muzete prosim poradit co to je za kytaru?
Pravidla fóra
-
hospamonako
muzete prosim poradit co to je za kytaru?
ahoj,muze nekdo prosim poradit o jakou se jedna kytaru?je to hodne stara kytara a nemuzu to nikde najit.moc dekuji vsem za pomoc,kazda informace mi pomuze.odkaz na kytaru je tady http://aukro.cz/item929568218_el_kytara ... losti.html
- Mick Thompson
Re: muzete prosim poradit co to je za kytaru?
No nevím co je to za kytaru, ale doufám že to nechceš koupit?
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
Čus, je to jolana star IV. (http://www.jolana.cz/star-iv/). Chceš jí kupovat, nebo tě jen zaujala?
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Konkrétně Jolana Star IV s ohavně prohloubenými výřezy a nepůvodní kobylkou.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
No nazdar, ta teda vypadá 
Na Jolane Star som hral, ale na bola to VII myslím. Zvuk to nemalo zlý nasucho pekný bluesový. Ale závisí to aj od stavu. Dosť som sa nasmial keď som na tom hral. K vzhľadu, no Jolany vyzerajú trochu akoby mali rodičov súrodencov 
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
- DL
- Kontaktovat uživatele:
No, podle mně mají zase docela styl (některé).mirko píše:Na Jolane Star som hral, ale na bola to VII myslím. Zvuk to nemalo zlý nasucho pekný bluesový. Ale závisí to aj od stavu. Dosť som sa nasmial keď som na tom hral. K vzhľadu, no Jolany vyzerajú trochu akoby mali rodičov súrodencov
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
-
hospamonako
diky vsem za odpoved,pomohlo mi to
Proč by to nemohl koupit?myslím že na přestavbu jak dělaná.já osobně bych velice rád strávil pár dní obnovou tak starého skvostu.Jen pro ten pocit,že jsem jí znovu vdechl život. A pokud zůstane cena při zemi,proč ne..
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
nevíte co je tohle zač?

PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
Nighthawk od Epiphone.
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je dobrá parodie na Les Paula ten se asi obrací v hrobě.....zkosený humbuckeryFPC píše:nevíte co je tohle zač?
je to jolana Star IV je to dobrá kytara, má trošku masivnější krk což nemusí každýmu sedět, je malá cože taky nemusí sedět, ta na fotce je nějaká torchu upravená. Rohy sou prořízlý do tvaru strata a kobylka je asi taky jiná, ikdyž nevím. Jinak snímače sou tak jako kopie na P90 českýho typu a elektronika je 1x volume, 1x tone a třípolohovej přepínač. Já bych jí klidně koupil a udělal si radost tím že jí dám do kupy.....kdybys to udělal dej vědět nejlépe fotkou.....jinak mám jí doma mužu cokoliv zjistithospamonako píše:ahoj,muze nekdo prosim poradit o jakou se jedna kytaru?je to hodne stara kytara a nemuzu to nikde najit.moc dekuji vsem za pomoc,kazda informace mi pomuze.odkaz na kytaru je tady http://aukro.cz/item929568218_el_kytara ... losti.html
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Jo Jolana... to máš dneska sběratelů plný pytel. Když takové kytary koupíš,tak si z nich ve stáří můžeš platit důchod 
Kytary : Ibanez Gax 30,AXL Marquee strat,Cremona classical guitar
Efekty:Digitech Screamin blues,EHX Knockout,Behringer digital reverb DR 600,Dunlop Cry baby
Aparát: Kustom Arrow 16
Efekty:Digitech Screamin blues,EHX Knockout,Behringer digital reverb DR 600,Dunlop Cry baby
Aparát: Kustom Arrow 16
Nevím, ale zkosený hambáče sem viděl i na fakt vintage kytarách ze 60´s a 70´s, takže mr. Les Paul je nejspíš viděl taky, takže důvod na obracení v hrobě mít nebude:) Nighthawk bych parodií určitě nenazýval, mě se osobně tento typ líbí a věřím, že ty od Gibsonu jsou děla (na to jsem zatím nehrál, bohužel jen EPIna)... Jinak bych řekl, že na té fotce je spíš Gibson - podle povrchové úpravy. Nebo docela mladé Epi, v této barvě to nedělaj dlouhono tak to je dobrá parodie na Les Paula ten se asi obrací v hrobě.....zkosený humbuckery![]()
guitars: Epiphone Les paul custom plus, Epiphone Les paul studio special 01, old school Sheffield stratocaster mid 90´s, Parker acoustic, Fender stratocaster WANTED!
amp: VOX AD50 VT, Peavey envoy 110, stará Tesla150W tranz+homemade bedna 200W
pedals: Big muff with tone wicker, Digitech HH distortion, Dunlop Cry baby classic + plně dostačující efekty na VOXu:-)
pedals: Big muff with tone wicker, Digitech HH distortion, Dunlop Cry baby classic + plně dostačující efekty na VOXu:-)
Sedlo píše:Nevím, ale zkosený hambáče sem viděl i na fakt vintage kytarách ze 60´s a 70´s, takže mr. Les Paul je nejspíš viděl taky, takže důvod na obracení v hrobě mít nebude:) Nighthawk bych parodií určitě nenazýval, mě se osobně tento typ líbí a věřím, že ty od Gibsonu jsou děla (na to jsem zatím nehrál, bohužel jen EPIna)... Jinak bych řekl, že na té fotce je spíš Gibson - podle povrchové úpravy. Nebo docela mladé Epi, v této barvě to nedělaj dlouhono tak to je dobrá parodie na Les Paula ten se asi obrací v hrobě.....zkosený humbuckery![]()
Né, sorry, blbě kecám, je to EPI, leda že by si měnil snímače, ale to asi nehrozí...
guitars: Epiphone Les paul custom plus, Epiphone Les paul studio special 01, old school Sheffield stratocaster mid 90´s, Parker acoustic, Fender stratocaster WANTED!
zrovna sem chtěl říct že tyhle snímače se dávali na epi...Sedlo píše:Sedlo píše:Nevím, ale zkosený hambáče sem viděl i na fakt vintage kytarách ze 60´s a 70´s, takže mr. Les Paul je nejspíš viděl taky, takže důvod na obracení v hrobě mít nebude:) Nighthawk bych parodií určitě nenazýval, mě se osobně tento typ líbí a věřím, že ty od Gibsonu jsou děla (na to jsem zatím nehrál, bohužel jen EPIna)... Jinak bych řekl, že na té fotce je spíš Gibson - podle povrchové úpravy. Nebo docela mladé Epi, v této barvě to nedělaj dlouhono tak to je dobrá parodie na Les Paula ten se asi obrací v hrobě.....zkosený humbuckery![]()
Né, sorry, blbě kecám, je to EPI, leda že by si měnil snímače, ale to asi nehrozí...
jinak je to dost dobrá kytara. Jednou už sem málem jednoho hoodně starýho nighthawka koupil za 5500 ale nakonec sem nesehnal peníze. za ty peníze to hrálo perfektně
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net