1.elektrická kytara
Pravidla fóra
1.elektrická kytara
Ahoj,jsem tu novej,tak se předem omlouvám jestli tu je stejný/podobný téma. 5 let hraju na akustiku a el.k. chci už hodně dlouho,ale nikdy jsem se k tomu pořádně nedostal.Jednu jsem měl půjčenou,ale chci si koupit vlastní a vybíram mezi : http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... /HN103310/ a http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... /HN103300/ Mam na to jen 4000.Chystam se hrát ty tvrdší styly jako metal,rock aj.Která by byla lepší?
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.elektrická kytara
Pokud ti muzu poradit, tak se neboj bazaru a za 4 tisice tam sezenes vyrazne lepsi kytaru. U tak nizkych cen se nevyplati kupovat kytaru uplne novou.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- DL
- Kontaktovat uživatele:
+1Fade píše:Pokud ti muzu poradit, tak se neboj bazaru a za 4 tisice tam sezenes vyrazne lepsi kytaru. U tak nizkych cen se nevyplati kupovat kytaru uplne novou.
Nicméně ty co jsi vybral, tak by nebyly zlé.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
no tak toho bazaru se právě bojimFade píše:Pokud ti muzu poradit, tak se neboj bazaru a za 4 tisice tam sezenes vyrazne lepsi kytaru. U tak nizkych cen se nevyplati kupovat kytaru uplne novou.
Co zkusit toto?
http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara-g250/HN102672/
Má to navíc singly, takže z toho budeš tahat více zvuků...
Hele, a chceš hrát přes PC, nebo přes kombo?
http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara-g250/HN102672/
Má to navíc singly, takže z toho budeš tahat více zvuků...
Hele, a chceš hrát přes PC, nebo přes kombo?
přes kombo,chci nějaký 20W(popřípadě 15W),ale ještě jsem si nevybral ... tak celkem na to mam 5000
No... Přes PC by to bylo lepší, a mohlo by to být i zadarmo.
Hele, tak jestli chceš kombo i kytaru za 5 K, tak bazar.
Hele, tak jestli chceš kombo i kytaru za 5 K, tak bazar.
S klukama plánujem kapelu,takže kombo potřebuju... Dobře, jaký kombo by jste mi doporučili? snad seženu víc peněz
15-20W --> nestačí.
Do skupiny rozhodně ne...
Jestli tam budete s bicíma a basou...
Do skupiny rozhodně ne...
Jestli tam budete s bicíma a basou...
jasně,ale tu kapelu nebudem mít zejtra.jestli mi rozumíš
eidt: teď prosím neřešmě kombo,ptal jsem se na kytary.. která z těch dvou?
A můžu vědět, proč se bojíš jít do bazarovýho kousku?
Ernie Ball Music Man Silhouette Special, Gamble Guitars Rockfire Standard
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
Jestli chceš vědět kterou, tak si je jeď vyzkoušet a která ti líp padne ta je tvoje. Jinak kvalitativně je to u těchto levnejch kytar asi vždycky trochu sázda do loterie, ale slušně hrající by se mezi nima určitě našla.Tompson píše:jasně,ale tu kapelu nebudem mít zejtra.jestli mi rozumíš
Jinak bazaru se neboj, najdou se i slušný lidi, který tě nebudou chtít natáhnout, nebo ti prodat nefunkční křáp, ale před koupí si to určitě nejdřív vyzkoušej.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
A když si s sebou vezmeš někoho, kdo tomu rozumí tak se neni čeho bát.J.J. píše: Jinak bazaru se neboj, najdou se i slušný lidi, který tě nebudou chtít natáhnout, nebo ti prodat nefunkční křáp, ale před koupí si to určitě nejdřív vyzkoušej.
Ernie Ball Music Man Silhouette Special, Gamble Guitars Rockfire Standard
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
jasně,objednam si je do obchodu .ale předem chci vedět,která hraje líp a je celkově kvalitnější
Těžko tyto dvě srovnávat, já bych si ovšem nevzal ani jednu z těchto dvou, ale spíš bych se díval po tom psudostratovi na kterého jsem házel odkaz...
S tou kvalitou u těchto levnejch modelů to bude, tak nastejno, ale lišit se to bude kus od kusu. Chce to zkusit i víc kusů od stejnýho modeluTompson píše:jasně,objednam si je do obchodu .ale předem chci vedět,která hraje líp a je celkově kvalitnější
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
ok budu o tom uvažovat.. jen se bojim termola,slyšel jsem,že se pak kytara rychle rozladí,co je na tom pravdy?Prejdák píše:Těžko tyto dvě srovnávat, já bych si ovšem nevzal ani jednu z těchto dvou, ale spíš bych se díval po tom psudostratovi na kterého jsem házel odkaz...
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to tremolo dvojzvratné a z nekvalitních materiálů.Tompson píše:ok budu o tom uvažovat.. jen se bojim termola,slyšel jsem,že se pak kytara rychle rozladí,co je na tom pravdy?Prejdák píše:Těžko tyto dvě srovnávat, já bych si ovšem nevzal ani jednu z těchto dvou, ale spíš bych se díval po tom psudostratovi na kterého jsem házel odkaz...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
"• kobylka: jednozvratné tremolo "
.. takže je lepší kytara bez termola? přecejenom mam radši tahání strun a ze španělky jsem na to zvyklej
Toho tremola bych se zas tak nebál, když to s ním nepůjde, tak přidáš pružiny, aby se opřelo o tělo a pak už není šance, aby ti to rozladilo.