Aparáty HAYDEN

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Aparáty HAYDEN

Příspěvek od Radek Kysely »

Zdravím :)

Má tady někdo zkušenosti se zesilovači a boxy od firmy Hayden? Docela mě zaujaly, bohužel, v České republice nejsou nějak k sehnání. Slováci jsou na tom podstatně lépe - mají oficiální ditributora těhle věciček.

Takže jestli už na to tady někdo hrál, ať poreferuje :) Pokud jste nehráli, můžete se vyjádřit k tomuto anglickému výrobci ;)

Oficiální web Hayden
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Aparáty HAYDEN

Příspěvek od Nero »

Jsou to aparáty, jejichž výrobce je dceřinkou Ashdownu, takže si myslím, že ani v ČR by to nemusel být zas takový problém sehnat, pokud bys oslovil prodejce / distributory Ashdownu.

Jinak bych se hodně divil, kdyby se tu našel někdo, kdo to má, nebo na oto aspoň hrál.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Tak tyto holé informace jsem věděl z informací po webu, spíš jsem chtěl vědět ohlasy těch, co na tyhle aparáty osobně hráli :)

Abych ti pravdu řekl, očekával jsem, že to zrovna moc lidí nebude :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dnes jsem jednoho Haydena viděl v music city, čuměl jsem na to jako vul, maj tam na prodejně jedinej kus a netuším jak to hraje , nemaj ho ve skušebně , ale na prodejně pod zdí levných kytar.
Edit: Peacemaker 40 tam maj.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Aha :) Škoda, že tam nemaj něco ze série Hand Wired in UK :)
buky

Příspěvek od buky »

Zdravím,

mal som možnosť vyskúšať Hayden Petite 5 (hand wired 5W) u kamaráta na predajni ROCK-CENTRUM u nás v Martine(dováža tieto aparáty, tu je odkaz na jeho stránku s Hayden aparátmi (http://www.rockcentrum.sk/index.php?zob ... yrobca=143), mal tam ešte Peacemaker 40W, ale ten som neskúšal lebo je pre mňa silný, chcel som aparát na doma. Aparát vyzerá vzhľadovo super, ale s mojou gitarou si nerozumel (ARIA PRO II s humbackerami). Chlapík čo tam predáva zapojil gitaru Bach (tvar Fender stratocaster) a s tým to hralo vynikajúco. Už som začal rozmýšľať aj nad kúpou novej gitary kvôli tomuto ampu, ale viac ma zaujíma Cotton Club 7/15 a kamrát povedal, že ho možno dovezie aby som si ho vyskúšal tak čakám až sa mi ozve. Posielam odkaz na dobrú ukážku Hayden Petite 5 (http://www.youtube.com/watch?v=LWS_LjOCDeM). Na YouTube sú aj ukážky na Peacemaker-a a Mofo. Pozerám, že bývaš v Třinci a to je cca 90 km do Martina ak by si mal cestu týmto smero tak by si mohol prísť vyskúšať (zavolaj tam aké aparáty majú na predajni). Ak by si chcel viac info tu je môj mail bukovy@stonline.sk.
ARIA PRO II
Thomastik Slider Electric Blues Series strings
XOTiC XGC-1 Scott Henderson Signature Guitar Cables
HAYDEN HGT 20
XOTIC BB-Preamp, XOTIC RC Booster, Maxon SD-9, Carl Martin PlexiTone, TC Electronic G-major 2
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Aha, no já chci do toho táhnout taky stratocastera (ikdyž ne Fender, ale konstrukce celá jako jeho :)), ale jestli je to 90km, tak bych to možná mohl zajet zkusit. O tom, že ROCK-CENTRUM je oficiální dovozce těhle věcí vím, je to napsáno na oficiálních stránkách Haydenu a posílal jsem už stejný link v prvním postu ;)

Můžeš trošku blíž napsat, jak si to s tou tvojí ARIÍ nerozumělo? Co ti na tom vadilo a tak?.. Dík ;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“