CHEAtkins píše:Prosííím, čajovnu nééézkoušel jsem tak čajovnuTo si snad ani nechci představit,
ta už tady bude o víkendu
CHEAtkins píše:Prosííím, čajovnu nééézkoušel jsem tak čajovnuTo si snad ani nechci představit,
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????rasomaso píše: Rainmaker: myslim že by ses měl věnovat trochu jednodušším věcem, ono když se snažíš hrát něco co je na vyšším levelu než ty tak je to k něčemu jen když se hodně snažíš...
Atkins: Je pravda, že je to celkem takový jak ty říkáš "sterilní", ale to je spíš kvůli tomu, že jsem to měl v DAWu původně jako projekt na cvičení si rytmiky (alternate picking, triple picking, třetinky v 4/4 taktu... atd. atd.). Song jsem z toho udělal, protože jsem byl zvědavej co z toho vyleze.Atkins píše:HiddenplatePřesto, že to není šálek mého čaje, je to vynikající, naprosto přesvědčivá technika i rytmus. Po stránce dynamiky je to malounko sterilní ale to už asi k tomuto žánru patří.
to myslíš video z rock mix1 ? jak hraju začatek wasted years ?Dark Axel píše:Rainmaker: ok, pokud chceš vědět přímo příklady špatné techniky, tak první vídeo, 3:19jeden za všechny
taky souhlasím s kolegy... rytmus i technika rozhodně není na úrovni člověka, který hraje 5 let
tak to by mě shválně zajímalo co tam je blbě? já se to snažil fakt naučit ten začátek té písničky protože se mě hrozně moc líbí.Dark Axel píše:Ano
a přesně o tom to jeRainmaker píše:jenže ja to pravě takhle nebyl schopen zahrat tak sem se to naučil jinak......