikxzen píše:
Kinx píše:pro me je jejich nejlepsi deska load. v tesnem zavesu mop, ajfa (ten zvuk me doted s**e), lightning...mam hodne rad i garage. Load ale s prehledem vitezi, nejak jim to nejvic verim a dokonce tam je slyset basa. James mel vydat country solovku :)
fakt? :D tak to je videt jak jsme kazdej jinej :) me uplne hrozne toci absence basy, stredu a ten kopak. ale hudebne ji mam jinak mozna jeste radeji nez MoP. nedavno jsem narazil na samotnou origo basovou stopu a to je jednak perfektne zahrany a jednak tam je zvuk jako prase - proc to omg stahli? tomu ze to hral tak presne s kytarama (coz je nakonec pravda) a mel takovy zvuk ze se to ztratilo v michacce moc neverim :) zas to beru jako dobovou manyru. kdyby vydali nejakou remix verzi tak si ji koupim :)
Kai

Příspěvek od Kai »

Kinx píše:
wikxzen píše:
fakt? :D tak to je videt jak jsme kazdej jinej :) me uplne hrozne toci absence basy, stredu a ten kopak. ale hudebne ji mam jinak mozna jeste radeji nez MoP. nedavno jsem narazil na samotnou origo basovou stopu a to je jednak perfektne zahrany a jednak tam je zvuk jako prase - proc to omg stahli? tomu ze to hral tak presne s kytarama (coz je nakonec pravda) a mel takovy zvuk ze se to ztratilo v michacce moc neverim :) zas to beru jako dobovou manyru. kdyby vydali nejakou remix verzi tak si ji koupim :)
+1 i za ten Load :twisted: to album me nejvic bavi ze vsech
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Ať žijou citace citací citací citací....
Jak tady bylo něco k té base na AJFA - na youtube se toho válí celkem hodně s neoriginální basovou stopou, a ač mi to normálně na albu nijak nevadí - se zvýrazněnou basou se mi to líbí víc.
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

žebrák píše:
Joey01 píše:Odkud ho znáš toho Jayk3M? :oops: :roll: :-!
Jen z tohodle dissu, proč, seš to ty? :D
Ufff, bohudík ne, ale žije 100 metru ode mne :lol:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:Ufff, bohudík ne, ale žije 100 metru ode mne :lol:
Tak mu vysvětli jak je to teplej mentál :) To je fakt hnus co von vytváří!

A tyvole, ten Blackened s basou je docela krutej...ale taknějak sem si zvyk, že basa tam moc prostoru prostě nemá. Kdo ví proč...
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

na AJFA nejvíc žeru zvuk Kirkovo kytary...uplně bomba a hlavně ty sola :mrgreen:
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

žebrák píše:A tyvole, ten Blackened s basou je docela krutej...ale taknějak sem si zvyk, že basa tam moc prostoru prostě nemá. Kdo ví proč...
Má to takovej hutnější a tvrdší zvuk. Každopádně kdyby to album vydali znovu s pořádnou bassovou linkou, tak se posune mezi mé top alba.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Nevim jak moc dobře znáte Death Magnetic demo, tak vám tu něco nahodím... podle mě lepší než finální verze Broken,Beat and Scarred 8)
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Mě se AJFA líbí tak, jak ji udělali. Netvrdím, že s výraznější basovou linkou to nedostalo "svěžejší" nádech, ale to už není ono. :)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tahle verze se mi také zamlouvá více. :twisted:

Edit:
wikxzen píše:Mě se AJFA líbí tak, jak ji udělali. Netvrdím, že s výraznější basovou linkou to nedostalo "svěžejší" nádech, ale to už není ono. :)
Je to věc názoru a vkusu :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

ultra-violence píše:Nevim jak moc dobře znáte Death Magnetic demo, tak vám tu něco nahodím... podle mě lepší než finální verze Broken,Beat and Scarred 8)
zajímavý..:)
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

ultra-violence píše:Nevim jak moc dobře znáte Death Magnetic demo, tak vám tu něco nahodím... podle mě lepší než finální verze Broken,Beat and Scarred 8)
Už chápu, co znamená slovo DEMO :mrgreen:

Varach

Příspěvek od Varach »

Prosimvás jak děláte aby se to video zobrazilo rovno tady na stránkách a nemusel se otevírat odkaz? :oops:
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Tlačítko [youtube][/youtube] http://www.youtube.com/watch?v=PoA5xktxW0s a vybereš to co je za =, takže PoA5xktxW0s a pak [youtube]PoA5xktxW0s[/youtube ]

Ve výsledku bez mezery

oznameni/youtube-videa-na-foru-t13772.html

Stačí hledat :wink:

Varach

Příspěvek od Varach »

Díky, takže asi tak :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“