Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers
Napište názor na jednu z mých nejoblíbenějších kapel a na její členy..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Chad - famózní bubeník, o čemž spousta lidí neví, drží dva rekordy v guinessově knize (oba mi dost imponujou)
Anthony: pro mě zajímavý hlas, mám ho rád i když zpívá, ikdyž rapuje
Flea: no comment, Pan Basa
John: ten mě moc nebere, teda
Miluju Blood Sugar Sex Magik a Californication, jinak se mi zdá, že ty ostatní CD už nejsou tak koncentrovaná superhudba jako ty dvě
Anthony: pro mě zajímavý hlas, mám ho rád i když zpívá, ikdyž rapuje
Flea: no comment, Pan Basa
John: ten mě moc nebere, teda
Miluju Blood Sugar Sex Magik a Californication, jinak se mi zdá, že ty ostatní CD už nejsou tak koncentrovaná superhudba jako ty dvě
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Drží dva rekordy? A za co? To jsem ani nevěděl...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
RHCP - aktivně poslouchám..koupený mam pouze stadium arcadium..
John - je pojem..je na něm vidět vliv hendrixe. very good. Chad - je dobrej.nejvíc se mi líbí na youtube na tom jamu s fleaou.
Flea - je jeden z nejlepších basáků na světě, ne li nejlepší.
Anthony - mě nebere, spíš mojí sestru
John - je pojem..je na něm vidět vliv hendrixe. very good. Chad - je dobrej.nejvíc se mi líbí na youtube na tom jamu s fleaou.
Flea - je jeden z nejlepších basáků na světě, ne li nejlepší.
Anthony - mě nebere, spíš mojí sestru
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! 
Jj RHCP jsou boží, hlavně se mi líbí Blood Sugar Sex Magik a Mother's Milk.
Jinak co máte jejich nejoblíbenější písničky? Nebo prostě co vás první napadnou když se řekne nejoblíbenější...
U mně je to třeba The Greeting Song, If You Have To Ask, Good Time Boys, Around The World, Californication, Parallel Universe, Under The Bridge nebo jejich ultrarychlá předělávka Fire od toho Hendrixe na Mother's Milk, a hrozně pěkný je třeba taky Pretty Little Ditty - jo to mi připomíná co to je za písničku v tom Pretty Little Ditty co začne tak okolo 0:34 nevíte někdo? Mě to přije hrozně známý ale nevim kde sem to slyšel...
Jinak co máte jejich nejoblíbenější písničky? Nebo prostě co vás první napadnou když se řekne nejoblíbenější...
U mně je to třeba The Greeting Song, If You Have To Ask, Good Time Boys, Around The World, Californication, Parallel Universe, Under The Bridge nebo jejich ultrarychlá předělávka Fire od toho Hendrixe na Mother's Milk, a hrozně pěkný je třeba taky Pretty Little Ditty - jo to mi připomíná co to je za písničku v tom Pretty Little Ditty co začne tak okolo 0:34 nevíte někdo? Mě to přije hrozně známý ale nevim kde sem to slyšel...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
nechci bejt za blbce a nevim jestli jsem našel tu správnou PLD ale já tam slyšim Butterfly od Crazy Town.rasomaso píše: a hrozně pěkný je třeba taky Pretty Little Ditty - jo to mi připomíná co to je za písničku v tom Pretty Little Ditty co začne tak okolo 0:34 nevíte někdo? Mě to přije hrozně známý ale nevim kde sem to slyšel...
Jinak pro mně jsou typický písničky By The Way na prvnim místě a pak Can´t stop, Under the Bridge, Californication.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! 
Pro jsou Redhoti jedna z nej kapel současnosti. To můžu říct prtože je to pravda.
Chad je opravdu dobrý bubeník, a dobře jamuje s Fleam.
Anthony je docela dobrej zpěvák, ale tak nějak mě nevzrušuje
John je docela dobrej kytarista občas dobrý riffy.
Flea je můj vzor a jede nz nejlepších baskytaristů na světě
Oblíbených skladeb mám dost: Under the Bridge, Give it Away, Wet Sand, Cant Stop, Tell me baby, Strom in a teacup, Venice queen atd.
Chad je opravdu dobrý bubeník, a dobře jamuje s Fleam.
Anthony je docela dobrej zpěvák, ale tak nějak mě nevzrušuje
John je docela dobrej kytarista občas dobrý riffy.
Flea je můj vzor a jede nz nejlepších baskytaristů na světě
Oblíbených skladeb mám dost: Under the Bridge, Give it Away, Wet Sand, Cant Stop, Tell me baby, Strom in a teacup, Venice queen atd.
Red Hoty mam nejradsi - diky nim sem zacal hrat na kytaru
Anthony - ma podle me originalni vokaly, ale potrebuje trochu proklepnout co se tyce hrani na zivo
Chad - miluju jeho hrani na bubny - snare + hi-hat
Flea - bez komentare
John - muj kytarista cislo 1
Alba posloucham od BSSM, krome One Hot Minute, to podle me nejsou ani Red Hoti.
Z pisnicek mam asi nejradsi: If You Have To Ask, Power Of Equality, Under The Bridge, I Could Have Lied, Around The World, Scar Tissue, Otherside, Californication, Easily, Purple Stain, Road Trippin´, Can´t Stop, By The Way, Don´t Forget Me, Dani California ( solo
), Slow Cheetah, Hard To Concentrate, Hey, Storm In A Teacup... ale ja od nich posloucham skoro vsechno, tak proc se rozepisuju

Anthony - ma podle me originalni vokaly, ale potrebuje trochu proklepnout co se tyce hrani na zivo
Chad - miluju jeho hrani na bubny - snare + hi-hat
Flea - bez komentare
John - muj kytarista cislo 1
Alba posloucham od BSSM, krome One Hot Minute, to podle me nejsou ani Red Hoti.
Z pisnicek mam asi nejradsi: If You Have To Ask, Power Of Equality, Under The Bridge, I Could Have Lied, Around The World, Scar Tissue, Otherside, Californication, Easily, Purple Stain, Road Trippin´, Can´t Stop, By The Way, Don´t Forget Me, Dani California ( solo
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Red hoti sou moje srdcovka. specialne Californication - tohle je asi prvni album, ktery sem nejak poradne slysel, miloval a ponechal v ucte do dnes. jinak mam rad spoustu songu od nich. taky miluju Live At Slane Castle. jinak Frusciante je jeden z mych vzoru a Flea je machr numero uno. akorat me trosinku otravuje Stadium Arcadium. dost lidi, co z nam, by to furt poustelo na ruznych akcich a me uz trochu leze tohle album krkem, ale to se casem spravi...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Jo, koncert ve Slane Castli je jeden z nejlepších co sjem viděl 
A Stadium Arcadium mě překvapilo - příjemně. Každej by čekal že to bdue jen komerční album nemastné neslané (jako bylo trochu By the Way), ael není! Z toho alba jsou hodně dobrý písničky. A s tím že by to chtěl někdo pouštět jsem se moc nesetkal. Nikdo v mém bližším okolí Redhoty tak neposlouchá
A Stadium Arcadium mě překvapilo - příjemně. Každej by čekal že to bdue jen komerční album nemastné neslané (jako bylo trochu By the Way), ael není! Z toho alba jsou hodně dobrý písničky. A s tím že by to chtěl někdo pouštět jsem se moc nesetkal. Nikdo v mém bližším okolí Redhoty tak neposlouchá
Jo, Californication je parádní. Přesně na takové to letní večerní poslouchání.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Akorát song Californication mi už trošku elze krkem - oposlouchání. Mám radši Othersie, Scar Tissue, Around the Wrold a Purple Stain.